MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζεται και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου με δωρεάν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, σε ανοιχτούς χώρους της Αττικής.

Περιφέρεια Αττικής
«Η Παγίδα», του Ρομπέρ Τομά
Monopoli Team

Με πολλή μουσική και εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που χαρίζει η Περιφέρεια Αττικής και τον Αύγουστο. Το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου κατακλύζεται από προσεγμένα σχήματα της μουσικής και του θεάτρου προκειμένου οι πολίτες να απολαύσουν – ελεύθερα και με ασφάλεια – μοναδικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και αρωγό τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα– στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών εκδηλώσεων των Δήμων της Αττικής, η Περιφέρεια προσφέρει ένα απάνθισμα εκδηλώσεων προκειμένου να συντροφεύει τους λάτρεις της μουσικής και του θεάτρου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

1-5 Αυγούστου

Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη θεατρική παράσταση «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου στον Ασπρόπυργο στις 21:00 και την ίδια ώρα με το Elaiωnas Festival στο Βιομηχανικό Πάρκο Παλιών Πλεκτηρίων-Υφαντηρίων.

Στις 2 Αυγούστου ο Γιώργος Τσαλίκης δίνει συναυλία στο Θέατρο Άλσος Θεόγνιδος στα Μέγαρα στις 21:00 ενώ στις 3 Αυγούστου έρχεται η θεατρική παράσταση «100 Ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη Μεταμόρφωση, στις 21:00 και στις 4 Αυγούστου η θεατρική παράσταση «η Σοφολογιοτάτη» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο στις 21:00.

Συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη θα απολαύσουν στις 5 Αυγούστου όσοι βρεθούν στην Πλατεία Χαλκουτσίου στον Ωρωπό στις 21:00 και τη Θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» όσοι επισκεφτούν το Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος, στις 21:00.

6-15 Αυγούστου

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιος Διονυσίου χαρίζουν μία μουσική βραδιά στις 6 Αυγούστου στην Παραλία της Δημοτικής Ενότητας Γαλατά, στις 21:00 και ο Γιώργος Τσαλίκης, ίδια μέρα και ώρα, θα τραγουδήσει στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας.

Στις 7 Αυγούστου, στις 21:00, η θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο» θα ανέβει στη Δημοτική Ενότητα Βιλλίων στον Αύλειο Χώρο του Δημοτικού Σχολείου και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Συναυλία με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 8 Αυγούστου, στις 21:00, στην Πλατεία Αγίων Αποστόλων στον Ωρωπό και την ίδια μέρα και ώρα η θεατρική παράσταση «Το νησί των σκλάβων» θα «ανέβει» στο Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ44ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας: Οι 30 ταινίες μικρού μήκους του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος12.09.2018

Το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα με τη συναυλία της Ιωάννας Λεγάκη στη Λουτρόπολη Μεθάνων, στις 21:00.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ υποδέχεται την Κλερ Χουάνγκτσι, δύο εκθέσεις για τον έρωτα και τη μνήμη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκδηλώσεις
Οι RootlessRoot επιστρέφουν με το «Mountain», αφιέρωμα στον Περικλή Κούκο στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Το Metallon της Κ.Ο.Α. ερμηνεύει Elvis Presley, 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου στο Μουσείο Μπενάκη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Εκδηλώσεις
«Εμιγκρέδες» στο Θέατρο ΜΕΤΣ, αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τη νέα παράσταση του Φλατσούση στο Τέχνης μέχρι το ΜεĪΖοΝ Ensemble στο Μέγαρο – Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
1ο Φεστιβάλ Σπάνιων Παθήσεων στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων