MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 48 Σεζόν 3: Παραμονές Πάσχα και ο παπα-Θόδωρας προσπαθεί να μυήσει την παρέα του Άγγελου στη νηστεία και στην προσευχή. Ο Αποστόλης με τη Νανά πάνε να περάσουν το Πάσχα στο εξοχικό του, ενώ ο Μιχάλης καταφθάνει με τη νέα του κοπέλα, Γιωρκούλα. Η άφιξή της προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις στην οικογένεια και ο Άγγελος κουβαλάει στο σπίτι ένα ζωντανό αρνί, τον Κίτσο. Όταν ο μικρός καταλαβαίνει πως ο Κίτσος προορίζεται για το πασχαλινό τραπέζι, αναλαμβάνει δράση. Ένα απρόοπτο γεγονός συνταράσσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων.

20:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 3 Σεζόν 1: απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεσή του και να πουλήσει το κτήμα σε ένα ξένο αναστατώνει τις δύο οικογένειες. Μαθιός και Καλλιόπη αποφασίζουν, παρά τις αντιρρήσεις του Αστέρη, να προστατέψουν τον ξάδελφο ακόμα και με τα όπλα, ενώ ο Πέτρος ψάχνει εξοργισμένος να τον βρει σε όλο το χωριό. Όσο ο Αστυνόμος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, η αγωνία για τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη κορυφώνεται…

Στο μεταξύ η Θοδώρα, έχοντας πει ψέματα στον Πέτρο, συναντιέται κρυφά με το Γιώργη για το πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα «αγριεύουν», ενώ ο Νικηφόρος αποθαρρύνεται όταν βλέπει το ενδιαφέρον της Τζένης για τον Άγη και γεμάτος ζήλια φεύγει από την παρέα μαζί με τον Μανόλη…

Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Η δικηγόρος που έχει προτείνει η Άσπα στην Αργυρώ για το πληρεξούσιο αποκαλύπτεται ότι είναι η Στέλλα! Καθώς μάλιστα η Αργυρώ την περιμένει έξω από το γραφείο της, μέσα η Στέλλα μιλά με τον Αστέρη που έχει έρθει να την επισκεφτεί. Για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη Αστέρης και Αργυρώ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 8 Σεζόν 1: Η Μαργαρίτα θορυβείται όταν συνειδητοποιεί πως ο Αλέξης είναι ερωτευμένος με τη Μυρτάλη και τον συμβουλεύει να μην τρέφει ελπίδες. Ο Στέφανος διαφεύγει τον κίνδυνο κι η οικογένεια Καπερνάρου ανακουφίζεται από τα ευχάριστα νέα. Η Μυρτάλη ζητά να τον δει, αλλά η Αρετή της ξεκαθαρίζει πως προηγείται η οικογένεια.

Ο Δημήτρης ενοχλείται από την παρουσία του Μάνου στο ελαιοτριβείο, καθώς του ανατρέπει τις παράνομες πωλήσεις λαδιού. Η Αθηνά προωθεί το άνοιγμα της επιχείρησης στην Αμερική. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος μαθαίνουν πως ο Στέφανος συνήλθε και προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Ο Λυκούργος συμβουλεύει τη Μυρτάλη να προσβάλει τη διαθήκη κι εκείνη του ζητά να αναλάβει την υπόθεσή της, ως δικηγόρος της. Παράλληλα επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και τους μιλά για όλα όσα της έχουν συμβεί. Δεν διστάζει να κατηγορήσει ευθέως την Αθηνά για το θέμα της διαθήκης και ξεκαθαρίζει πως θα ψάξει για στοιχεία.

Ο Ανέστης παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις τής Μυρτάλης κι ενημερώνει τον Δημήτρη. Ο Πότης κι ο Ανέστης πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Ευτυχίας. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στη Μαργαρίτα και της ζητά να βρεθούν. Ο Στέφανος λέει ψέματα στον Στάθη πως δεν είδε ποιος τον πυροβόλησε.

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Ο Στέφανος περνά πολλές ώρες μόνος του στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με μοναδική συντροφιά τις αναμνήσεις που έχει από τον έρωτά του με τη Μυρτάλη. Ο Μάνος μοιράζει αρμοδιότητες στο ελαιοτριβείο και ορίζει τον Αποστόλη υπεύθυνο παραγωγής, ενώ ο Δημήτρης είναι πλέον υπεύθυνος διακίνησης.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη πηγαίνει από το σπίτι των θείων της, όπου η Ιουλία της ανακοινώνει ότι σκοπεύει να της μεταβιβάσει όλη την περιουσία που της άφησε ο Ιπποκράτης. Ο Κωνσταντίνος, ο συμβολαιογράφος, επισκέπτεται την Αθηνά και οι δυο τους φαίνεται να μοιράζονται πολύ περισσότερα απ’ όσα θέλουν να δείχνουν προς τα έξω.

Λίγο αργότερα, η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Ισίδωρο, την Ιουλία και τον Μάνο και τους ζητά να μαζέψουν τη Μυρτάλη που διαδίδει ψεύτικες κατηγορίες εναντίον της. Ο Δημήτρης κάνει ακόμα μία «κρούση» στην Άννα και τελικά οι δυο τους βγαίνουν κρυφό ραντεβού.

Παράλληλα, ο Πότης πηγαίνει με την Ευτυχία στο αστυνομικό τμήμα και, μαζί, κάνουν καταγγελία σε βάρος του Ανέστη, που τόσο καιρό την κακοποιεί. Την ώρα που οδηγεί, η Μυρτάλη παρατηρεί ότι την παρακολουθεί ο ίδιος άντρας που της είχε επιτεθεί στην τελευταία απόπειρα δολοφονίας.

Ο αστυνόμος παίρνει άδεια από τους γιατρούς και ρωτά τον Στέφανο ποιος τον πυροβόλησε. Αργότερα, η Μυρτάλη μπαίνει στο δωμάτιο του Στέφανου και του λέει ότι τον αγαπά ακόμα, περιμένοντας με αγωνία την αντίδρασή του.

Ταινίες

22:00 Το Ακρωτήρι Του Φόβου (Cape Fear) στον ANT1

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής (1991) Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Λανγκ, Νικ Νόλτε, Ρόμπερτ Μίτσαμ

Υπόθεση: Μετά από 14 χρόνια φυλάκισης ο βιαστής Μαξ Κέιντι (Ρόμπερτ ντε Νίρο) βγαίνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπόθεσή του Σαμ Μποντίν (Νικ Νόλτε), γιατί είναι πεπεισμένος ότι δεν τον υπερασπίστηκε όπως όφειλε και ότι καταδικάστηκε άδικα. Η υπεράσπιση του Μποντίν ήταν όντως ανεπαρκής και ενώ μέχρι τώρα ζούσε ήσυχα με την οικογένειά του, στο Φορτ Λόρελντεϊλ της Φλόριντα, όταν ο Κέιντι τους επισκέπτεται, η ζωή της οικογένειας Μποντίν μετατρέπεται σταδιακά σε εφιάλτη.

22:15 Ο Εκδικητής (The Foreigner) στο STAR

Ταινία δράσης βρετανικής και κινεζικής συμπαραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ

Ηθοποιοί: Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν, Κέιτι Λέουνγκ, Ρούφους Τζόουνς, Μαρκ Τάντι, Τσάρλι Μέρφι

Υπόθεση: Ο Κουάν, ένας κινεζικής καταγωγής, ταπεινός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου, βλέπει το καλά κρυμμένο -για πολλά χρόνια- παρελθόν του να βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο, που του έχει μείνει να αγαπά, η έφηβη κόρη του, δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους…

21:00 Πανδημία (Carriers) στο OPEN

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Άλεξ Πάστορ, Ντέιβιντ Πάστορ

Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Λου Τέιλορ Πούτσι, Έμιλυ Βαν Καμπ, Πάιπερ Περάμπο, Κρίστοφερ Μελόνι

Υπόθεση: Καθώς ένας φονικός ιός εξαπλώνεται στη Γη, τέσσερις φίλοι αναζητούν καταφύγιο σε ένα παραλιακό μοτέλ, που πιστεύουν ότι είναι απαλλαγμένο από κάθε κίνδυνο μετάδοσης. Ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες, προσπαθούν να αποφύγουν όποιον είναι μολυσμένος, σύντομα όμως, αρχίζουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου… Ταινία “Αποκάλυψης” που προκάλεσε αίσθηση όταν προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη και θεωρήθηκε προφητική από τους φανς του είδους.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Ο Φράνκο και οι Εβραίοι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Ρισάρ Βαργκά

Υπόθεση: Πώς χιλιάδες Εβραίοι της Αθήνας, του Παρισιού και της Βουδαπέστης γλίτωσαν από το Ολοκαύτωμα χάρη στην ισπανική τους καταγωγή; Ένα ντοκιμαντέρ που φέρνει στο φως ένα εν πολλοίς άγνωστο γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

22:40 Η Κρήτη του Ελ Γκρέκο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ (2020) Σκηνοθεσία: Μαρί-Λορ Νταγκενέλ

Υπόθεση: Τα μαγικά τοπία της Κρήτης προσφέρουν μια ατελείωτη παλέτα χρωμάτων. Τα χρώματα αυτά θέλησε να αιχμαλωτίσει και ο Ελ Γκρέκο, ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους της ιστορίας, πριν αφήσει το νησί για να ‘κατακτήσει’ την Ευρώπη.

23:00 Θρύλοι των επιστημών: Ίαση στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής και γερμανικής συμπαραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Πανσάρ-Μπεσόν

Υπόθεση: Η ιστορία των επιστημών είναι γεμάτη περιπέτειες, θρυλικές προσωπικότητες και συναρπαστικές ανακαλύψεις. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία της ιατρικής, μέσα από πρωτοπόρους ιατρούς όπως ο Ιπποκράτης, ο Λενέκ και ο Υερσέν.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

00:25 Ο Παραλίας (The Beach Bum) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικανικής, βρετανικής και ελβετικής συμπαραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Άρμονι Κορίν

Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Άιλα Φίσερ, Ζακ Έφρον

Υπόθεση: Ένας ξεπεσμένος ποιητής απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη ξέφρενη διασκέδαση και καταχρήσεις, χωρίς να ενδιαφέρεται για τους κανόνες και τα ‘πρέπει’. Ένα ατυχές συμβάν, όμως, τον φέρνει αναπόφευκτα αντιμέτωπο με μεγάλες αλλαγές.

22:00 Η Μαγική Ομπρέλα (Saving Mr. Banks) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφία αμερικανικής, αυστραλικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Τζον Λι Χάνκοκ

Ηθοποιοί: Έμμα Τόμσον, Τομ Χανκς, Κόλιν Φάρελ

Υπόθεση: Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο Γουόλτ Ντίσνεϊ προσκαλεί τη συγγραφέα Π.Λ. Τράβερς στο Χόλιγουντ και προσπαθεί να την πείσει να του παραχωρήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της ‘Μαίρη Πόπινς’. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Προτάσεις από NETFLIX

In Time

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολς

Ηθοποιοί: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Αμάντα Σέιφριντ, Κίλιαν Μέρφι, Ολίβια Γουάιλντ

Υπόθεση: Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, κανείς δεν γερνά και ο χρόνος είναι το νέο χρήμα. Ένας νέος κινεί τις υποψίες όταν κληρονομεί δεκαετίες από ένα πλούσιο θύμα δολοφονίας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b