MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 2: Η Αλίκη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν μαθαίνει από τον Δημήτρη πως το πτώμα που βρέθηκε αναγνωρίστηκε και ανήκει στον Απόστολο Βολίδη, παλιό επιχειρηματία της πόλης… Οι έρευνες για τον δολοφόνο του Φίλιππου επικεντρώνονται στην Έλσα, όταν το όπλο που τον σκότωσε βρίσκεται στο σπίτι της. Ο Αντώνης, που εξακολουθεί να κρύβει την Δάφνη και το μωρό στο κτήμα, αιφνιδιάζεται από την ξαφνική επίσκεψη του Πέτρου στο κτήμα. Η Αλίκη βρίσκεται μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλημμα… Ο Νικήτας πιέζεται από την Τζένη που τον εκβιάζει για λεφτά.

Η Λήδα φοβάται για τον Νικήτα και ζητάει από τον Αντώνη να τον αφήσει να μείνει στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, η Τζένη απειλεί τον Νικήτα και του ζητάει να κάνει κάτι που θα τον πάει πίσω στην παλιά του ζωή… Η Ελένη προσφέρει καταφύγιο στον Ιάσωνα που εξακολουθεί να θεωρείται ο μοναδικός ύποπτος για τον φόνο των γονιών του και καταζητείται. Η Αλίκη πηγαίνει καταρρακωμένη στην Αλεξάνδρα, καθώς τις δύο γυναίκες φαίνεται να τις ενώνει ένα ακόμη φοβερό μυστικό…

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 13 Σεζόν 1: Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Η Έλλη αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά κάποια πράγματα. Αντιλαμβάνεται ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και επιχειρεί να προειδοποιήσει τον Λεωνίδα. Η αστυνομία τον ανακρίνει ξανά, διότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως δεν έχει πει ακόμα όλη την αλήθεια. Ο Ορέστης θα προσπαθήσει να αποκαλύψει το μυστικό του.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 26 Σεζόν 1: Ο Φίλιππος κι η Βασιλική βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, χωρίς ο Φίλιππος να αναφέρει στη Χάιδω για ποια κοπέλα πρόκειται. Η Ιουλία προθυμοποιείται να βοηθήσει τη Μυρτάλη με την υπόθεση του ντετέκτιβ και προσφέρεται να πάει μαζί της στην Αθήνα. Η Αντιγόνη αρχίζει να ψαρεύει τη Μυρτάλη για πληροφορίες σχετικά με το οικόσημο και το παρελθόν της οικογένειάς της. Η Χάιδω πετυχαίνει τη Μαρίνα στο καφενείο και τη ρεζιλεύει για μια ακόμη φορά. Η Αρετή τρώγεται με τα ρούχα της με την απουσία της Βασιλικής και καυγαδίζει συνεχώς με τον Στάθη.

Αυτό τον σπρώχνει όλο και πιο έντονα στην αγκαλιά της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στη Σωτηρία να προχωρήσει σε μια ακόμα εκτέλεση ηλικιωμένου. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο. Επίσης, η συνάντησή του με την αγροτική γιατρό θα αποβεί μοιραία, καθώς η Αντιγόνη δεν του είναι αδιάφορη. Ο Στέφανος δυσανασχετεί με την παρουσία του Αλέξη στο συσσίτιο. Η Αθηνά γιορτάζει τα γενέθλιά της κι η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Ταινίες

22:00 Αόρατη Κλωστή (Phantom Thread) στον ANT1

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον

Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Υπόθεση: Με φόντο τη λαμπερή πλευρά του μεταπολεμικού Λονδίνου των ’50s, ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας μέλη της βασιλικής οικογένειας, κινηματογραφικούς σταρ, κληρονόμους, ενζενί και αριστοκράτες με το χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου των Γούντκοκ. Οι γυναίκες πάνε και έρχονται στη ζωή του Γούντκοκ, εξασφαλίζοντας στον αμετανόητο εργένη έμπνευση και συντροφιά, μέχρι που συναντά μια νεαρή, δυναμική γυναίκα, την Αλμα , η οποία σύντομα γίνεται μια σταθερή παρουσία στη ζωή του ως μούσα κι ερωμένη του. Ενώ μέχρι τότε είχε τον έλεγχο, τώρα βρίσκει την προσεκτικά σχεδιασμένη ζωή του να αναστατώνεται από τον έρωτα.

21:00 Hunter Killer στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής, κινεζικής, βρετανικής συμπαραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ντόνοβαν Μαρς

Ηθοποιοί: Τζέραλντ Μπάτλερ, Γκάρι Όλντμαν, Κόμον, Μάικλ Νίκβιστ

Υπόθεση: Ο Τζο Γκλας, αναλαμβάνει τη διοίκηση ενός αμερικάνικουν πυρηνικού υποβρυχίου και μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο, εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος, μαζί με μια ομάδα κομάντο, που δρα από ξηράς. Ο,τι θα ακολουθήσει είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας επιβίωσης.

21:00 Apocalypto στο OPEN

Περιπέτεια εποχής αμερικανικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Μελ Γκίμπσον

Ηθοποιοί: Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, Ραούλ Τρουχίγιο, Ντάλια Χερνάντεζ, Τζόναθαν Μπρούερ

Υπόθεση: Καθώς ο πολιτισμός των Μάγια στις αρχές του 16ου αιώνα οδεύει προς το τέλος του, ένας νεαρός οικογενειάρχης κυνηγός αιχμαλωτίζεται από μια φιλοπόλεμη φυλή, με σκοπό να θυσιαστεί προς εξευμενισμό των πνευμάτων. Καθώς μεταφέρεται μαζί με τους υπόλοιπους δυνατούς άντρες της φυλής του, προσπαθεί να βρει έναν τρόπο διαφυγής, ώστε να γυρίσει πίσω στην ετοιμόγεννη γυναίκα του και τον γιο τους…

Για άλλη μια φορά ο Μελ Γκίμπσον στο ρόλο του σκηνοθέτη αποδεικνύει την ικανότητά του και πίσω από τους φακούς -επέλεξε ακόμα και η γλώσσα των πρωταγωνιστών να προσομοιάζει στην ιστορική ομιλία των Μάγιας για μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα- καταφέρνοντας να αποσπάσει τρεις υποψηφιότητες Όσκαρ, καθώς και δύο υποψηφιότητες ξενόγλωσσης ταινίας στα βραβεία BAFTA και στις Χρυσές Σφαίρες. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ρομπ Κόλντστριμ

Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη ζωή της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδος, οι οποίοι αποπέμφθηκαν επ’ άπειρον από την Ελλάδα στη διάρκεια της Επανάστασης του 1922.

21:00 Το Μυστήριο της ‘Αποκάλυψης’ στο Αιγαίο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Τζόφρεϊ Μαντέτζα

Υπόθεση: Τo 1200 π.Χ. όλοι σχεδόν οι γνωστοί πολιτισμοί του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου εξαφανίστηκαν. Τι μπορεί να συνέβη; Ο τολμηρός αρχαιολόγος Κρίστοφ Νοβίτσκι αναζητά απαντήσεις στις βραχώδεις βουνοκορφές της Κρήτης.

00:00 Μαρί Ναξάκη: Η Τέχνη της Σφακιανής Δεσιάς στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Κώστα Νταντινάκη Σκηνοθεσία: Κώστας Νταντινάκης

Υπόθεση: Όταν στα 85 της αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σφακιανή δεσιά, η λαογράφος Μαρί Ναξάκη δεν φανταζόταν ότι θα συναντούσε τόση ομορφιά, καμωμένη από τα δάχτυλα των γυναικών των Σφακίων. Μια γνωριμία με την παραδοσιακή αυτή τέχνη.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

23:00 Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού (National Treasure) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Τζον Τερτελτάουμπ

Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζάστιν Μπάρθα

Υπόθεση: Αναζητώντας τα ίχνη ενός μυθικού θησαυρού, ένας αρχαιολόγος ανακαλύπτει ότι η λύση βρίσκεται σε έναν κωδικοποιημένο χάρτη, που κρύβεται στη Χάρτα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Τα δύσκολα, όμως, τώρα αρχίζουν…

1:25 Όταν Ανθίζει η Νιότη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μουτσίνο

Ηθοποιοί: Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, Μικαέλα Ραμαζότι, Κιμ Ρόσι Στιούαρτ

Υπόθεση: Η ιστορία μιας παρέας νεαρών που μεγαλώνουν μαζί στην Ιταλία του 1980. Κι ενώ οι τέσσερις φίλοι μοιράζονται όνειρα και περιπέτειες, τα χρόνια περνούν και ο καθένας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της δικής του ζωής.

Προτάσεις ταινιών στην NETFLIX

Χωρίς Μέτρο (Whiplash)

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ

Ηθοποιοί: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ

Υπόθεση: Υπό την καθοδήγηση του απαιτητικού δασκάλου μουσικής, ο ντράμερ Άντριου θέλει να γίνει πετυχημένος μουσικός της τζαζ, ακόμη και αν αυτό καταστρέψει τον χαρακτήρα του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b