A-ha: Η ταινία
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο ντοκιμαντέρ με τίτλο “A-ha: Η ταινία” των Άσλογκ Χολμ και Τόμας Ρόμπσαμ, θα προβληθεί στο φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας”.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” που διοργανώνεται από 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021.
Λίγα λόγια για την ταινίαΜπορεί ο synth-pop ύμνος «Take on Me» να έβαλε για πάντα τους A-ha στο επίκεντρο των πάρτι μας και στο μουσικό πάνθεον, όμως προτού φτάσουν εκεί, έπρεπε πρώτα να γίνουν το πρώτο σούπερ γκρουπ από τη Νορβηγία που θα περνούσε ποτέ τα σύνορα της χώρας. Και αν ο θρύλος τους παραμένει ζωντανός μέσα από sold out συναυλίες, είναι γιατί οι τρεις άσπονδοι φίλοι έχουν πλέον συμφωνήσει να συνυπάρχουν μόνο επί σκηνής.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” στο site.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Οι συναυλίες της εβδομάδας: 10+1 μουσικές στάσεις που αξίζουν στην Αθήνα
- Από το Mommy Makeover στο Menopause Makeover: Γιατί πολλές γυναίκες έχουν καλύτερο σώμα στην εμμηνόπαυση απ’ ό,τι νεότερες;
- Free City: Όλα όσα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα
- Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον “Ορφέα” στη Λυρική Σκηνή
- Η Λίμνη Βουλιαγμένη το φθινόπωρο: Ένας προορισμός ευεξίας, ηρεμίας και εκλεπτυσμένης απόλαυσης