MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lorde ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μουσική με νέο άλμπουμ

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, η 24χρονη τραγουδίστρια που έγινε διάσημη με το τραγούδι “Royals”, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ.

Lorde, photo credits: Krists Luhaers
Lorde, photo credits: Krists Luhaers
Monopoli Team

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, η Lorde επιστρέφει δυναμικά στη μουσική με ένα νέο άλμπουμ. Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της, που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει το μήνυμα: “Έρχεται το 2021… Η υπομονή είναι αρετή”, καθώς και αυτό που φαίνεται να είναι το εξώφυλλο του δίσκου.

Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Solar Power” και θα είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί η 24χρονη τραγουδίστρια εδώ και τέσσερα χρόνια. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της ήταν το “Melodrama” που κυκλοφόρησε το 2017 και της κέρδισε μία υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

Η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια έγινε διάσημη το 2013 με το ντεμπούτο της “Pure Heroine”, που περιλάμβανε την τεράστια επιτυχία της “Royals”.

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Lorde

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Lorde

Η Lorde είχε ήδη προετοιμάσει τους θαυμαστές της για την επιστροφή της από τον Νοέμβριο του 2020. Τον Μάιο είχε αποκαλύψει ότι είχε επιστρέψει στο στούντιο για ηχογράφηση με τον διάσημο παραγωγό Τζακ Άντονοφ, αλλά ο κορονοϊός καθυστέρησε λίγο τα σχέδια της, γι’ αυτό και το άλμπουμ της δεν ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Παράλληλα, όταν τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε ως η headliner του Primavera Sound Festival 2022 οι φήμες “πήραν φωτιά”.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι φήμες ήταν πραγματικές και πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, θα ακούσουμε νέα τραγούδια από την Lorde, η οποία υπόσχεται να είναι “το καλύτερο της μέχρι τώρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNatalie Portman: 20 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την σπουδαία ηθοποιό12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b