MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 12 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 30 Σεζόν 1: Η Πελαγία οργανώνει ένα τραπέζι με κόκορα από την Κούφη, για να αποδείξει, αφενός, πως είναι χρυσοχέρα κι, αφετέρου, για να προξενέψει τον Μανούσο. Ο Αντώνης προσφέρει τις δικηγορικές γνώσεις του για να αποκαταστήσει μια αδικία κι ο Άγγελος αποφασίζει να αρχίσει απεργία πείνας, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά του κατά της βίας. Ο Ίαν αναγκάζεται να μετακομίσει στο σαλόνι του Αντωνόπουλων, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στον Στέλιο και τη Μαίρη.

21:00 Two And A Half Men στο STAR

Επεισόδια 21-22 Σεζόν 4: Ο Άλαν γίνεται φίλος με τον Γκρεγκ, έναν ανύπαντρο και… γκέι μπαμπά. Η γνωριμία αυτή τον προβληματίζει και μαζί με τον Τσάρλι αρχίζουν ξαφνικά να αισθάνονται ανασφαλείς για την σεξουαλικότητα τους. Ο Τζέικ απο την άλλη ερωτεύεται την κόρη του Γκρεγκ, τη γλυκιά Σόφι… Ο Άλαν ζητάει από τον Τσάρλι να βοηθήσει τον Τζέικ με μια εργασία του ώστε εκείνος να βρει τον χρόνο και να πάει να ανανεώσει την άδεια οδήγησής του. Ο Τσάρλι συμφωνεί αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να πάρει τον Τζέικ και να πάνε μια βόλτα…

00:00 Private Eyes στο OPEN

Eπεισόδιο 13 Σεζόν 2: Ο Σέιντ και η Άντζι μπλέκουν σε μία τρελή βόλτα μετά από μια επιχείρηση ρουτίνας. Με τους Μαζ και Νόλαν στο κατόπι τους, είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πως ο συνεπιβάτης τους είναι δολοφόνος ή όχι…

Ταινίες

00:45 Seven στο STAR

Αστυvoμικό θρίλερ αμερικαvικής παραγωγής 1995 Σκηνοθεσία:Ντέιβιντ Φίντσερ

Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Σπέισι, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου

Υπόθεση: Ο Γoυίλιαμ Σόμερσετ, βετεράvoς αστυνομικός vτετέκτιβ, πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί. Ωστόσo, έξι μέρες πριv απoσυρθεί από τo Σώμα, αναλαμβάνει vα εκπαιδεύσει τov vεαρό αvτικαταστάτη τoυ, Ντέιβιvτ Μιλς. Οι δύο αστυvoμικoί πρόκειται vα συvεργαστoύv για την επίλυση μιας υπόθεσης μακάβριων φόνων, πoυ θα τoυς παρασύρει βαθιά στov διεστραμμέvo κόσμo τoυ Τζov Ντo, εvός παvoύργoυ, θρησκόληπτoυ εγκληματία. Ο Τζον Ντο επιλέγει να δολοφονεί ανθρώπους πoυ έχoυv διαπράξει τα εφτά θαvάσιμα αμαρτήματα (τηv απληστία, τηv oκvηρία, τη ζηλoφθovία, τηv oργή, τη λαγvεία, τη λαιμαργία, την αλαζονεία), χρησιμoπoιώvτας κάθε φoρά κι έvαv αvατριχιαστικό τρόπo εκτέλεσης πoυ συvδέεται με τo συγκεκριμέvo αμάρτημα…

23:00 Kate & Leopold στο ΣΚΑΙ

Ρομαντική κομεντί φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2001) Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ.

Ηθοποιοί: Μεγκ Ράιαν, Χιου Τζάκμαν, Λιβ Σράιμπερ

Υπόθεση: Ένας αριστοκράτης του 19ου αιώνα ταξιδεύει άθελά του μέσα στον χρόνο και βρίσκεται στη σημερινή Νέα Υόρκη, όπου γνωρίζει μια μοντέρνα γυναίκα, διευθυντικό στέλεχος σε διαφημιστική εταιρεία. Καταφέρνει να τη γοητεύσει με τους ρομαντικούς, παλιομοδίτικους τρόπους του, το ειδύλλιο όμως φαίνεται να μην έχει προοπτική, γιατί ο ήρωας πρέπει να επιστρέψει πίσω στην εποχή του.

22:00 Karate Kid 3 στον ANT1

Νεανική περιπέτεια καράτε αμερικάνικης παραγωγής, (1989) Σκηνοθεσία: Τζον ‘Αβιλντσεν

Ηθοποιοί: Ραλφ Μάτσιο, Νοριγιούκι “Πατ” Μορίτα, Ρόμπιν Λάιβλι, Τόμας ‘Ιαν Γκρίφιθ, Μάρτιν Κόουβ, Σον Κέιναν

Υπόθεση: O Ντάνιελ Λα Ρούσο πρέπει να δώσει τη σκληρότερη μάχη του ολομόναχος. Επιστρέφει από την Οκινάουα, ελπίζοντας για μια ήρεμη ζωή δουλεύοντας δίπλα στο σοφό κύριο Μιγιάγκι, στο μαγαζί με τα φυτά μπονσάι. Αντί γι’ αυτό, ο Ντάνιελ εκβιάζεται να διαγωνιστεί πάλι ενάντια στον μοχθηρό “Κακό Αγόρι του Καράτε”, τον Μάικ Μπερνς. Φυσικά, ο Ντάνιελ βρίσκεται εκτός της ομοσπονδίας του, αλλά ακόμη κι αυτός ο κύριος Μιγιάγκι αρνείται να τον βοηθήσει. Ο Μιγιάγκι προειδοποιεί τον Ντάνιελ ότι όταν το καράτε χρησιμοποιείται για να υπερασπίσεις τη ζωή και την τιμή σου, σημαίνει κάτι, αλλά όταν χρησιμοποιείται για να υπερασπίσεις ένα πλαστικό και μεταλλικό κύπελο, το καράτε δεν σημαίνει τίποτα.

Ντοκιμαντέρ

22:00 Η Αθήνα του Πολέμου, της Κατοχής και της Αντίστασης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2006) Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: 27 Απριλίου 1941: Η ύψωση της ναζιστικής σβάστικας στην Ακρόπολη σηματοδοτεί την αρχή της γερμανικής κατοχής. Μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου… την Κατοχή, την Αντίσταση και την Απελευθέρωση.

22:45 8 Μέρες που Καθόρισαν τη Ρώμη: Σπάρτακος – Η Εξέγερση στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζιμ Γκρίερ

Υπόθεση: Το 73 π.Χ., ο Σπάρτακος, ένας θρακικής καταγωγής μονομάχος, ηγείται της πιο φοβερής εξέγερσης σκλάβων στην ιστορία της Ρώμης. Η ιστορικός Μπέτανι Χιουζ διερευνά τα αίτιά της αλλά και το φαινόμενο της δουλείας στην Αυτοκρατορία.

23:30 Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Ζαβιέ Λεφέβρ

Υπόθεση: Απολαύστε μια μοναδική περιήγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί ‘θησαυρούς’ από το παρελθόν κι αφηγείται τη μακρά ιστορία αυτής της σπουδαίας ελληνικής πόλης, μέσα από αγάλματα, παπύρους και καθημερινά αντικείμενα.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2010) Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Μία Γουασικόφσκα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Υπόθεση: Η 19χρονη, πλέον, Αλίκη επιστρέφει στον μαγικό κόσμο που είχε πρωτοαντικρίσει όταν ήταν μικρή, για να επανασυνδεθεί με τους παιδικούς της φίλους και να τερματίσει την κυριαρχία της Κόκκινης Βασίλισσας… Η ταινία απέσπασε 2 Όσκαρ

22:00 Το Μωρό της Ρόζμαρι (Rosemary’s Baby) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (1968) Σκηνοθεσία: Ρόμαν Πολάνσκι

Ηθοποιοί: Μία Φάροου, Τζον Κασσαβέτης, Ρουθ Γκόρντον

Υπόθεση: Η Ρόζμαρι, σύζυγος ενός ηθοποιού που πασχίζει να κάνει καριέρα, αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της έχει μυηθεί στον σατανισμό και κάνει τα πάντα για να προστατέψει το αγέννητο παιδί τους… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών στο NETFLIX

Spider-Man: Far From Home

Ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία Τζον Γουότς

Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τζέικ Τζίλενχαλ

Υπόθεση: Ακόμα και ο φιλικός υπερήρωας της γειτονιάς χρειάζεται διακοπές. Αλλά μια νέα απειλή αναγκάζει τον Πίτερ Πάρκερ να αναλάβει δράση σε μια σχολική εκδρομή στην Ευρώπη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b