MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3o. Ο Φεγκούδης εξακολουθεί να αντιστέκεται στην πρόταση του Πιπερόπουλου για εξαγορά της εταιρείας, ενώ ο Μάνος ζητάει βοήθεια από τον Χρύσανθο για να καταφέρει να αποφύγει τον γάμο που του ετοιμάζει ο πατέρας του. Ο Ταρζάν καταφέρνει να αρπάξει το μωρό μέσα από τα χέρια της απελπισμένης Τόνιας, με τη Σούλα και τον Λουδοβίκο να προσπαθούν να την πείσουν να πάει στην αστυνομία. Ο Πιπερόπουλος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον κρυφό έρωτα της Μαριτίνας, παρά τις προσπάθειες του Παντελή να την καλύψει, ενώ το μωρό της Τόνιας καταλήγει απρόσμενα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Μάνου.

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 13 Σεζόν 2: Η Αλεξάνδρα αρνείται να κάνει τεστ dna. Όταν, όμως, εκδίδεται ένταλμα, αναγκάζεται να το κάνει και επιβεβαιώνει τον φόβο της ότι είναι η βασική ύποπτη για το φόνο του Βολίδη. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η Έλσα Παναγιωτίδη είναι πλέον επικεφαλής στις επιχειρήσεις του Μενέλαου. Ένας κρατούμενος, όμως, μέλος της σπείρας, κάνει μία αναπάντεχη αποκάλυψη που μπερδεύει ακόμα περισσότερο την αστυνομία και συγκλονίζει την Έλσα.

Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία, αλλά και να ανακαλύψει την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Η Αθηνά κινδυνεύει να κυλήσει στον αλκοολισμό στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον θάνατο του Γιάννη. Ο Στέφανος δείχνει να νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτήν. Ο Νικήτας βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον εκβιασμό της Τζένης. Η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται, αφού γίνεται ξεκάθαρο πως η αποκάλυψη της αλήθειας για την εμπλοκή της στη δολοφονία Βολίδη είναι πια θέμα χρόνου.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 3 Σεζόν 3: Η Ελένη και οι αδερφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει όμως να βρει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Ο Ζάχος προτρέπει την Ελένη να παραδοθεί ο Λάμπρος. Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ό Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα. Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και μετά από πολύ καιρό συναντάει την Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο ταξίαρχος Σκαφάς όμως αμφιβάλει για την πίστη του ταγματάρχη. Τι κρύβει στην καρδιά του ο Ζάχος Λυκογιάννης;

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 16 Σεζόν 2: Ο Χρήστος προσλαμβάνει στο μαγαζί τη Μίνα, τον πρώτο έρωτα τού Κωστή, χωρίς να ξέρει για το παρελθόν τους. Ο Κωστής σοκάρεται όταν την αντικρίζει, αλλά ο Χρήστος αρνείται να τη διώξει, διότι δε θέλει να αθετήσει τον λόγο του και επιπλέον η Μίνα είναι καλή στη δουλειά της και χρειάζεται τα χρήματα για τις σπουδές της. Ο Κωστής προσπαθεί όσο μπορεί να την αποφεύγει, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο.

Στο μεταξύ, ο Κωστής μαθαίνει πως ο Ορέστης και οι φίλοι του έχουν σκοπό να ρεζιλέψουν τη Μαριάννα στον σχολικό χορό και αναλαμβάνει δράση. Βρίσκει τον Ορέστη και τον προειδοποιεί πως αν δε βάλει τα δυνατά του για να περάσει η Μαριάννα υπέροχα στο χορό, θα υπάρξουν για αυτόν πολύ οδυνηρές επιπτώσεις.

Η Ζέτα είναι πολύ αγχωμένη με το θέμα του χορού και την εμφάνιση της Μαριάννας, ενώ εκείνη προσπαθεί να διασκεδάσει με όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας. Ο Δαμιανός τηλεφωνεί στη Φαίη, συναντιούνται και τα ξαναβρίσκουν. Η Μπέτυ, με έντονα κυκλοθυμική διάθεση λόγω της εγκυμοσύνης, απαιτεί από τον Άρη να είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνος αναγκάζεται να ψάξει για βοήθεια στο ίντερνετ και εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

22:15 Έτερος Εγώ – Κάθαρσις στο STAR

Επεισόδιο 5: Μία Νέα Συμμαχία. Η οργάνωση συνεχίζει τη δράση της, ενώ η Αστυνομία τους παρακολουθεί. Οι σχέσεις Βανόρτα και Παντελή εξακολουθούν να είναι σε τεντωμένο σχοινί. Η έκρηξη δεν θα αργήσει. Η Χριστίνα κάνει τη συνέντευξη με τον Θησέα στις φυλακές, ενώ Βανόρτας και Μάρθα επισκέπτονται για δεύτερη φορά τη μητέρα της Ισαβέλλας Βούρα. Ο Λαίνης προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ η σχέση του Παντελή με τη Χριστίνα παίρνει μια άλλη τροπή.

Επεισοδιο 6: Ο Βασιλιάς Απειλείται. Ο Γρύπας ενημερώνει τα μέλη της οργάνωσης ότι σκοπεύει να αναλάβει την αρχηγία ο ίδιος, βγάζοντας από τη μέση το τωρινό του αφεντικό, που όλοι αποκαλούν Ερπετό και κανείς ποτέ δεν έχει δει. Η Μάρθα επισκέπτεται το σπίτι του Μάνθου Κοζόρου, αναζητώντας στοιχεία για την υποθεςή της. Ένα ανατριχιατικό βίντεο φτάνει στα χέρια του Βελισαρράτου. Η Χριστίνα συναντά τη Δανάη.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Στην προσπάθειά της να πετύχει την αναχρηματοδότηση του δανείου η Ρωξάνη, γνωρίζει τον γοητευτικό-και νεότερό της-διευθυντή της τράπεζας, τον Ζαχαρία. Ο Μενέλαος και ο Μάθιου, παλεύοντας για την θέση της υποδιεύθυνσης, προσπαθούν να εισπράξουν χρωστούμενα από παλιούς πελάτες με ανεξόφλητες εκκρεμότητες, αλλά τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Η Γεσθημανή πιέζει την Έλλη να έρθει να μείνει μαζί τους για να την προσέχουν, αλλά η πρόσκληση επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο Μάθιου και η Κορίνα αποφασίζουν να επισκεφθούν γιατρό για το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν, την στιγμή που η Τζοβάνα κάνει μια καινούργια ανακάλυψη σχετικά με την Ρωξάνη. Κι όλα αυτά, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 16 Σεζόν 1: Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 13 Σεζόν 1: Ένας φάκελος με μια παλιά φωτογραφία της Έλλης φτάνει από άγνωστο αποστολέα. Η Σοφία της ζητάει να προσέχει, ιδίως τώρα που περιμένει παιδί. Ο Ορέστης πηγαίνει με την Σοφία στο ραντεβού που τους έδωσε ο άγνωστος. Θα καταφέρουν να δουν ποιος είναι αυτός που ξέρει τόσα πράγματα για το παρελθόν;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 31β Σεζόν 1: Οι ατασθαλίες του Δημήτρη φέρνουν την Αθηνά σε δύσκολη θέση, όμως εκείνος εξακολουθεί να αρνείται να φύγει από τη Μάνη και συνεχίζει να την εκβιάζει. Η Άννα δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό της από τον Δημήτρη και κάνει κάτι παράτολμο. Θολωμένη από την απόρριψη, πίνει ένα μπουκάλι χάπια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Λυκούργος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τις περίεργες διαθήκες των ηλικιωμένων και τον ύποπτο τρόπο που πεθαίνουν. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος επισκέπτονται το νεκροταφείο, αλλά εκεί κάποιος άγνωστος τους βάζει στο στόχαστρο και δεν διστάζει να τους πυροβολήσει.

Ταινίες

02:30 Οι Εκδικητές (Avengers) στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Τζερεμάια Τσέτσικ

Ηθοποιοί: Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν, Σον Κόνερι

Υπόθεση: Ο βρετανός πράκτορας Τζον Στιντ και η βοηθός του, Έμα Πιλ, αναλαμβάνουν την αποστολή να ματαιώσουν τα διαβολικά σχέδια του Αύγουστου Ντε Γουίντερ. Ο παρανοϊκός εγκληματίας σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο, χρησιμοποιώντας μια μηχανή, που θα ελέγχει τα καιρικά φαινόμενα.

20:00 Φόρεστ Γκαμπ (Forrest Gump) στο OPEN

Δραματική κομεντί ταινία αμερικανικής παραγωγής (1994) Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Ρόμπιν Ράιτ, Γκάρι Σινίζ, Σάλλυ Φιλντ

Υπόθεση: Η προσωπική ιστορία ενός απλού ανθρώπου, του Φόρεστ Γκαμπ μπλέκει με την πρόσφατη αμερικανική ιστορία μέσα από ένα επικό ταξίδι, όπου η ζωή του διασταυρώνεται με σημαντικές προσωπικότητες – από τις προεδρίες του Κένεντι και του Τζόνσον, τον πόλεμο του Βιετνάμ, το σκάνδαλο “Γουότεργκεϊτ” κ.α, τη σημασία των οποίων όμως δεν αντιλαμβάνεται, καθώς είναι ένα άτομο χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων, που η μοναδική επιθυμία του είναι να ξαναβρεθεί με την παιδική του αγάπη…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Χαμένοι Κόσμοι: Ατλαντίδα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2006)

Υπόθεση: Ξαναζωντανεύοντας το εντυπωσιακό παλάτι της Ατλαντίδας, όπως αυτό περιγράφεται από τον Πλάτωνα και αποκαλύπτεται από τους αρχαιολόγους του 21ου αιώνα, το ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως τη μεγαλοπρέπεια και το μυστήριο ενός χαμένου κόσμου.

21:00 Το Μπουζούκι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1973) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής, με αφετηρία το μπουζούκι, ο ήχος του οποίου έχει σφραγίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές της χώρας, και πυξίδα το έργο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

22:00 Ένα Τραγούδι για τον Αργύρη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ελβετικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Στέφαν Χάουπτ

Υπόθεση: Με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα από τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Μεταπολίτευση, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του επιστήμονα Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έχασε τους γονείς του στη σφαγή του Διστόμου.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Χίτσκοκ (Hitchcock) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική ταινία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Σάσα Τζερβάσι

Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν, Σκάρλετ Γιοχάνσον

Υπόθεση: Αποφασισμένος να γυρίσει το τολμηρό από κάθε άποψη ‘Ψυχώ’, ο αναγνωρισμένος πλέον 60χρονος Άλφρεντ Χίτσκοκ ρισκάρει τη φήμη, την περιουσία και τη σχέση του με τη σύζυγό του, σε μια ταινία που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

23:40 Saw: Legacy (Jigsaw) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία τρόμου αμερικανικής και καναδική συμπαραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Μίκαελ Σπίριγκ,Πίτερ Σπίριγκ

Ηθοποιοί: Ματ Πάσμορ, Τόμπιν Μπελ, Κάλουμ Κίθ Ρένι

Υπόθεση: Έπειτα από μια σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών που φέρουν τη σφραγίδα του σαδιστή εγκληματία Τζίγκσο, η αστυνομία οδηγείται σε μια απίστευτη διαπίστωση κι αρχίζει να κυνηγά το φάντασμα ενός άντρα νεκρού για πάνω από μια δεκαετία.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το Ψαρόνι (The Starling)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι

Ηθοποιοί: Μελίσα ΜακΚάρθι, Κρις Ο’Ντάουντ, Κέβιν Κλάιν

Υπόθεση: Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά από μια απώλεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της και έναν άντρα που προσπαθεί να προχωρήσει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b