MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρίνα Αμπράμοβιτς και Μόνικα Μπελούτσι συναντήθηκαν στο Ηρώδειο (φωτογραφία)

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς παρευρέθηκε στο Ηρώδειο και παρακολούθησε τη Μόνικα Μπελούτσι, λίγες ημέρες πριν ενσαρκώσει και η ίδια τη Μαρία Κάλλας.

Monopoli Team

Χθες το βράδυ, η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηρωδείου, στην πρώτη από τις τρεις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Μετά την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τη συγχαρούν -ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η οποία σε λίγες ημέρες θα ενσαρκώσει και η ίδια την σπουδαία ντίβα της όπερας, στην παράσταση “Οι Επτά θάνατοι της Μαρίας Κάλλας” στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μαρία Κάλλας μέσα από σύγχρονες “ντίβες” του θεάτρου και του σινεμά12.09.2018

Την ιστορική αυτή συνάντηση της Μαρίνας Αμπράμοβιτς με την Μόνικα Μπελούτσι, απαθανάτισε ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, που στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το στιγμιότυπο με τις δύο ερμηνεύτριες, που απαθανάτισε ο Χρύσανθος Πανάς

Το στιγμιότυπο με τις δύο ερμηνεύτριες, που απαθανάτισε ο Χρύσανθος Πανάς

Στις 24, 25, 26, 28, 29 Σεπτεμβρίου το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, να ενσαρκώνει και εκείνη την θρυλική ντίβα της όπερας, στο έργο «7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας», μια συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Κρατική Όπερα της Βαυαρίας, τη Γερμανική Όπερα του Βερολίνου, την Εθνική Όπερα του Παρισιού και το Θέατρο Σαν Κάρλο της Νάπολης.

Την παράσταση θα στεγάσει η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, ενώ η Αμπράμοβιτς αναφέρει για το νέο της εγχείρημα: «Για πάνω από 25 χρόνια ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο για τη ζωή και την τέχνη της Μαρίας Κάλλας. Πάντα με γοήτευε η προσωπικότητά της, η ζωή της, ακόμα και ο θάνατός της. Όπως πολλές από τις ηρωίδες της όπερας που δημιούργησε επί σκηνής, έτσι και η ίδια πέθανε από αγάπη. Πέθανε από μια ραγισμένη καρδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜόνικα Μπελούτσι: Η Μαρία Κάλλας πάλεψε για την ελευθερία της12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b