MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rolling Stones: Για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς -Το συγκινητικό μήνυμα του Μικ Τζάγκερ

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς, οι Rolling Stones επέστρεψαν στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τον χαμό του καλού τους φίλου και συνεργάτη.

Rolling Stones, photo credits: Raph_PH/Wikimedia Commons
Rolling Stones, photo credits: Raph_PH/Wikimedia Commons
Monopoli Team

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο του Τσάρλι Γουάτς, οι Rolling Stones επέστρεψαν στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τον χαμό του καλού τους φίλου και συνεργάτη.

Το συγκρότημα έδωσε μία ιδιωτική συναυλία, στο Gillette Stadium του Foxborough, που αποτέλεσε κάτι σαν “πρόβα” λίγο πριν την μεγάλη περιοδεία τους. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει 13 στάσεις και θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Γουάτς είχε ανακοινώσει την αποχή του από την περιοδεία ήδη πολλούς μήνες πριν τον θάνατό του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε -και φυσικά είχε εγκρίνει τον αντικαταστάτη του Στιβ Τζόρνταν, στον οποίο είχε ευχηθεί καλή επιτυχία.

Το χθεσινοβραδινό σόου των Rolling Stones, λοιπόν, ήταν ιστορικό, για δύο λόγους. Αρχικά, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συγκρότημα έπαιξε live χωρίς τον Τσάρλι Γουάτς στα ντραμς, εδώ και 59 χρόνια. Και φυσικά ήταν η πρώτη τους συναυλία χωρίς τον θρυλικό ντράμερ.

Γι’ αυτό το λόγο, οι Stones αφιέρωσαν τη συναυλία στην μνήμη του φίλου τους, με τον Μικ Τζάγκερ να λέει: “Μας λείπει σε όλους τόσο πολύ. Μας λείπει ως μέλος του συγκροτήματος και ως φίλος πάνω, αλλά και εκτός της σκηνής”.

“Έχουμε τόσες μνήμες με τον Τσάρλι και σίγουρα πολλοί από εσάς που μας έχετε δει στο παρελθόν, τον θυμάστε καλά. Ελπίζω να συνεχίσετε να τον θυμάστε, όπως θα κάνουμε και εμείς. Αυτή η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Ας πιούμε για τον Τσάρλι!” πρόσθεσε ο Τζάγκερ, όσο το κοινό χειροκροτούσε συγκινημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Ήταν η καρδιά του Rock & Roll”: Οι Rolling Stones και θρύλοι της μουσικής αποχαιρετούν τον Τσάρλι Γουάτς12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b