MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1:  Ο Μάνος βρίσκει το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Μετά το πρώτο σοκ, πάει τον μπέμπη στο ξενοδοχείο του, για να τον φροντίσει μαζί με την Τζέιν. Η Τόνια είναι ψυχικά ράκος μετά την απαγωγή του παιδιού της, αλλά αρνείται πεισματικά να ειδοποιηθεί η αστυνομία, για να μη βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού. Ο Φλοριάν με τη Σούλα κάνουν έναν μεγάλο καβγά και τα λένε έξω από τα δόντια, ο ένας στον άλλον, χωρίς να μπορεί κανένας να τους σταματήσει.

Ο Πιπερόπουλος αρνείται να δεχθεί ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, το γιο του μεγαλύτερου εχθρού του. Η Μαριτίνα δεν αντέχει την καταπίεση του Πιπερόπουλου και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το σπίτι της. Και καθώς αναζητεί μια νέα στέγη, τηλεφωνεί στον Φεγκούδη.

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 14 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η Ελένη επικοινωνεί με τον Ιάσωνα. Της στήνει μια μικρή παγίδα, την αναγκάζει να ομολογήσει ότι τον έχει κρύψει και ζητά τη βοήθειά της για να τον βρει και να τον συλλάβει. Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να μοιραστεί το μυστικό της με τον Δημήτρη προκειμένου να λυτρωθεί. Η Έλσα μαθαίνει από κάποιες ανώνυμες πληροφορίες για την εμπλοκή της Αλεξάνδρας και της Αλίκης στο φόνο του Βολίδη και απειλεί την Αλεξάνδρα, η οποία αντεπιτίθεται.

Η εξαφάνιση της Δάφνης προκαλεί ένταση στη σχέση του Χρήστου και της Σοφίας. Η Αθηνά κινδυνεύει να εκτεθεί στην υπηρεσία λόγω της εξάρτησής της από το ποτό, ενώ την έχουν καταλάβει τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ελπίδα… Κι ενώ ο Αντώνης ανησυχεί για την Δάφνη και το μωρό, μια βόλτα της Λήδας και του Νικήτα στο κτήμα, μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Η Αλίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και μαθαίνει τυχαία ότι νοσηλεύεται η σύζυγος του Βολίδη. Αποφασίζει να πάει να τη δει.

22:00 Άγριες Μέλισσες ston ΑΝΤ1

Επεισόδιο 4 Σεζόν 3: Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ’ ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Θα προλάβει να τον φυγαδεύσει; Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει. Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό. Θα καταφέρουν να γλιτώσουνε ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοι του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 17 Σεζόν 1: Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό… Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά…Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 14 Σεζόν 1: Η έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας Κωστή αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια, που θα συγκλονίσει τους πάντες. Η Έλλη θέλει να ζητήσει εξέταση DNA, αφού έχει πειστεί ότι ο Λεωνίδας είναι δικό της παιδί. Οι υποψίες του Ορέστη βγαίνουν αληθινές και η Έλλη θα βρεθεί στο στόχαστρο του ανθρώπου που θέλει να την βγάλει απ’ τη μέση.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 32 Σεζόν 1: Ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση. Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει.

Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης.

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Ο Παύλος και η Δάφνη δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας, να οργανώσουν πάρτι- έκπληξη για ένα μακρινό θείο του Παύλου, το Μίμη. Ταυτόχρονα, ο Μάκης έχει τα γενέθλια του και όλοι τον έχουν ξεχάσει ενώ η Ηλιάνα χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, το Φανούρη. Όλοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας το Μίμη, την ερωμένη του, το Μάκη, το Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

Ταινίες

21:00 Aquaman στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Ηθοποιοί: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε, Νικόλ Κίντμαν, Ντολφ Λουντγκρέν

Υπόθεση: Ο Άρθουρ Κάρι, μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντειος, εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι, που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να συμβιβαστεί με την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να εκπληρώσει το δικό του πεπρωμένο: να διεκδικήσει δηλαδή το θρόνο του μυθικού βασιλείου, να γίνει βασιλιάς και να εξουσιάσει όλα τα πλάσματα του βυθού, αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια των εχθρών του…

00:00 John Wick στο STAR
Φωτογραφία από το Netflix

Φωτογραφία από το Netflix

Περιπέτεια, αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτσχ, Τσαντ Σταχέλσκι

Ηθοποιοί: Κίανου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Αλφι Αλεν, Γουίλεμ Νταφόε, Αντριάν Παλίκι

Υπόθεση: Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου.

Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του. Με έναν ολόκληρο στρατό στο κατόπι του, ο Τζον μετατρέπεται ξανά στην τρελή φονική μηχανή, που φοβόταν ολόκληρος ο υπόκοσμος…

21:00 Πορεία Δυτικά (Slow West) στο OPEN

Δραματική περιπέτεια – γουέστερν βρετανικής και νεοζηλανδικής συμπαραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Τζον Μακλίν

Ηθοποιοί: Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Πιστόριους, Ρόρι ΜακΚαν

Υπόθεση: Ο Σίλας Σέλεκ, ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος στην άγρια περιοχή του Κολοράντο, συναντά τον νεαρό Τζέι. Όταν διαπιστώνει ότι ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, αποφασίζει να μην τον σκοτώσει, αλλά αντίθετα του προσφέρει προστασία με αντάλλαγμα κάποια χρήματα. Καθώς στην περιοχή επικρατεί η βία και η προδοσία, ο Τζέι, σύντομα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση είναι αμείλικτη με τους αθώους. Ο ρόλος, όμως του Σίλας δίπλα του, εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Η Σύγκρουση των Θεών: Μινώταυρος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Τζέσικα Κόνγουεϊ,Κρίστοφερ Κάσελ

Υπόθεση: Μισός άνθρωπος, μισός ταύρος, ο Μινώταυρος ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά τέρατα της ελληνικής μυθολογίας. Ο φακός ταξιδεύει στη μινωική Κρήτη για να ρίξει φως στην ιστορία του και να ξετυλίξει μαζί με τον Θησέα τον μίτο της Αριάδνης.

22:00 Ανάμεσα σε Δύο Νησιά: Tο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Σύρου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Νίκου Γκίνη (2014) Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σταυρόπουλος

Υπόθεση: Η γέννηση κι ο θάνατος ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του Enfield 8000, που παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, 40 χρόνια προτού ανακαλυφθούν τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, και το οποίο κατασκευαζόταν στη Σύρο!

23:30 Απολλωνία, Ιλλυρία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ισραηλινής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Γιανάι Άρφι

Υπόθεση: Η ελληνική πόλη της Απολλωνίας ήταν, κατά την αρχαιότητα, μέρος της Ιλλυρίας, μιας περιοχής που αργότερα ενσωματώθηκε στη Βουλγαρία και σήμερα ανήκει στην Αλβανία. Παρά το πέρασμα των αιώνων, τα ίχνη των Ελλήνων είναι ακόμα ορατά.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

23:00 Εντμόντ: Ένας απρόβλεπτος συγγραφέας (Edmond) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία εποχής γαλλικής και βέλγικης συμπαραγωγής (2018)  Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μισαλίκ

Ηθοποιοί: Τομά Σολιβέρ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ματίλντ Σενιέ

Υπόθεση: Παρίσι, 1897. Ο συγγραφέας Εντμόντ Ροστάν, αγχωμένος που δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και καιρό, προτείνει σε έναν διάσημο ηθοποιό να παίξει στο νέο έργο του. Το πρόβλημα είναι ότι έχει έτοιμο μόνο τον τίτλο: ‘Συρανό ντε Μπερζεράκ’.

18:10 Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει (The Wedding Unplanner) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί ισπανικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ντάνι ντε λα Όρδεν

Ηθοποιοί: Μπελέν Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία, Σίλβια Αλόνσο

Υπόθεση: Η Μαρίνα, μια διοργανώτρια γάμων, απολαμβάνει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις μέχρι τη στιγμή που ερωτεύεται τον Κάρλος. Προς μεγάλη της έκπληξη, όμως, θα ανακαλύψει ότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί μια παλιά της συμμαθήτρια…

Προτάσεις ταινιών στην NETFLIX

Δύο Βήματα Μακριά (Five Feet Apart)

Ρομαντικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Τζάστιν Μπαλντόνι

Ηθοποιοί: Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Κόουλ Σπράους

Υπόθεση: Μια έφηβη που πάσχει από κυστική ίνωση, αλλάζει την καθημερινότητά της και φέρνει τα πάνω κάτω στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όταν ερωτεύεται έναν άλλο ασθενή

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b