MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Διεθνής Ημέρα Μπύρας: Κάνουμε βόλτα σε 5 αγαπημένες μπυραρίες της πόλης

Οι λάτρεις της μπύρας σήμερα γιορτάζουν! Πέντε αγαπημένα στέκια στην καλοκαιρινή Αθήνα για δροσερή μπυρίτσα και καλή παρέα, με αφορμή την ημέρα.

Monopoli Team

Η Διεθνής Ημέρα Μπύρας ξεκίνησε από τη Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια το 2007 και από τότε γιορτάζεται την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα προτείνουμε τα πέντε δικά μας αγαπημένα στέκια με πολλά και διαφορετικά είδη μπύρας. Άλλωστε ξανθιά ή μαύρη, βαρέλι ή μπουκάλι – η μπύρα μπορεί να τα κάνει όλα καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑErmou 18: Η νέα ταράτσα της Αθήνας που θα γίνει το καλοκαιρινό μας στέκι12.09.2018

Μέθεξη

Μία κλασσική μπυραρία που δεν στερείται τίποτα σε χαρακτήρα από μια αγγλική pub. Διαθέτει πάνω από 50 είδη μπύρας και φιάλες από όλο τον κόσμο. Όσον αφορά στο φαγητό το μαγαζί επικεντρώνεται στη μεσογειακή κουζίνα και χρησιμοποιεί κυρίως ελληνικά προϊόντα. Άλλωστε ο μεσογειακός χαρακτήρας του μαγαζιού φαίνεται από τις ”φιλόξενες” ποικιλίες που προτείνονται για μεγάλες…μάσες!
Νεότητος 2, Ηράκλειο
Τηλ: 2102849267

The Local Pub
Το όνομα του μαγαζιού δεν λέει ψέματα. Όποιος έχει βρεθεί στην Αγγλία – και δη σε αγγλική pub – αφού μπει στον συγκεκριμένο χώρο μπαίνει αμέσως σε…αγγλικό vibe. Είναι τόσο βαθιές οι γνώσεις τους στο κομμάτι «μπύρα», σε σημείο που φτιάχνουν μέχρι και τη δική τους. Μία πρωτοβουλία που κρίνεται άκρως επιτυχημένη από το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει στάνταρ μενού μιας και οι αλλαγές, τόσο στις μπύρες όσο και στο φαγητό, δίνουν και παίρνουν. Όλα αυτά σε ένα συνεργατικό περιβάλλον μιας και η μπυραρία είναι self service.
Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι
Τηλ: 694 086 4443

Shakesbeer

Ένας πολύ προσεγμένος χώρος στην Ηλιούπολη που υπόσχεται την απόλυτη γαστρονομική εμπειρίά, διατηρώντας πάντα τον αυθεντικό χαρακτήρα μιας μπυραρίας, αφού διαθέτει περισσότερες από 120 διαφορετικές ετικέτες. Αυτό το beer-resto έχει δομηθεί σε παρεΐστικο στυλ και είναι ιδανικό για εξόδους παντός τύπου.
Ηρώων Πολυτεχνείου 15, Ηλιούπολη
Τηλ: 2109902566

Arch beer house

Μία μπυραρία με δικό της χαρακτήρα που έχει «ριζώσει» στο Περιστέρι από το 1993. Ανοίγοντας τον κατάλογο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαθείς. Και θα ρωτήσει κάποιος, καλό είναι αυτό; Προφανώς, αν σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν πάνω από 180 ετικέτες και 23 διαφορετικά βαρέλια μπύρας. Επειδή όμως μπύρα και φαγητό πηγαίνουν μαζί, το μενού του καταστήματος είναι όπως και οι μπύρες του. Άπειρες επιλογές και πολύ καλής ποιότητας. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται με τη μουσική. Ροκ, ροκ και ξανά ροκ!
Εθν. Αντιστάσεως 91, Περιστέρι
Τηλ:210 5752992

Beer academy

Μαγαζί με ιστορικό παρελθόν και από τα πρώτα του είδους μιας και άνοιξε τις πόρτες του το 1993. Με πάνω από 80 ετικέτες μπύρας και τουλάχιστον 6 βαρέλια προσφέρει ποικιλία επιλογών σε συνδυασμό με ένα μενού για όλα τα γούστα. Μπόνους στο όλο περιβάλλον αποτελεί και ο μεγάλος κήπος που είναι must για τους καλοκαιρινούς μήνες. Δροσερή μπύρα, καλό φαγητό και προσεγμένος εξωτερικός χώρος. Ίσως ο ιδανικότερος καλοκαιρινός συνδυασμός.
Καρέλλα 45, Χαλάνδρι
Τηλ: 2106817170

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b