MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Khatia Buniatishvili: Το μήνυμά της προς το ελληνικό κοινό πριν το ρεσιτάλ στο Μέγαρο (βίντεο)

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο η Γεωργιανή βιρτουόζος του πιάνου, Khatia Buniatishvili, στέλνει την αγάπη της προς το ελληνικό κοινό, λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο ρεσιτάλ της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κάτια Μπουνιατισβίλι
Monopoli Team

Η περιζήτητη γεωργιανή πιανίστα Khatia Buniatishvili λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στέλνει το δικό της μήνυμα στο ελληνικό κοινό μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο.

«Γειά σου Αθήνα! Είμαι ευγνώμων που έρχομαι ξανά σε αυτή την υπέροχη, συγκλονιστική και γεμάτη ζωή πόλη. Σας στέλνω πολύ αγάπη και ανυπομονώ να σας συναντήσω ξανά. Σας στέλνω φιλιά» ήταν το μήνυμα της 34χρονής δεξιοτέχνισσας του πιάνου, η οποία την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα μάς υποδεχθεί στη σκηνή του Μεγάρου για ένα ρεσιτάλ γεμάτο από την ευαισθησία και τη φαντασία που την κάνουν δημοφιλή τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό και το οποίο θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του μοναδικά ερμηνευμένα γνωστά έργα κορυφαίων συνθετών του ρομαντισμού.

Δείτε το μήνυμά της εδώ:

Γεννημένη στη Γεωργία, η Khatia Buniatishvili ανακάλυψε το πιάνο στην ηλικία των τριών ετών. Το πρώτο της κονσέρτο το έδωσε με την Ορχήστρα Δωματίου της Τυφλίδας μόλις στα έξι της χρόνια. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μια διεθνής περιοδεία μαζί τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει δώσει συναυλίες στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές στον κόσμο, όπως το Κάρνεγκι Χολ, στη Νέα Υόρκη, το Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, το Konzerthaus, στη Βιέννη κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRolling Stones: Για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς -Το συγκινητικό μήνυμα του Μικ Τζάγκερ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b