MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

C’mon C’mon: Η πρώτη ταινία του Χοακίν Φίνιξ μετά τον Τζόκερ θα είναι και η πιο συγκινητική του

Επιτέλους κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του C’Mon C’mon, της νέας ταινίας με τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο ενός τρυφερού θείου.

Monopoli Team

Το ανεξάρτητο στούντιο A24 που βρίσκεται πίσω από μερικά από τα καλύτερα “διαμάντια” του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια, πρόκειται να κυκλοφορήσει την νέα ταινία C’mon C’mon, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάικ Μίλς, και πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Φίνιξ που κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια, αφού ο τελευταίος μεγάλος ρόλος του ηθοποιού ήταν το 2019 στον Τζόκερστον οποίο ρόλο λέγεται ότι θα επιστρέφει. Παράλληλα, το επίσημο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε αποδεικνύει ότι μάλλον αυτή θα είναι και η πιο συγκινητική ερμηνεία του Φίνιξ μέχρι τώρα.

Στο ασπρόμαυρο δράμα, βλέπουμε τον Φίνιξ, ως έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ τον Τζόνι. Όσο εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με παιδιά σε όλες τις ΗΠΑ, δένεται αναπάντεχα με τον 8χρονο ανιψιό του, Τζέσι, τον οποίο υποδύεται ο Γούντι Νόρμαν, όσο ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα.

Μαζί με τον Χοακίν Φίνιξ και τον Γούντι Νόρμαν, στο C’mon C’mon θα δούμε τους Γκάμπι Χόφμαν, Μόλι Γουέμπστερ, Τζαμπούκι Γιάνγκ-Γουάιτ και Σκοτ ΜακΝέιρι.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Telluride Film Festival στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ πρόκειται να προβληθεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης στις 4 Οκτωβρίου. Αν και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2021, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία.

Δείτε κι εσείς το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάικ Μιλς με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕρωτική Επιθυμία: Wong Kar Wai και Sotheby’s δημοπρατούν για πρώτη φορά ακυκλοφόρητα πλάνα της ταινίας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b