MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Παρουσιάστε στον ANT1

Επεισόδιο 07:  Μετά το φιάσκο με την οικονομική επιθεώρηση, ο Ταξίαρχος στέλνει τα στρατόπεδα σύσσωμα για σκηνάκια στο βουνό. Η ατζέντα όμως δεν έχει κατασκήνωση και πεζοπορία, αλλά ασκήσεις ομαδικότητας και συνεργασίας. Η ομαδικότητα, βέβαια, γρήγορα αντικαθίσταται από ανταγωνισμό και κοκορομαχίες όταν οι δύο διοικητές αρχίσουν και πάλι τα κονταροχτυπήματα.

20:00 Το σόι σου στον ALPHA

Επεισόδιο 50: «Κρουστάλλω, αγάπη μου». Ο Βαγγέλης κάνει ανήσυχο ύπνο τελευταία, αναφέροντας συνεχώς στα παραμιλητά του το όνομα «Κρουστάλλω». Η Χαρούλα απαιτεί να μάθει ποια είναι αυτή, αλλά εκείνος υποστηρίζει ότι δεν ξέρει καμία με αυτό το όνομα.

22:00 Ευτυχισμένοι Μαζί στο MEGA

Επεισόδιο 33:  Η Εύα και ο Μάρκος θέλουν να μείνουν για λίγο μόνοι, αλλά κάτι τέτοιο στο σπίτι τους είναι πάρα πολύ δύσκολο. ‘Ο,τι ραντεβού και να δώσουν μέσα και έξω από το σπίτι, στο τέλος ματαιώνεται. Ο Διονύσης τσακώνεται με την Ελένη, διότι εκείνος θέλει να κάνουν ένα ακόμη παιδί, ενώ εκείνη διατηρεί αμφιβολίες. Ο Γιαννάκης είναι, για πρώτη φορά, ερωτευμένος με μια συμμαθήτριά του και προσπαθεί να την εντυπωσιάσει. ‘Ομως, μια σκανταλιά του Θανάση τού χαλάει τα σχέδια.

23:45 Private eyes στο OPEN

Επεισόδιο 06: Η Άντζι και ο Σέιντ ρισκάρουν τις καρδιές και τα οικονομικά τους σε έναν – φαινομενικά γυαλιστερό – κόσμο του γρήγορου και εύκολου ραντεβού, ώστε να πιάσουν έναν κλέφτη ταυτοτήτων.

Ταινίες

22:00 Η αποπλάνηση στο STAR

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα

Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ, Ανγκουρί Ράις, Κόλιν Φάρελ, Ούνα Λόρενς

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ, σε ένα οικοτροφείο μόνο για κορίτσια στη Βιρτζίνια, στο νότο της χώρας, ένας στρατιώτης των Βορείων, ο Τζον ΜακΜπέρνι, τραυματίζεται σοβαρά και θα τον βρει ένα από τα κορίτσια, που μαζεύει μανιτάρια στο δάσος. Ο στρατιώτης καταλήγει να βρει καταφύγιο στο οικοτροφείο, όπου βρίσκονται πέντε νεαρά κορίτσια και δύο δασκάλες.

23:00 Grown ups 2 στον ΑΝΤ1

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Ντένις Ντούγκαν

Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Τέιλορ Λότνερ, Κέβιν Τζέιμς

Υπόθεση: Τέσσερις παιδικοί φίλοι που όταν συναντιούνται όλα είναι πιθανά. Στη δεύτερη ταινία μέσα από ξεκαρδιστικά συμβάντα βλέπουμε την παρέα να αντιμετωπίζει τους νταήδες τους παιδικής τους ηληκίας.

23:00 Στην Κόψη του Χρόνου στο SKAI

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (1995) Σκηνοθεσία: Τζον Μπάνταμ

Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Μάρσα Μέισον

Υπόθεση: Ο λογιστής Τζιν Γουότσον προσγειώνεται στο Λος Άντζελες με την εξάχρονη κόρη του, όμως στο αεροδρόμιο τους περιμένει μια εφιαλτική έκπληξη. Δύο σκοτεινοί τύποι αρπάζουν το κορίτσι από τον Γουότσον και του ανακοινώνουν την αποστολή που πρέπει να φέρει σε πέρας για να μην τη χάσει. Πρέπει να σκοτώσει μια υποψήφια πολιτικό αν θέλει να ξαναδεί την κόρη του ζωντανή.

21:00 Το πέρασμα στο OPEN

Δράμα παραγωγής Κίνας και Χονγκ (2014) Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Ηθοποιοί: Τζανγκ Ζιγί, Χάι-Κιο Σονγκ,Τακέσι Κανεσίρο, Μπόουι Λαμ, Τονγκ Νταουέι

Yπόθεση: Τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα της δεκαετίας του 40 βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει μέσα στη δίνη εμφυλίου πολέμου και ανατρέπεται μετά το ναυάγιο του πλοίου Ταιπίνγκ, στο οποίο θα χάσουν τη ζωή τους 1500 επιβάτες.

Ντοκιμαντέρ

17:30 Πριμαρόλια: Το Ταξίδι της Μαύρης Σταφίδας στον Χρόνο στο COSMOTE HISTORY HD

Nτοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κακαβιάς

Υπόθεση: Μια εικαστική έκθεση γίνεται η αφορμή για να γνωρίσουμε την ιστορία της σταφίδας και την τεράστια σημασία που είχε η παραγωγή του προϊόντος αυτού τόσο για την τοπική κοινωνία του Αιγίου όσο και για ολόκληρη τη χώρα.

20:00 Περί Φιλοπατρίας και Τόλμης: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση: Αφιέρωμα στην κορυφαία μορφή της ελληνικής Επανάστασης, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, που διακρίθηκε για την τόλμη και το ήθος του στα πεδία των μαχών, επέδειξε μεγάλη καρτερία και γνώρισε τη ζήλια και το φθόνο των αντιπάλων του.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:45 Spaceman στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Δραματική Κομεντί αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράπκιν

Ηθοποιοί: Τζος Ντουχάμελ,Γ. Ερλ Μπράουν,Έρνι Χάντσον

Yπόθεση:  Η ζωή του αθλητή Μπιλ Λι, ενός από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του μπέιζμπολ, που διώχθηκε από τους Montreal Expos το 1982 και μπήκε στη μαύρη λίστα για τις ακραίες πολιτικές του απόψεις και τη σχέση του με τις παράνομες ουσίες.

18:10 Χιντάλγκο – Καλπάζοντας στην Έρημο (Hidalgo) στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Τζο Τζόνστον

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν,Ομάρ Σαρίφ,Ζουλέικα Ρόμπινσον

Yπόθεση: Η ιστορία του αναβάτη Χόπκινς και του αλόγου του, που έπειτα από πρόσκληση ενός σεΐχη συμμετείχαν στην πιο σκληρή κούρσα αντοχής στην αραβική έρημο, αποδεικνύοντας ότι η αποφασιστικότητα και η επιμονή δεν είναι προνόμιο των λίγων.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b