MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Έφυγε από τη ζωή ο ράπερ και μέλος των Razastarr

Ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr, βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής.

Monopoli Team

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ράπερ και ιδρυτικό μέλος της χιπ χοπ μπάντας Razastarr, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 46 ετών. Τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, περισσότερο γνωστή με το όνομα Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές γυναίκες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκιά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου» έγραψε η αδερφή του στο λογαριασμό της στα social media.

Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 από τον Νικόλα Καρίμανλη και τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο. Πρόκειται για ένα από τα πλέον ιστορικά hip-hop σχήματα στην Ελλάδα, άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, είχε κυκλοφορήσει με τους Razastarr, δύο LP με τίτλο “Τα πιο όμορφα όνειρα είναι ανώνυμα” και “Όπως λιώνει το κερί” αλλά και ένα EP με τίτλο “Το Κελί”. Έπειτα από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης” λόγω υποχρεώσεων, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας, με τίτλο “Εν χρόνω”(Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι”(Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b