MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για τα υποκατάστατα κρέατος;

Μια πανεπιστημιακή μελέτη επιβεβαιώνει ότι τα υποκατάστατα κρέατος δεν είναι σαν το κρέας, ως προς τη στοιχεία και τη θρεπτικότητα.

Photo by Jana Leu on Unsplash
Photo by Jana Leu on Unsplash
Monopoli Team

Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.

Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b