MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας, με τον Γιώργο Ηλιόπουλο, στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η θεατρική παράσταση “Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας” με τον Γιώργο Ηλιόπουλο, επιστρέφει για 6ο χρόνο ξεκαρδιστικής καταστροφής στο Κηποθέατρο Παπάγου.

"Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο
Monopoli Team

Η Lifeworks Productions παρουσιάζει την θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό .

Αυτή η καλοκαιρινή περιοδεία θα περιλαμβάνει δροσερές και… καταστροφικές παραστάσεις σε πολλά θέατρα της Ελλάδας. Η παράσταση ενδείκνυται για μία ξεκαρδιστική απολαυστική νύχτα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με πολύ γέλιο και διασκέδασή που μας έχει λείψει τόσο πολύ. Η παράσταση “Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας”, είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα. Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε.

"Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο

“Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας” με τον Γιώργο Ηλιόπουλο

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί.  Oι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά, ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληλεπιδρά με τον ήρωα και  ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι: Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου στον Δημοτικό Κιν/φο Μίμης Φωτόπουλος και το Σινέ Παράδεισος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Μουσική Διεύθυνση: Σάββας Κεπέσογλου
Μουσική: Γιάννης Φώτης
Φωτισμοί: Γιάννης Φώτης

Παίζουν: Γιώργος Ηλιόπουλος

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση με κάρτα δημότη, ανέργων & ΑΜΕΑ 10 ευρώ,  Προπώληση 12 ευρώ, την ημέρα της παράστασης 14 ευρώ
Βοηθός Σκηνοθετη: Mαρία Πολυχρόνη
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/pws-na-katastrepsete-ti-zoi-sas/
Πληροφορίες Χώρου: Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου 156 69, 21 3202 7185
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b