MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Dior: Live από το Καλλιμάρμαρο το εντυπωσιακό ντεφιλέ του οίκου

Όπως ήταν προγραμματισμένο, την Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 21:30, η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του Dior θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται μέσω live streaming σε όλα τα social media του γαλλικού οίκου.

Monopoli Team

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου, οι προβολείς στο ιστορικό στάδιο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν στις 21:30, όπου και θα ξεκινήσει το εντυπωσιακό υπερθέαμα. Το στάδιο θα χρησιμοποιηθεί ως μία φυσική«πασαρέλα» στην οποία ο γαλλικός οίκος μόδας θα παρουσιάσει τη νέα του made in Greece συλλογή, με τίτλο «Dior Cruise Collection».

Πρόκειται για μια συλλογή με έντονη ελληνική επιρροή, μιας και ο οίκος με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τιμήσει τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης και να αναδείξει τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Οπότε και γι’ αυτόν τον λόγο η επιλογή της Ελλάδας δεν ήταν καθόλου τυχαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Ακρόπολη ως πασαρέλα: Ποιους μεγάλους οίκους έχει φιλοξενήσει ο Ιερός Βράχος12.09.2018

Μάλιστα, οι δημιουργίες της νέας αυτής συλλογής θα ραφτούν στην Ελλάδα με ελληνικά υφάσματα και πρώτες ύλες, σε μία προσπάθεια να προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η άριστη τεχνογνωσία και το ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών. Στόχος είναι οι αισθητικές αξίες και η ποιότητα που πρεσβεύει ο οίκος να ταυτιστούν με τις έννοιες Phos (φως) και Kallos (ομορφιά), που ξεκίνησαν να «λάμπουν» πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CLARA Indonesia (@claraindonesia)

Στην φαντασμαγορική επίδειξη στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συνολικά 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες. Ο Dior επέλεξε να προσκαλέσει τους μόνιμους πελάτες του, τους τεχνίτες και καλλιτέχνες που έχουν συνεργάστηκαν στο παρελθόν ή συνεργάζονται ακόμα, όπως και τους εκπροσώπους των μουσείων, των οποίων τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την «ελληνική» συλλογή. Μάλιστα, οι προσκλήσεις έφτασαν στους καλεσμένους του event «ταξιδεύοντας» απευθείας από τη έδρα του Dior στο Παρίσι.

Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live μετάδοση από το Καλλιμάρμαρο το εντυπωσιακό υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», αφού η πολύπλευρη εκδήλωση θα προβάλλεται μέσω live streaming σε όλα τα social media του Dior.

Σημειώνεται ότι στην Αθήνα, η επίδειξη μόδας θα μεταδοθεί ζωντανά στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b