MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Το χορευτικό εργαστήρι της Μαριάννας Καβαλλιεράτου γίνεται παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών

Το Ancient Future Solo, η παραστατική συνέχεια του εργαστηρίου για εφήβους στο πλαίσιο δράσεων του Open Plan, παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260 στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Πώς οκτώ, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, σόλο μπορούν να οδηγήσουν σε μια συλλογική χορογραφία; Πώς αλλάζει η δημιουργική διαδικασία όταν επενδύει στη συνύπαρξη; Και, ακόμη, τι συνιστά μια ομάδα;

 Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Ancient Future Solo στην Πειραιώς 260

Σε τέτοια ερωτήματα έρχεται να απαντήσει η παραστατική συνέχεια του εργαστηρίου για εφήβους Ancient Future Solo, που διοργάνωσε το Φεστιβάλ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στο πλαίσιο δράσεων του Open Plan.

Αν στις πρώτες εννέα συναντήσεις οι οκτώ έφηβοι αναμετρήθηκαν με τα κείμενα της Αντιγόνης του Σοφοκλή και της Ελένης του Ευριπίδη, με την προσωπική τους αισθητική και με τους «κανόνες» που ορίζουν τη δημιουργία ενός ατομικού έργου, τώρα «παιδεύονται» μαζί για να συνθέσουν, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα ιδιοσυγκρασιακά τους σόλο, ένα ομαδικό, πρωτότυπο έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWakatt: Μια χορευτική έκρηξη στην Πειραιώς 26012.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Βασιλική Σουρρή
Μουσική: Γιώργος Μιζήθρας
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Χορογραφία: Μαριάννα Καβαλλιεράτου

Παίζουν: Νίκος Βλαχογιάννης, Ιωάννα Εμμανουήλ, Αριάδνη Κοροπούλη, Υβόννη Μέλισσα, Αγγελική Μπεβεράτου, Μελίνα-Ελένη Σάκκουλα, Ελένη Σαρασίτη, Πάμπλο Σότο

Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Για την είσοδο του κοινού στην παράσταση απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ υπ’ άρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50907 (ΦΕΚ 3793/Β/ 13-08-2021)
Πληροφορίες Χώρου: Πειραιώς 260, Ταύρος, τηλ: 2109282900
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b