MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αστρονομικό ποσό στον Χοακίν Φίνιξ για δύο νέες ταινίες Τζόκερ

Μετά την τεράστια επιτυχία του Τζόκερ, προσφέρουν στον Χοακίν Φίνιξ ένα υπέρογκο ποσό για να κάνει άλλες δύο ταινίες.

Joker
Joker
Monopoli Team

H μεγάλη περσινή επιτυχία “Τζόκερ” με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία, Χοακίν Φίνιξ, λέγεται ότι θα συνεχιστεί με δύο σίκουελ της ταινίας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός δέχτηκε μία πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ενσαρκώσει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η επιτυχία της πρώτης ταινίας

H ταινία σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς κέρδισε το κοινό παγκοσμίως κάνοντας 1 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις. Η επιτυχία της ταινίας ξεπέρασε και τις ήδη υπάρχουσες προσδοκίες. Αν και πρόκειται για ταινία της DC, προσέγγισε τον χαρακτήρα του Τζόκερ από μία κοινωνική σκοπιά που σπάνια φαίνεται σε τέτοιες ταινίες υπερηρώων, θίγοντας και θέματα ψυχικών νοσημάτων.

Το τέλος της ταινίας προϊδεάζει και δίνει αφορμή για μια επόμενη ταινία που βέβαια, σύμφωνα με την Warner Bros. αναμένονται για το 2022 και το 2024.

O Χοακίν Φίνιξ ως Joker

O Χοακίν Φίνιξ ως Joker

Ο Χοακίν Φίνιξ για την ταινία

Ο ηθοποιός κερδίζοντας το Όσκαρ πρώτου Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του, ενσάρκωσε ίσως έναν από τους πλέον γνωστούς ρόλους που έχει παίξει ποτέ και τον έκανε γνωστό και σε όσους δεν τον γνώριζαν ήδη.

Ο ίδιος δήλωσε “Προφανώς, τα σίκουελ έχουν συζητηθεί όταν μια ταινία που κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια βγάζει ένα δισεκατομμύριο αλλά δεν έχουμε κάνει καμία σοβαρή συζήτηση γι’ αυτό“.

Από την παραγωγή έχουν πει ότι “Άκόμη το θέμα διαπραγματεύεται αλλά τα σενάρια έχουν γραφτεί και ο Χοακίν είναι δεσμευμένος με αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker: H ταινία σπάει κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους12.09.2018

Πάντως πρόκειται να κάνουν τα σίκουελ δεσμεύοντας τον Χοακίν Φίνιξ, τον σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς και τον παραγωγό Μπράντλει Κούπερ.

Πηγή: Far Out

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b