MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Θέατρο, συναυλίες: Τι κάνουμε την 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η δεύτερη εβδομάδα του πρώτου φθινοπωρινού μήνα έχει πολλά! Από τις top παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα (για λίγο ακόμη), μέχρι τις πιο hot συναυλίες με αγαπημένα πρόσωπα, η Αθήνα μάς καλεί να πούμε μαζί ένα τελευταίο «αντίο» στο καλοκαίρι μας. Κρατήστε σημειώσεις!

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ειρήνη: Το αριστοφανικό σύμπαν των Καραθάνου-Δεληβοριά στον Λυκαβηττό

Μετά την επιτυχία της σε Επίδαυρο και ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Νίκου Καραθάνου, διασκευή, πρωτότυπο κείμενο και τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά, ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο τον κύκλο της. Σε μια ανατρεπτική και πληθωρική ανάγνωση, ο Καραθάνος, ο Δεληβοριάς και ο Άγγελος Τριανταφύλλου μετατρέπουν την αριστοφανική κωμωδία σε ένα λαϊκό πανηγύρι μέσα στους καπνούς του πολέμου: μια γιορτή της συλλογικότητας, της μουσικής και της ζωής απέναντι στον παραλογισμό της βίας. Ένα έργο γραμμένο πριν από σχεδόν 2.500 χρόνια, που εξακολουθεί να μιλά με απρόσμενη οξύτητα στο σήμερα. Οι παραστάσεις του Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία ευκαιρία για το κοινό να συναντήσει αυτή την «Ειρήνη» πριν ολοκληρώσει οριστικά τη διαδρομή της.
Δευτέρα 7 και Τρίτη 8/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ, κατά Καραθάνο, αριστοφανική «Ειρήνη» θα φτάσει έως το Διάστημα12.09.2018

Μήδεια, του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Nikita Milivojević στον Κορυδαλλό

Η «Μήδεια» του Nikita Milivojević συνεχίζει τις παραστάσεις της στην Αθήνα, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να επιστρέφει, 29 χρόνια μετά τη θρυλική ερμηνεία της, στον εμβληματικό ρόλο. Ο διεθνής σκηνοθέτης προσεγγίζει την τραγωδία του Ευριπίδη μέσα από το αφόρητο φορτίο του έρωτα, της προδοσίας, της εξορίας και της εκδίκησης, σε μια παράσταση που επιχειρεί να φωτίσει εκ νέου το σκοτεινό σύμπαν της Μήδειας. Μαζί με την Καραμπέτη, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Άρης Λεμπεσόπουλος και ο Τάσος Σωτηράκης, σε έναν δωδεκαμελή θίασο, ενώ η Ρένη Πιττακή ερμηνεύει την Τροφό.
Δευτέρα 7/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Κορυδαλλού «Θανάσης Βέγγος»
Σάββατο 12 και Κυριακή 13/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Θοδωρής Βουτσικάκης & Λίνα Νικολακοπούλου στο Θέατρο Δόρα Στράτου

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου παρουσιάζουν στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» το «Τυχερό Αστέρι», ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Από το «Τυχερό αστέρι» και «Της καληνύχτας τα φιλιά» μέχρι το «Amado mio» και τον «Σουλτάνο της Βαβυλώνας», ο Βουτσικάκης ερμηνεύει ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο, σε μια βραδιά που κινείται ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, ήχους και μουσικές παραδόσεις. Η Λίνα Νικολακοπούλου υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ενώ τον τραγουδιστή πλαισιώνει εξαμελής ορχήστρα κορυφαίων σολίστ. Η μουσική αυτή συνάντηση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φ Hill Sessions που αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης συναυλίες των Χαΐνηδων (8/9) και Μάρθας Φριντζήλα the Kubara Project & Kalogeraki Bros (9/9).
Δευτέρα 7/9, Τρίτη 8/9 και Τετάρτη 9/9 στις 21:15
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFree City: 20 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα12.09.2018

H Ρένα Μόρφη στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

Η Ρένα Μόρφη ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Παπάγου για μια καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της, αλλά και στιγμές από τη μέχρι σήμερα μουσική της διαδρομή. Με το χαρακτηριστικό greek-latin ύφος που έχει γίνει σήμα κατατεθέν των live εμφανίσεών της, παρουσιάζει κομμάτια όπως η «Σούλη Ανατολή», η «Σάμπα Τσικίτα» και το «Δωμάτιο», μαζί με επιλογές από την εποχή των Imam Baildi. Μαζί της στη σκηνή η Μαριτίνα, με την οποία η Ρένα Μόρφη έχει ήδη συνεργαστεί στο τραγούδι «Στην Τσίτα», σε μια μουσική συνάντηση με ρυθμό, χρώμα και αρκετή latin διάθεση.
Δευτέρα 7/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Πέρσες, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη στον Πειραιά

Οι «Πέρσες» του Αισχύλου, το αρχαιότερο σωζόμενο ολοκληρωμένο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, επιστρέφουν σε καλοκαιρινή περιοδεία, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη. Γραμμένο μόλις οκτώ χρόνια μετά τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την οποία ο ίδιος ο Αισχύλος έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας, το έργο καταγράφει τον πόλεμο από την πλευρά των ηττημένων.

Στη νέα σκηνική εκδοχή, 21 ηθοποιοί συγκροτούν έναν Χορό-πρωταγωνιστή και αφηγούνται, μέσα από τον λόγο, την κίνηση και τη μουσική, την απόλυτη απώλεια μιας κοινωνίας που στέκεται μουδιασμένη μπροστά στην καταστροφή. Οι «Πέρσες» γίνονται έτσι μια βαθιά αντιπολεμική κραυγή για τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι στην απώλεια, αλλά και ένας διαχρονικός στοχασμός πάνω στη μνήμη, την ήττα, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη.
Τρίτη 8/9 στις 21:00 – Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Εκκλησιάζουσες, του Αριστοφάνη σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής

Τι θα συνέβαινε αν οι γυναίκες αναλάμβαναν τη διακυβέρνηση της χώρας; Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη επιστρέφουν μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία με τη μουσική παράσταση «Εκκλησιάζουσες | Γυναίκες στην εξουσία», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Με όχημα τη σάτιρα του Αριστοφάνη, η νέα διασκευή μπλέκει θέατρο, μουσική και σύγχρονο πολιτικό σχόλιο, αναζητώντας – έστω και ουτοπικά – μια διαφορετική εκδοχή του κοινού μας μέλλοντος.

Δέκα ερμηνευτές στήνουν επί σκηνής ένα ξέφρενο θεατρικό καρναβάλι, όπου η μεταμφίεση και η ελευθερία συναντούν την αισθητική του τσίρκου, το jazz και τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του καμπαρέ. Η παράσταση, με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Μαρίνα Ασλάνογλου στους ρόλους του Βλέπυρου και της Πραξαγόρας αντίστοιχα, μεταφέρει την αριστοφανική ουτοπία στο σήμερα και χρησιμοποιεί το γέλιο για να σχολιάσει την εξουσία, την κοινωνία και τις πολιτικές μας βεβαιότητες.
Τρίτη 8/9 στις 21:00 – Θέατρο Νταμάρι «Αλίκη Βουγιουκλάκη», Βριλήσσια
Πέμπτη 10/9 στις 21:00 – Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Σάββατο 12/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Κορυδαλλού «Θανάσης Βέγγος»
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου στην Πετρούπολη

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, η «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» της ομάδας Σημείο Μηδέν και του Σάββα Στρούμπου συνεχίζει για λίγο ακόμη το ταξίδι της, με σταθμούς στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Ευριπίδης επιστρέφει στη σκηνή ως ένας δραματουργός απόλυτα σύγχρονος, μιλώντας για έναν κόσμο που βυθίζεται στη βαρβαρότητα του πολέμου και για το ανθρώπινο που συντρίβεται μπροστά στη δίψα για εξουσία και αίμα.

Στην «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι», η πατρότητα, η πατρίδα, η πίστη και κάθε έννοια συλλογικής αξίας διαβρώνονται μπροστά στην ανάγκη του πολέμου. Στο επίκεντρο βρίσκεται η θυσία ενός παιδιού και το ερώτημα που παραμένει οδυνηρά επίκαιρο: πόσες Ιφιγένειες πρέπει να θυσιαστούν μέχρι η ανθρωπότητα να πάψει να αποδέχεται την αιματοχυσία ως αναπόφευκτη; Μια σκοτεινή, ωμή ματιά στον πόλεμο και την ανθρώπινη βαρβαρότητα, αλλά και στην ελπίδα που μπορεί να γεννηθεί μέσα από την κατάρρευση ενός παλιού κόσμου.
Τρίτη 8/9 στις 21:00 – Θέατρο Πέτρας Πετρούπολης
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Η «Άλκηστις» του Δημήτρη Καραντζά στην Ελευσίνα

Η «Άλκηστις» του Ευριπίδη, η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, κάνει στάση για μία παράσταση στην Ελευσίνα. Ένα έργο διφυές, που αιωρείται διαρκώς ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, το παιχνίδι και τον εφιάλτη, την τραγωδία και την απροσδόκητη κωμικότητα, μετατρέπεται σε μια σύγχρονη παραβολή με έντονο πολιτικό πρόσημο.

Ο Άδμητος μπορεί να σωθεί από τον θάνατο μόνο αν κάποιος πεθάνει στη θέση του. Η σύζυγός του, Άλκηστις, προσφέρεται να θυσιαστεί, σε μια πράξη που σήμερα διαβάζεται αναπόφευκτα ως γυναικοκτονία, νομιμοποιημένη από την κοινωνική και πολιτική τάξη. Ο Καραντζάς στήνει ένα σκηνικό πείραμα όπου μουσική, ήχος, κίνηση και ακροβατικά συνθέτουν έναν ρευστό, σκοτεινό κόσμο, ενώ η σκηνή μετατρέπεται σε πεδίο του υποσυνείδητου, λαιμητόμο και τελικά μουσικό όργανο πένθους. Στο επίκεντρο παραμένουν τα ερωτήματα για την εξουσία, το φύλο, τη θυσία και το πραγματικό τίμημα της σωτηρίας.
Τετάρτη 9/9 στις 21:00 – Πρώην Εργοστάσιο Ίρις, Ελευσίνα
Σάββατο 12 και Κυριακή 13/9 στις 21:00 – Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου – Σχολείον Ειρήνης Παπά

Προπώληση εισιτηρίων εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «΄Aλκηστις» στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα12.09.2018

Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στον Λυκαβηττό

Η πολυσυζητημένη «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, επιστρέφει στην Αττική για μια τελευταία παράσταση τον Σεπτέμβριο. Με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο, τον Μελέτη Ηλία ως Κρέοντα και τον Μιχάλη Οικονόμου ως Φύλακα, η παράσταση ξαναδουλεύει την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή, φέρνοντας στο προσκήνιο τα διαχρονικά ερωτήματα γύρω από την ελευθερία, το δίκαιο και την ατομική ευθύνη απέναντι στην εξουσία.

Η σύγκρουση της Αντιγόνης με τον Κρέοντα αποκτά μια έντονα σύγχρονη πολιτική διάσταση, με την ηρωίδα να υπερασπίζεται το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής απέναντι στην επιβολή της εξουσίας. Μια παράσταση που αναμετριέται ξανά με ένα από τα πιο επίκαιρα ερωτήματα της σοφόκλειας τραγωδίας: μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς όταν το προσωπικό του «όχι» συγκρούεται με τον νόμο;
Τετάρτη 9/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Δεκαοχτώ ενάτου, της Μαρίας Λούκα και του Κοραή Δαμάτη στο Θέατρο Πέτρας

Η παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» φωτίζει τη δράση της Χρυσής Αυγής, με αφετηρία τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δίκη της οργάνωσης. Μέσα από τη συνύπαρξη αληθινών μαρτυριών και μυθοπλασίας, παρακολουθούμε μια γυναίκα που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον φόβο, τις προσωπικές της αντιστάσεις και το κρίσιμο δίλημμα της κατάθεσης.

Μια ιστορία για τον καθημερινό άνθρωπο που, χωρίς να το επιλέξει, βρίσκεται μπροστά στις συνέπειες ενός ακροδεξιού εγκλήματος και καλείται να αποφασίσει αν θα μιλήσει. Η παράσταση εστιάζει έτσι όχι μόνο στο ίδιο το έγκλημα, αλλά και στην ευθύνη, τον φόβο και το τίμημα της μαρτυρίας.
Τετάρτη 9/9 στις 21:30 – Θέατρο Πέτρας Πετρούπολης
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Οι Πυξ Λαξ στο Κατράκειο Θέατρο Nίκαιας

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν με ένα μεγάλο μουσικό πρόγραμμα που διατρέχει ολόκληρη την πορεία τους, από τις «Παλιές Αγάπες Πάνε Στον Παράδεισο» και τα τραγούδια που σημάδεψαν τη διαδρομή τους μέχρι το πρόσφατο άλμπουμ τους. Μια συναυλία που περνά από τις διαφορετικές εποχές του συγκροτήματος, κρατώντας ζωντανό τον χαρακτηριστικό ήχο και την ενέργεια που το έκαναν ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί τους στη σκηνή η Μαριάνα Κατσιμίχα και ο Ορέστης Ντάντος, δύο καλλιτέχνες που συναντούν με τον δικό τους τρόπο τη μουσική αισθητική των Πυξ Λαξ.
Τετάρτη 9/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στον Λυκαβηττό

Ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι επιστρέφει στην Αττική για λίγες ακόμη στάσεις, πριν ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον ρόλο του ακαταμάχητου Τρουφαλντίνου οδηγεί την παράσταση του Γιάννη Κακλέα σε έναν ξέφρενο χορό από παρεξηγήσεις, μεταμφιέσεις και ανατροπές, με τη Φαίη Ξυλά και έναν δυναμικό θίασο να συμπληρώνουν το παιχνίδι.

Με όχημα τη σωματική κωμωδία, τη φάρσα και τη ζωντάνια της commedia dell’arte, ο Κακλέας δίνει στο κλασικό έργο έναν σύγχρονο, εκρηκτικό ρυθμό. Πίσω από το γέλιο και το αδιάκοπο κυνηγητό του Τρουφαλντίνου, η παράσταση αφήνει να διαφανούν με σαρκαστική διάθεση η διαφθορά, η υποκρισία, οι ταξικές αντιθέσεις και το διαχρονικό παιχνίδι εξουσίας και επιθυμιών.
Πέμπτη 10/9 στις 21:00 – Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Ίων, με τρεις ηθοποιούς στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Ο «Ίων» του Ευριπίδη, ένα από τα πιο αμφίσημα έργα του αρχαίου δράματος, έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, με τους Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννη Εγγλέζο και Μάξιμο Μουμούρη. Μια τραγωδία που ξεφεύγει από τα αυστηρά όρια του είδους, συνδυάζοντας κωμικοτραγικά στοιχεία, αντιηρωικούς χαρακτήρες και στοιχεία ρομαντικής περιπέτειας, με φόντο τον ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Στη νέα διασκευή του Μηνά Βιντιάδη, σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, οι τρεις ηθοποιοί καλούνται να ενσαρκώσουν τέσσερις χαρακτήρες: ο Μάξιμος Μουμούρης μοιράζεται στους ρόλους του Ερμή και του Ξούθου, η Ευγενία Δημητροπούλου υποδύεται την Κρέουσα και ο Γιάννης Εγγλέζος τον Ίωνα. Ένα έργο για την ταυτότητα, την καταγωγή και την αναζήτηση της αλήθειας, που ισορροπεί απρόβλεπτα ανάμεσα στο τραγικό και το κωμικό.
Παρασκευή 11/9 στις 21:00 – Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

H Νεφέλη Φασούλη στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Η Νεφέλη Φασούλη ανεβαίνει στη σκηνή του Άλσους Νέας Σμύρνης με ένα καλοκαιρινό μουσικό πρόγραμμα που ενώνει νέα και παλαιότερα τραγούδια της με ανατολίτικες ψυχεδέλειες και αθηναϊκές μπαλάντες. Μαζί με τη μπάντα της, κινείται ανάμεσα σε διαφορετικές μουσικές επιρροές, στήνοντας μια ζωντανή, πολύχρωμη συναυλιακή εμπειρία. Με φόντο τα φώτα και τη χρυσόσκονη του καλοκαιρινού σκηνικού, η Φασούλη φέρνει στη σκηνή τον χαρακτηριστικό της ήχο και μια διάθεση που ισορροπεί ανάμεσα στην Αθήνα, την Ανατολή και τον σύγχρονο ελληνικό ήχο.
Παρασκευή 11/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Ανεξάρτητα Κράτη, των Αντώνη Τσιοτσιόπουλου και Γιώργου Παλούμπη στην Ελευσίνα

Μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν αλλεπάλληλων sold out παραστάσεων και μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, τα «Ανεξάρτητα Κράτη» κάνουν στάση και στην Ελευσίνα. Το δημοσιογραφικό δράμα των Γιώργου Παλούμπη και Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του ασυμβίβαστου γιατρού Βασίλη Τσιρώνη στην Ελλάδα της πρώτης μεταπολίτευσης, έχει κερδίσει το κοινό με τον καταιγιστικό ρυθμό, τον ωμό ρεαλισμό και τις δυνατές ερμηνείες του.

Με φόντο μια από τις πιο παράξενες και σκοτεινές ιστορίες της πρόσφατης ελληνικής Ιστορίας, τα «Ανεξάρτητα Κράτη» κοιτούν κατάματα τη σχέση ΜΜΕ και εξουσίας, τη διαπλοκή και τους μηχανισμούς που διαμορφώνουν την πραγματικότητα. Μια αιχμηρή παράσταση πολιτικού θεάτρου που, μέσα από το παρελθόν, επιστρέφει επίμονα στο σήμερα.
Κυριακή 13/9 στις 21:00 – Πρώην Εργοστάσιο Ίρις, Ελευσίνα
Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Μουσική Τεχνόπολη 2026 – Όσα θα «ακούσουμε» την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Η συναυλιακή σεζόν της Μουσικής Τεχνόπολης συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο με το δεύτερο μέρος του φετινού προγράμματος, που ολοκληρώνει ένα ακόμη καλοκαίρι ζωντανής μουσικής στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων:

Δευτέρα 7/9 – Σκιαδαρέσες: Μετά τη συναυλία τους τον Ιούνιο, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή της Τεχνόπολης με το χιούμορ και το παιχνιδιάρικο ύφος που τις έχουν καθιερώσει.

Τετάρτη 9/9 – Χατ Τρικ και Fundracar: Το punk των Χατ Τρικ συναντά τις ψυχεδελικές γκρούβες των Fundracar σε ένα κοινό live.

Πέμπτη 10/9 – Χατζηφραγκέτα: Το ντουέτο επιστρέφει με τους στίχους του και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα που έχει κάνει τις εμφανίσεις του σημείο συνάντησης για το κοινό.

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12/9 – Rock Hard Festival: Το φεστιβάλ επιστρέφει στην Τεχνόπολη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για ένα διήμερο αφιερωμένο στον ακραίο ήχο του metal, με μπάντες-ορόσημα του είδους.

Off The Hook Festival 2026: Τα μεγαλύτερα ονόματα της rap στο ΟΑΚΑ

Στις 11 Σεπτεμβρίου, το ΟΑΚΑ γίνεται σημείο συνάντησης της rap κουλτούρας, φιλοξενώντας τη φετινή edition του Off The Hook Festival. Headliner είναι ο Skepta, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς rap και grime σκηνής, που έρχεται στην Αθήνα για μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της διοργάνωσης. Την εγχώρια σκηνή εκπροσωπούν οι Toquel, Εθισμός, Vlospa, Gxhan και Lunar, σε ένα line-up που συνδυάζει διαφορετικές εκφάνσεις του σύγχρονου ελληνικού rap. Μια μεγάλη βραδιά στο ΟΑΚΑ με διεθνή headliner και τους πρωταγωνιστές της νέας ελληνικής σκηνής.
Παρασκευή 11/9 στις 19:00 – ΟΑΚΑ Athens Olympic Complex
Προπώληση εισιτηρίων εδώ 

O Γιάννης Πάριος στο Κατράκειο Θέατρο Nίκαιας

Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με το πρόγραμμα «Όλη η Ζωή Μου», μια μουσική διαδρομή μέσα από περισσότερες από πέντε δεκαετίες παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι. Με τις εμφανίσεις του να συνεχίζουν να σημειώνουν sold out, ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφει με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πορεία του. Από τις μεγάλες ερωτικές μπαλάντες μέχρι τα αγαπημένα νησιώτικα, ο Γιάννης Πάριος ξεδιπλώνει επί σκηνής ένα ρεπερτόριο που έχει συνδεθεί με διαφορετικές γενιές και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.
Σάββατο 12/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια12.09.2018

Η Μαρίνα Σπανού στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες και ταξίδια, η Μαρίνα Σπανού επιστρέφει στην Αθήνα για μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και μελωδίες που έχουν συνδεθεί με τον έρωτα και τη νεανική ανεμελιά. Με τις καλοκαιρινές της αποσκευές γεμάτες εικόνες και αναμνήσεις, ανεβαίνει στη σκηνή και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί της, σε μια συναυλία που μοιάζει με το ιδανικό μουσικό φινάλε του καλοκαιριού.
Σάββατο 12/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ 

Ο Πάνος Βλάχος στο Δημοτικό Θέατρο Κορυδαλλού «Θανάσης Βέγγος»

Ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει στη σκηνή με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, σε ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην ενέργεια του live και στη δύναμη της αφήγησης που τον χαρακτηρίζει. Έχοντας μαζί του τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο “Πληγή έμπνευσης”, παρουσιάζει επίσης νέα ανέκδοτα κομμάτια, αλλά και υλικό που συνεχίζει να εξελίσσεται επί σκηνής.
Κυριακή 13/9 στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων εδώ 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Free City: 20 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Cine News
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Τι κάνουμε στην Αθήνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου;
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: 10 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς: Με μουσική, κουκλοθέατρο και Stand Up συνεχίζουν οι Νύχτες Αλληλεγγύης
Εκδηλώσεις
ΝΟΗΣΙΣ after dark: Cosmic Vibes, μουσική, visuals, τέχνη και cocktails κάτω από τον θόλο του Πλανηταρίου
Εκδηλώσεις
Μέγαρο: Ο Jim Curtis στην Αθήνα με μια ξεχωριστή εμπειρία προσωπικής μεταμόρφωσης
Εκδηλώσεις
Ευριπίδου Γη: Το Libro Coro στη Σαλαμίνα με ένα μουσικό ταξίδι στο αρχαίο δράμα
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Το Εθνικό υποδέχεται τη σύγχρονη θεατρική σκηνή της Κύπρου
Εκδηλώσεις
Ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, open studios και μια έκθεση: Τα παράλληλα προγράμματα του Platforms Project 2026
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος στο Εθνικό: Αυλαία για τις περιοδείες, Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου και νέες δράσεις
Εκδηλώσεις
Τώρα πια φυσάει μονάχα μες στις λέξεις: Το Εθνικό στο Μουσείο Αργυροτεχνίας με μια παράσταση για τον σπουδαίο Νίκο Χουλιαρά