MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Ταινίες

Σάββατο 11/9, 17:15 Oblivion στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Μόργκαν Φρίμαν, Ολγκα Κιριλένκο, Μελίσα Λίο

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 2077: Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη, που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Όταν σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει κι εκείνος τη Γη, ο Τζακ θα συναντήσει μια μυστηριώδη, γοητευτική γυναίκα και οι δυο τους θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία, που θα τους αλλάξει για πάντα, ενώ την ίδια στιγμή, όλα όσα γνώριζε ο ήρωας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται ολοζώντανα μπροστά του… Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου, που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένο να καταστραφεί.

Σάββατο 11/9, 23:00 Parker στον ALPHA

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2013)  Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ

Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε

Υπόθεση: Πολλές φορές, για να τη βγάλεις «καθαρός», ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις «βρόμικα». Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη «επιχείρησή» τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί…

Σάββατο 11/9, 00:30 Ελεγεία Ενός Έρωτα (Elegy) στο ΣΚΑΙ

Αισθηματική και δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Κοϊξέ

Ηθοποιοί: Μπεν Κίνγκσλεϊ, Πενέλοπε Κρουζ, Ντένις Χόπερ, Πατρίσια Κλάρκσον

Υπόθεση: Ο καθηγητής πανεπιστημίου Ντέιβιντ Κεπές είναι ένας παθιασμένος 60χρονος κριτικός τέχνης με χόμπι τις νεαρές φοιτήτριες. Είναι διαζευγμένος χρόνια και απομακρυσμένος από τον μοναχογιό του. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ μια στενή σχέση με κάποιον, παρά μόνο με τον καλύτερό του φίλο, τον Τζορτζ. Όταν μια πανέμορφη πνευματώδης Αμερικανο-Κουβανέζα, η Κονσουέλα, εμφανίζεται στην τάξη του, εκείνος τη βλέπει σαν άλλη μια κατάκτηση. Αυτό που δεν περιμένει είναι πως η γνωριμία αυτή θα γυρίσει τον κόσμο του ανάποδα και θα βιώσει συναισθήματα, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε.

Κυριακή 12/9, 23:00 Τρέξε! (Get Out) στον ANT1

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ

Ηθοποιοί: Κάθριν Κίνερ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς

Υπόθεση: Ο Αφροαμερικανός Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της Τζέρεμι. Αρχικά, ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια.

Κυριακή 12/9, 23:45 Η Μαγεμένη (Enchanted) στον ALPHA

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2007) Σκηνοθεσία: Κέβιν Λίμα

Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Σούζαν Σάραντον, Τζέιμς Μάρσντεν, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζούλι Άντριους.

Υπόθεση: Η πανέμορφη πριγκίπισσα Ζιζέλ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα τον ονείρων της. Δε γνωρίζει όμως, ότι η σατανική και φθονερή βασίλισσα Ναρίσσα έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Θα εξορίσει την πριγκίπισσα Ζιζέλ από το μαγικό βασίλειο και θα τη στείλει στην… πολύβουη και πεζή πραγματικότητα του σύγχρονου Μανχάταν. Σαστισμένη από αυτό το καινούριο και παράξενο περιβάλλον, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον χαμένο πια παράδεισό της, η Ζιζέλ περιφέρεται άσκοπα αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαγεία και αστερόσκονη.

Όταν αυτή η μαγεία εμφανιστεί μέσω του… έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού δικηγόρου, αναπόφευκτα στο μυαλό της έρχεται ο άντρας των ονείρων της στο μακρινό βασίλειο, που τόσο άδικα έχασε. Πόσο εύκολο είναι άραγε να τυλίξει με λίγη μαγεία στο τώρα έναν υπερδραστήριο και απασχολημένο δικηγόρο που δεν μπορεί να δει πέρα από τα όρια της πεζής καθημερινότητάς του και της καριέρας τους.

Κυριακή 12/9, 00:30 Στην Κόψη Του Χρόνου (Nick Of Time) στο ΣΚΑΙ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (1995) Σκηνοθεσία: Τζον Μπάνταμ

Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Μάρσα Μέισον

Υπόθεση: Ο λογιστής Τζιν Γουότσον προσγειώνεται στο Λος Άντζελες με την εξάχρονη κόρη του, όμως στο αεροδρόμιο τους περιμένει μια εφιαλτική έκπληξη. Δύο σκοτεινοί τύποι αρπάζουν το κορίτσι από τον Γουότσον και του ανακοινώνουν την αποστολή που πρέπει να φέρει σε πέρας για να μην τη χάσει. Πρέπει να σκοτώσει μια υποψήφια πολιτικό αν θέλει να ξαναδεί την κόρη του ζωντανή. Ο χρόνος αρχίζει να τρέχει.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 11/9, 22:00 Μυστικά της Ιστορίας: Κλεοπάτρα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Κουεντίν Κανέτ

Υπόθεση: Η Κλεοπάτρα είναι γνωστή κυρίως επειδή γοήτευσε δύο από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής της, τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο. Όμως, η τελευταία Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου ήταν μια ικανή και δαιμόνια ηγέτης.

Σάββατο 11/9, 00:00 Οι Αθάνατοι στο Νοτιότερο Άκρο της Ευρώπης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Τετρακτύς (2013) Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουστακής, Νίκος Λαμπό

Υπόθεση: Μετά την καταστροφή του Τσερνόμπιλ και την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων εμπνέεται από τη φιλοσοφία του Πυθαγόρα και δημιουργεί στη Γαύδο μια ιδιαίτερη κοινότητα. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση των ντόπιων;

Κυριακή 12/9, 22:00 Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας Eξομολογείται στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τομ Βολφ

Ηθοποιοί: Μαρία Κάλλας, Αριστοτέλης Ωνάσης, Βιτόριο Ντε Σίκα

Υπόθεση: Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή και την καριέρα της θρυλικής σοπράνο Μαρίας Κάλλας, μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό και επιστολές που είχε στείλει η ίδια στην οικογένειά της, τους φίλους της και τον αγαπημένο της Αριστοτέλη Ωνάση.

Κυριακή 12/9, 00:00 Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής και γερμανικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τσέμα Σαρμιέντο

Υπόθεση: Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 11/9, 23:40 Ted στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Σεθ ΜακΦάρλαν

Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μίλα Κούνις, Τζιοβάνι Ρίμπιζι

Υπόθεση: Ένας αιώνιος έφηβος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον καλύτερό του φίλο, έναν σκανδαλιάρη και φλύαρο… λούτρινο αρκούδο, και στην εξοργισμένη από τη συμπεριφορά του κοπέλα του, σε μια απολαυστική ταινία που προτάθηκε για Όσκαρ.

Κυριακή 12/9, 22:55 Απέραντο Γαλάζιο (The Big Blue) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική γαλλικής παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Ηθοποιοί: Ζαν-Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκέτ

Υπόθεση: Ο Ζακ και ο Ένζο, δύο αποξενωμένοι πλέον παιδικοί φίλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ελεύθερη κατάδυση, βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια επικίνδυνη αναμέτρηση, που θα τους οδηγήσει σε καταστάσεις πέρα από τα ανθρώπινα όρια.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ταξίδι στην Άγρια Φύση (Into the Wild)

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2007) Σκηνοθεσία: Σον Πεν

Ηθοποιοί: Εμίλ Χιρς, Χαλ Χόλμπρουκ, Γουίλιαμ Χαρτ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν

Υπόθεση: Ένας νεαρός εγκαταλείπει τα πάντα, ακόμα και τις οικονομίες και τους δεσμούς του με μια σταθερή οικογένεια για μια μοναχική ζωή στην άγρια φύση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b