MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Diana Ross επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια

Η θρυλική Diana Ross ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 25ου άλμπουμ της, που έρχεται μετά από 15 χρόνια απουσίας.

Diana Ross
Diana Ross
Monopoli Team

Η Diana Ross θα επιστρέψει στη μουσική με ένα άλμπουμ, που θα είναι ο πρώτος της δίσκος με νέα μουσική εδώ και 22 χρόνια, και η πρώτη της δισκογραφική κυκλοφορία από το 2006.

Με τίτλο “Thank You”, το άλμπουμ γράφτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown με μία σειρά από σύγχρονους ποπ παραγωγούς, όπως ο Τζακ Άντονοφ, που είναι διάσημος για τη δουλειά του με την Τέιλορ Σουίφτ, την Λάνα ντελ Ρέι και την Λόρντι.

“Αυτή η συλλογή με τραγούδια είναι το δώρο μου σε εσάς με εκτίμηση και αγάπη. Είμαι πάντα ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω αυτή την υπέροχη μουσική εκείνη τη στιγμή. Αφιερώνω αυτό το “μουσικό βιβλίο” για την αγάπη σε όλους εσάς, τους ακροατές μου. Καθώς ακούτε τη φωνή μου, ακούτε και την καρδιά μου” ανέφερε η Diana Ross, καθώς ανακοίνωσε το νεό της άλμπουμ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το άλμπουμ “προσφέρει ένα ισχυρό, συμπεριληπτικό μουσικό μήνυμα για την αγάπη και τη συλλογικότητα”, ενώ “με τραγούδια για την ευτυχία, την χαρά και την απόλαυση, αναγνωρίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό”.

Η Ross έγραψε 13 τραγούδια, ενώ ως υπόλοιπους συντελεστές βλέπουμε τους Antonoff, Jimmy Napes (Mary J Blige, Alicia Keys, Sam Smith), Tayla Parx (Ariana Grande, Demi Lovato) και Spike Stent (Björk, Madonna). Η τραγουδίστρια ηχογράφησε το τραγούδι στο σπίτι της.

Το “Thank You” θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, ενώ το πρώτο, ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Πρόκειται για το 25ο άλμπουμ της θρυλικής ερμηνεύτριας. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν το “I Love You” του 2006, όπου επανερμήνευσε μερικά κλασικά ερωτικά τραγούδια. Το τελευταίο της άλμπουμ με πρωτότυπη μουσική κυκλοφόρησε το 1999 με τίτλο “Every Day Is a New Day”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Ντέιβιντ Μπάουι στον Άντι Γουόρχολ: Όταν ο Victor Skrebneski φωτογράφιζε θρύλους12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b