MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Το σόι σου ΙΙΙ στον ALPHA

Επειόδιο 43:  Η Μπέλα ετοιμάζεται να πάει σε ριγιούνιον της τάξης της και έχει αγωνία να κερδίσει τις εντυπώσεις. Συζητώντας όμως με την οικογένεια, συνειδητοποιεί πως δεν έχει καταφέρει και τίποτα στη ζωή της και πέφτει ψυχολογικά. Λυδία, Όλγα και Μιχάλης αναλαμβάνουν να την «ανεβάσουν» και τη συμβουλεύουν.

17:30 Ήρθε και έδεσε στο MEGA

Επεισόδιο 04: Ο Γιώργος, για να αποδείξει στη Ναταλία ότι πράγματι εννοούσε ψάρεμα, την παίρνει με το σκάφος του Νίκου. Η Ναταλία προσπαθεί να αποδιώξει τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα της για τον Γιώργο.

01:00 Criminal Minds στο OPEN

16ος κύκλος  Επεισόδιο 16: Μακριά από το άγρυπνο μάτι της υποδιευθύντριας Μπαρνς, ο ομάδα συναντιέται κρυφά για να βρει έναν δράστη ο οποίος φωτογραφίζει και απαγάγει τα θύματα του.

Ταινίες

22:00 Το Βαποράκι (The mule) στο STAR

Αστυνομικό δράμα αμερικανικής και καναδικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Ηθοποιοί: Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουίστ, Άντι Γκαρσία, Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φαρμίγκα

Υπόθεση: Ο 80χρονος Ερλ Στόουν είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία – φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει όμως καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης».

23:00 Η Μέθοδος της Αράχνης στο SKAI
Αστυνομικό Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2001) Σκηνοθεσία: Λι Ταμαχόρι
Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Μόνικα Πότερ, Μάικλ Γουίνκοτ
Υπόθεση: Η κόρη ενός πανίσχυρου γερουσιαστή πέφτει θύμα απαγωγής μέρα μεσημέρι από το σχολείο της. Ο απαγωγέας είναι ο αδίστακτος κακοποιός Γκάρι Σόνετζι, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη εμμονή. Θέλει να προκαλέσει τον διάσημο ντετέκτιβ, ψυχολόγο και συγγραφέα Άλεξ Κρος να τον κυνηγήσει. Ο Άλεξ Κρος έχει πάρει πρόωρη σύνταξη μετά το θάνατο της συνεργάτιδάς του και δε βρίσκεται πλέον σε ενεργό δράση.

21:00 Μέχρι την τελευταία μέρα (Day zero) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2007) Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκάναρ Κολ

Hθοποιοί:  Ελάιζα Γουντ, Κρις Κλάιν, Τζον Μπένθαλ

Υπόθεση: Τρεις φίλοι λαμβάνουν το “χαρτί” της στρατιωτικής τους κατάταξης και καλούνται να απαντήσουν εντός 30 ημερών. Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα της φιλίας, του καθήκοντος, της τιμής, αλλά και της πραγματικής επιθυμίας τους γι’ αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους.

23:45 Νοκ άουτ στον έρωτα στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1982)  Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Πάνος Κορκοτάς, Μιχάλης Μουστάκας, Κώστας Παληός

Υπόθεση: Ο Κοκός, ένας φωτορεπόρτερ της πυρκαγιάς, που οι γκάφες του δεν περιγράφονται, αναλαμβάνει να φωτογραφήσει ένα παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται στη Λεμεσσό. Ετοιμάζεται να φύγει με το βοηθό του, τον Θανάση τον Κεκέ για την Κύπρο, όταν χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος στην κλοπή μιας χρυσής γλαύκας της Αθήνας από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ντοκιμαντέρ

19:00 Ο Μεγιστάνας: Η Άνοδος του Αριστοτέλη Ωνάση στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Βένγκλερ

Υπόθεση: Κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο πιο πλούσιος άνδρας του πλανήτη. Μια διεισδυτική ματιά στην προσωπικότητά του, τη σχέση του με τη Μαρία Κάλλας και τον γάμο του με την Τζάκι Κένεντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνος εν ώρα υπηρεσίας: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο MEGA12.09.2018

20:45 Φιλιά εις τα Παιδιά στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Βασίλης Λουλές

Υπόθεση: Πέντε Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Κατοχής, που σώθηκαν χάρη σε οικογένειες χριστιανών, θυμούνται ιστορίες τρόμου, αλλά και στιγμές ανεμελιάς μέσα σε ξένες αγκαλιές. Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ που αναβιώνει μια ολόκληρη εποχή.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Οι Μεταφραστές (The Translators) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Ταινία μυστηρίου Γαλλικής και Βελγικής Παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ

Ηθοποιοί: Λαμπέρ Γουίλσον,Μανώλης Μαυροματάκης,Όλγκα Κουριλένκο

Υπόθεση: Απομονωμένοι σε ένα πολυτελές οίκημα, εννέα μεταφραστές εργάζονται με άκρα μυστικότητα πάνω σε ένα πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα. Όταν όμως διαρρέουν στο διαδίκτυο οι πρώτες σελίδες του βιβλίου, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

20:20 Βάσιμη Αμφιβολία (Reasonable Doubt) στο COSMOTE CINEMA 2

Θρίλερ Καναδικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ

Ηθοποιοί: Γκλόρια Ρούμπεν,Σάμιουελ Λ. Τζάκσον,Ντόμινικ Κούπερ

Υπόθεση: Ένας εισαγγελέας προκαλεί ένα θανατηφόρο ατύχημα κι εγκαταλείπει το θύμα του. Όταν ένας άλλος άντρας συλλαμβάνεται στη θέση του, προσπαθεί να τον αθωώσει, σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί. Τίποτα, όμως, δεν είναι όπως φαίνεται.

Προτάσεις από το NETFLIX

Η μαγείρισσα του Κασταμάρ  (The Cook of Castamar)

Δραματική σειρά Ισπανικής παραγωγής (2021)  Σκηνοθεσία: Ινάκι Πενιαφέλ

Ηθοποιοί: Μισέλ Τζένερ, Χιούγκο Σίλβα, Μάξι Ιγκλέσιας

Υπόθεση: Ισπανία, 1720. Η Clara Belmonte είναι μια νεαρή γυναίκα από μια ευκατάστατη οικογένεια, η οποία,  βυθίζεται στην απόλυτη φτώχεια. Χάρις στις μαγειρικές της ικανότητες, καταφέρνει να βρει δουλειά στο Δουκάτο του Κασταμάρ. Εκεί ο Δούκας αν και απόμακρος και εσωστρεφής δείχνει μια συμπάθεια στην Clara. Εκείνη αν και δεν τυγχάνει της ευνοϊκής  μεταχείρισης  από το υπόλοιπο προσωπικό ξεχωρίζει για τις ικανότητες και το ποιόν της. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b