MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της χρονιάς και 10 ταινίες τους που θα δούμε σύντομα

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ για το 2021 -και αυτές οι ταινίες, που έγιναν η αιτία για αυτά τα υπέρογκα ποσά.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Μπορεί το 2021 να μην έχει φτάσει στο τέλος του αλλά ήδη γνωρίζουμε τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Για την ακρίβεια, το Variety συγκέντρωσε τους ηθοποιούς με τους μεγαλύτερους μισθούς για ταινίες που αναμένονται στις αίθουσες (ή σε streaming πλατφόρμες) μέσα στους επόμενους μήνες.

Εδώ να σημειωθεί ότι, πλέον η λίστα επηρεάζεται -και μάλιστα πολύ!- από τις online πλατφόρμες, όπως το Netflix και η Amazon αλλά και το HBO Max. Έτσι, ενώ οι ηθοποιοί θα έβγαζαν υπέρογκα ποσά υπολογίζοντας μόνο την κυκλοφορία τους στις αίθουσες, οι αριθμοί ανεβαίνουν όταν οι πλατφόρμες διεκδικούν την αποκλειστικότητα -ή όταν μία ταινία βγαίνει και στις αίθουσες, αλλά και online.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του 2021, και ας ρίξουμε μια ματιά στις ταινίες, που αποτέλεσαν την αιτία για αυτά τα υπέρογκα ποσά. Αξίζουν άραγε όλοι την αμοιβή τους; Όλα δείχνουν, ότι θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες με τις παρακάτω πολυαναμενόμενες πρεμιέρες.

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2021

10. Ράιαν Γκόσλινγκ: 20 εκατομμύρια δολάρια
Ο Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί στο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix με τίτλο “The Gray Man”. Συμπρωταγωνιστές του είναι ο Κρις Έβανς, ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ και η Άνα Ντε Άρμας ενώ σκηνοθετούν οι Άντονι και Τζο Ρούσο, γνωστοί κυρίως από το “Avengers: Endgame”. Η περιπέτεια ενός πράκτορα της CIA στην Ευρώπη που εμπλέκεται με μυστήριες δυνάμεις ενώ προσπαθεί να σώσει τις ζωές από τις κόρες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπερτ Ντε Νίρο: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ζωντανό θρύλο του Χόλιγουντ12.09.2018

9. Σάντρα Μπούλοκ: 20 εκατομμύρια δολάρια
Πρωταγωνιστεί στην ρομαντική ταινία “The Lost City of D”, παραγωγής του Netflix. Μαζί της παίζουν ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ. Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Άαρον και Άνταμ Νι. Μια απόπειρα απαγωγής οδηγεί έναν συγγραφέα ρομαντικών μυθιστορημάτων και ένα μοντέλο σε μια περιπέτεια στη ζούγκλα.

8. Τζούλια Ρόμπερτς: 25 εκατομμύρια δολάρια
Η Τζούλια Ρόμπερτς συναντά τον Ντένζελ Γουάσινγκτον στο θρίλερ του Netflix, “Leave the World Behind”. Σκηνοθετεί ο Σαμ Εσμαΐλ!

7. Τζέινιφερ Λόρενς: 25 εκατομμύρια δολάρια
Στο “Don’t Look Up” του Netflix, η Λόρενς πρωταγωνιστεί μαζί με τους Τιμοτέ Σαλαμέ και την Αριάνα Γκράντε. Πρόκειται για την δύσκολη αποστολή δύο αφανών αστρονόμων να προειδοποιήσουν όλη την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Άνταμ ΜακΚέι!

Τζέινιφερ Λόρενς

Τζέινιφερ Λόρενς

6. Μαρκ Γουόλμπεργκ: 30 εκατομμύρια δολάρια
Με την ταινία δράσης “Spenser Confidential”, που υπάρχει ήδη στο Netflix από το 2020, ο Γουόλμπεργκ κατατάσσεται στην 6η θέση της λίστας. Πρόκειται για την ιστορία του Σπένσερ, ενός πρώην αστυνομικού που αναλαμβάνει ξανά δράση όταν δύο αστυνομικοί της Βοστόνης δολοφονούνται. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Πίτερ Μπεργκ.

5. Λεονάρντο Ντι Κάπριο: 30 εκατομμύρια δολάρια
Μιλάμε, φυσικά, για την ταινία “Don’t Look Up” του Netflix, που έφερε και την Τζένιφερ Λόρενς στην 7η θέση αυτής της λίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Don’t Look Up»: Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και άλλοι στην πιο all-star κωμωδία της χρονιάς12.09.2018

4. Ντένζελ Γουάσινγκτον: 40 εκατομμύρια δολάρια
Με την Warner Bros., o Γουάσινγκτον συμμετείχε στην ταινία “The Little Things” σε σκηνοθεσία του Τζον Λι Χάνκοκ. Σε αυτό το δράμα, ο σερίφης Τζο Ντίκον πηγαίνει στο Λος Άντζελες για μια υπόθεση ρουτίνας αλλά καταλήγει να ερευνά έναν κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί την πόλη.

3. Γουίλ Σμιθ: 40 εκατομμύρια δολάρια
Σε αυτό το δράμα της Warner Bros. με τίτλο “King Richard” και σκηνοθεσία του Ρεινάλντο Μάρκους Γκριν, ο Σμιθ παίζει έναν πατέρα- προπονητή των παιδιών του, φτάνοντάς τα ψηλά στον χώρο του τένις.

2. Ντουέιν Τζόνσον: 50 εκατομμύρια δολάρια
Ο Τζόνσον συμμετέχει στην ταινία “Red Notice” του Netflix με τον Ράιαν Ρέινολντς, σε σκηνοθεσία του Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ. Ένας κατάσκοπος της Ιντερπόλ επιχειρεί να καταδιώξει και να πιάσει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο!

1. Ντάνιελ Κρεγκ: 100 εκατομμύρια δολάρια
Μετά την επιτυχία του “Knives Out”, το Netflix φρόντισε να κατοχυρώσει τα επόμενα δύο sequel για την πλατφόρμα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEternals: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της νέας all-star ταινίας υπερηρώων της Marvel12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b