MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου

Όλες οι επιλογές από σειρές, εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σάββατο 05/06, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1 Ζακέτα να πάρεις επεισόδιο 17

Επεισόδιο 17: Η Ευγενία τελευταία ακούει πολλά παράπονα από τη δασκάλα πιάνου της Φωτεινής. Σαν να μη μελετάει όπως παλιά, σαν να μην της αρέσει να πηγαίνει, σαν να είναι αφηρημένη. Η Φούλη αποφασίζει να ψαρέψει τη μικρή και γρήγορα μαθαίνει πως η Φωτεινή δεν θέλει πια να μάθει πιάνο, γιατί θέλει να μάθει κουνγκ φου, όπως μια συμμαθήτριά της. Φοβάται να το πει όμως στη μητέρα της, γιατί, αν μετά δεν της αρέσει, θα της τα ψάλλει για το πώς πρέπει να είμαστε σοβαροί στις επιλογές μας.

Η Φούλη βρίσκει αμέσως τη λύση. Θα της πληρώσει αυτή τα μαθήματα και, αν δεν ότι της αρέσει και θέλει να συνεχίσει, θα το πουν στους γονείς της. Αρχίζει λοιπόν ένα ατέλειωτο κρυφτό με άπειρες δικαιολογίες, ώστε να μπορούν να φεύγουν απ’ το σπίτι γιαγιά και εγγονή, αλλά η Ευγενία δεν θα αργήσει να υποψιαστεί πως κάτι συμβαίνει. Όταν ανακαλύψει τι, θα αποφασίσει να δώσει ένα καλό μάθημα στην πεθερά της.

Κυριακή 06/06, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1 Ζακέτα να πάρεις επεισόδιο 18

Επεισόδιο 18: Η γκρίνια της Αριστέας για τη συνεχή παρουσία της Θάλειας στο πλευρό του Ευθύμη έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα μάνα και γιος να τσακώνονται συνέχεια. Μάλιστα, στον τελευταίο τους καβγά, λίγο πριν από την πρεμιέρα της Ευγενίας στη Λυρική, η Αριστέα είναι τόσο αγανακτισμένη, που λέει στον Ευθύμη πως η μόνη λύση είναι κάνει προξενιό στη Θάλεια μήπως γλιτώσουν από αυτήν.

Όταν, μάλιστα, επιστρέφουν από την πρεμιέρα, όλοι σχολιάζουν πόσο γλυκομίλητη ήταν η Αριστέα μαζί της και φυσικά τα αγόρια δεν αργούν να υποθέσουν ότι προφανώς την καλοπιάνει, για να της γνωρίσει σύντομα γαμπρό. Σε λίγες ημέρες, που η Αριστέα θα πιαστεί να λέει ψέματα, να κρύβεται, αλλά και να καλεί τη Θάλεια για φαγητό, θα σιγουρευτούν για τους σκοπούς της. Πώς θα αντιδράσει ο Ευθύμης άραγε και τι έκπληξη τους περιμένει όλους όταν, τελικά, φανερωθεί η αλήθεια;

Κυριακή 06/06, 21:00 «Σιωπηλός Δρόμος» στο MEGA

Επεισόδιο 9: Για να μάθεις το τέλος πρέπει να πας στην αρχή. Το 9ο επεισόδιο πιάνει το νήμα από την αρχή, μας μεταφέρει στο παρελθόν της οικογένειας Καρούζου και ξετυλίγει τις ζωές των ηρώων μας. Παρακολουθώντας την ιστορία στην εξέλιξή της, ένοχα, καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και συγκλονίζουν…

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 05/06, 20:00 «ArtWeek (2020-2021)» στην ΕΡΤ2 ARTWEEK

Θέμα εκπομπής: Η Λένα Αρώνη συναντά αυτήν την εβδομάδα τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος την υποδέχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ο Δήμαρχος μοιράζεται με τη Λένα τις λεπτομέρειες για το σχέδιο “Ανάβουμε τα φώτα στον Πολιτισμό”, με σκοπό την επαναφορά των πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε μία σχετική κανονικότητα αυτό το καλοκαίρι. Η συζήτηση αναπτύσσεται και στην καθημερινή ζωή των Αθηναίων, καθώς και εκεί ο Πολιτισμός είναι συνυφασμένος με την ποιότητα των καθημερινών μας στιγμών.

Στη συνέχεια, το ART WEEK συναντά τον καθηγητή Φιλοσοφίας Νίκο Ερηνάκη, με αφορμή το βιβλίο του “Αυθεντικότητα και Αυτονομία” από τις εκδόσεις “Κείμενα”. Άξονας της συζήτησης είναι η χρησιμότητα της Φιλοσοφίας στη σύγχρονη κοινωνία, το αιτούμενο της εποχής για περισσότερη αυθεντικότητα του ατόμου/πολίτη και το αποτύπωμα της πανδημίας στον σύγχρονο άνθρωπο.

Σάββατο 05/06, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2 συν γυναιξί

Θέμα εκπομπής: Έχοντας μία εντυπωσιακή επιστημονική ερευνητική καριέρα και μεγάλη συνεισφορά στην πλανητική επιστήμη, η αστροφυσικός Αθηνά Κουστένη, Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας (CNRS) και στο Εργαστήριο Διαστημικών Ερευνών και Οργάνων (LESIA) του Αστεροσκοπείου του Παρισιού- Meudon, σας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο του διαστήματος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος τη συναντά στο Παρίσι και μιλούν για την καθημερινότητά της στην γαλλική πρωτεύουσα, αλλά και την πορεία της που την έχει οδηγήσει σε πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων από την NASA και την ESA. Παράλληλα, η Αθηνά Κουστένη εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 05/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece

Θέμα εκπομπής: Μια βόλτα στη Λευκάδα κάνει το «My Greece» αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Δέσποινα Βανδή παρέα με την Έλλη Κοκκίνου ταξιδεύουν στη «μάγισσα του Ιονίου». Μία περιήγηση που εξελίσσεται σε κοριτσίστικη εκδρομή με γέλια, πειράγματα, παιχνίδι στα τιρκουάζ νερά, καντάδες, χορό, βουτιές σε καταρράκτες και πικάντικες γεύσεις.

Η βόλτα της Δέσποινας και της Έλλης ξεκινά μελωδικά από την αρχιτεκτονικά ιδιαίτερη πόλη της Λευκάδας με κανταδόρους και μουσική από τη δεύτερη αρχαιότερη φιλαρμονική της χώρας. Μαγειρεύουν παραδοσιακή λαδόπιτα και γλυκόξινο σοφιγάδο, θαυμάζουν την παραδοσιακή φορεσιά της νύφης με επιρροές από τη Βενετία και μαθαίνουν τα βήματα του χορού της πεθεράς. Επισκέπτονται την ιδιωτική εκκλησία του εθνικού ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και μαγεύονται από το εκτυφλωτικό τιρκουάζ των ακτών της δυτικής Λευκάδας. Στη διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι, η Δέσποινα και η Έλλη γίνονται και πάλι παιδιά και απολαμβάνουν τα πανέμορφα νερά και τα κύματα του Ιονίου.

Κυριακή 06/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece

Θέμα εκπομπής: Η περιήγηση συνεχίζεται την Κυριακή 6 Ιουνίου με τους κρυμμένους θησαυρούς της Λευκάδας: ένας καταρράκτης που σε προσκαλεί για δροσερές βουτιές και ορεινά χωριά με ιδιαίτερη λαογραφία, όπως η Καρυά με το περίφημο καρσάνικο κέντημα. Στο οροπέδιο του Αγίου Δονάτου μαγειρεύουν παραδοσιακά τις περίφημες φακές Εγκλουβής με νερό από το πηγάδι.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου ξεναγούνται από τον ηγούμενο Νικηφόρο στην ιστορία της Μονής Φανερωμένης και της θαυματουργής εικόνας, που είναι προστάτιδα των Λευκαδίων πριν θαυμάσουν από κοντά τα διάσημα νησάκια της Λευκάδας, τον Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση και τη Μαδουρή του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Μια θαλασσινή βόλτα στα Πριγκηπονήσια και το Μεγανήσι αποδεικνύεται γεμάτη εκπλήξεις για τη Δέσποινα και την Έλλη, με κατάφυτα νησάκια, υπέροχα νερά, ερημικές παραλίες και παιχνίδι με δελφίνια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 05/06, 21:00 «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ» στον ALPHA Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ

Υπόθεση: Ένας φτωχός και άνεργος νέος (Κώστας Βουτσάς) δέχεται να παραστήσει έναν Άραβα πρίγκιπα (Ανδρέας Μπάρκουλης), προκειμένου να κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να παντρευτεί την όμορφη αγαπημένη του (Μάρθα Καραγιάννη). Όλα εξελίσσονται καλά, μέχρι που καταφτάνει ο αληθινός πρίγκιπας και ξεκινάει μια σειρά από ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις.

Σάββατο 05/06, 21:00 «Η Εποχή των Δεινοσαύρων (Dino Time)» στο OPEN BEYOND Dino Time

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Τζον Κάφκα και Γιουν Σουκ-Τσόι. Με τις φωνές των: Μέλανι Γκρίφιθ, Τζέιν Λιντς, Ουίλιαμ Μπαλντουιν, Στήβεν Μπαλντουιν, Ρομπ Σνάιντερ

Υπόθεση: Τρία πανέξυπνα και γεμάτα περιέργεια παιδιά θα ενεργοποιήσουν κατά λάθος μια χρονομηχανή. Πριν το καταλάβουν θα βρεθούν 65 εκατομμύρια χρόνια πίσω μέσα σε μια φωλιά γεμάτη με αυγά δεινόσαυρου.

Το πρώτο που βλέπουν είναι ένας τεράστιος τυραννόσαυρος, που όμως τους κοιτάει χαμογελαστός. Δεν είναι φαγητό, είναι οικογένεια! Ο φιλικός Τυρανόσαυρος, διευθύνει ένα ορφανοτροφείο δεινοσαύρων. Τα παιδιά θα γίνουν γρήγορα φίλοι με τους μικρούς δεινόσαυρους του ιδρύματος, μπλέκοντας όμως σε απρόοπτες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Σάββατο 05/06, 21:00 «Οι Απίθανοι (The Incredibles)» στο STAR

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ. Με τις φωνές των: Γκρεγκ Νέλσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Χόλι Χάντερ, Τζέισον Λι, Σάρα Βαουελ, Ελίζαμπεθ Πίνα, Τζον Ρατζενμπεργκερ. Στην μεταγλωττισμένη έκδοση ακούγονται οι: Δημήτρης Σταρόβας, Σμαράγδα Καρύδη, Σταύρος Μαυρίδης, Τηλέμαχος Κρεβάιχας

Υπόθεση: Ο σούπερ ήρωας κύριος Απίθανος εξαναγκάζεται από το κράτος να αποσυρθεί από την δράση, γίνεται ασφαλιστής και πλήττει αφόρητα. Ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά του -επίσης σούπερ ήρωες- προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια φυσιολογική ζωή των προαστίων, εκείνος αναλαμβάνει κρυφά μια νέα, επικίνδυνη αποστολή που όμως βάζει όλη την οικογένεια σε μπελάδες.

Σάββατο 05/06, 23:30 «Ο Κόμης Μόντε Κρίστο (The Count of Monte Cristo)» στον ALPHA Ο Κόμης Μόντε Κρίστο

Ταινία εποχής, αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία Κέβιν Ρέινολντς. Ηθοποιοί: Τζιμ Καβίζελ, Γκάι Πιρς, Ρίτσαρντ Χάρις, Νταγκμάρα Ντόμιντσικ, Χένρι Κάβιλ

Υπόθεση: Ο Εντμόντ Νταντές, φιλήσυχος ναυτικός, φυλακίζεται άδικα ύστερα από μια σκευωρία του φίλου του Φερνάν, ο οποίος διεκδικεί την ίδια γυναίκα, δραπετεύει ύστερα από 13 χρόνια εγκλεισμού και παίρνει εκδίκηση ως Κόμης Μόντε Κρίστο.

Κυριακή 06/06, 21:00 «Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» στο STAR Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος

Υπόθεση: Ένας ιδιότροπος βιομήχανος χάλυβα απολύει τον υπάλληλό του, τον ντροπαλό λογιστή Γρηγόρη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι κατά λάθος ο Γρηγόρης έχει στην κατοχή του τα διπλά βιβλία της εταιρείας όλα αλλάζουν.

Τρομοκρατημένος, μήπως ο Γρηγόρης αποκαλύψει κάπου την αλήθεια, ο βιομήχανος αναγκάζεται να τον ξαναπροσλάβει και μάλιστα βάζει την κακομαθημένη κόρη του Τζούλια, να του κάνει τα γλυκά μάτια και να παίξει μαζί του ένα ερωτικό παιχνίδι ώστε να πάρουν πίσω τα βιβλία.

Κυριακή 06/06, 21:00 «Iron Man 3» στον ALPHA Iron Man 3

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι

Υπόθεση: Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες. Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Κυριακή 06/06, 22:00 «Assassin’s Creed» στο OPEN BEYOND Assasin's Creed

Περιπέτεια, αγγλογαλλικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Τζάστιν Κερζέλ. Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Αριάν Λαμπέντ, Τζέρεμι Αϊρονς, Μπρένταν Γκλίσον, Σάρλοτ Ράμπλινγκ

Υπόθεση: Ένας καταδικασμένος σε θάνατο γίνεται αντικείμενο ενός παράξενου πειράματος που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες και «βιώνει» τις περιπέτειες του προγόνου του Αγκιλάρ, ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης.

Κυριακή 06/06, 22:50 «Στην Καρδιά της Θάλασσας» στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ. Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Πολ Άντερσον, Κίλιαν Μέρφι, Μπεν Γουίσοου, Σάρλοτ Ράιλι, Τομ Χόλαντ

Υπόθεση: Στο Ναντάκετ του 1850 ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του φαλαινοθηρικού Έσεξ διηγείται στον Χέρμαν Μέλβιλ, κατοπινό συγγραφέα του «Μόμπι Ντικ», τα πραγματικά γεγονότα του τραγικού ναυαγίου, όπως εκτυλίχθηκαν 30 χρόνια πριν.

Κυριακή 06/06, 22:10 «Ο Πατριός (The Stepfather)» στο MEGA Ο Πατριός

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Νέλσον Μακ Κόρμικ. Ηθοποιοί: Πεν Μπάτζλι, Ντίλαν Γουόλς, Σέλα Γουάρντ, Άμπερ Χιρντ, Σέρι Στρίνγκφιλντ

Υπόθεση: Ο νεαρός Μάικλ, γυρίζει σπίτι μετά την θητεία του σε στρατιωτική σχολή και βρίσκει μια νέα κατάσταση πραγμάτων. Η μητέρα του είναι ερωτευμένη και ζει με τον καινούριο της φίλο. Οι δυο άντρες γνωρίζονται σιγά σιγά, αλλά η μεγάλη προθυμία του πατριού του να βοηθάει σε όλα δεν πείθει τον Μάικλ ότι πρόκειται για έναν τόσο καλό άνθρωπο. Υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά μέχρι που η υποψία του επιβεβαιώνεται. Ο πατριός του είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που έχει εξολοθρεύσει ολόκληρες οικογένειες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 05/06, 22:00 «Αναζητώντας τη Μουσική της Αρχαιότητας» στο COSMOTE HISTORY HD Αναζητώντας τη μουσική της Αρχαιότητας

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV, ARTE και CNRS (2021). Σκηνοθεσία Μπέρναρντ Τζορτζ

Υπόθεση: Σε μια αποθήκη του Λούβρου, μια ομάδα ερευνητών ανακαλύπτει μια αρχαία μουσική σύνθεση σε έναν πάπυρο από την Ελλάδα. Πώς ηχούσε και ποιος να ήταν ο δημιουργός της; Μια κατάδυση στον κόσμο της αρχαιοελληνικής μουσικής.

Σάββατο 05/06, 23:00 «Μέγας Αλέξανδρος: Ο Μακεδόνας» στο COSMOTE HISTORY HD Μέγας Αλέξανδρος

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Μπέρναρντ Τζορτζ

Υπόθεση: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες στην Ιστορία. Ο θρυλικός Βασιλεύς των Μακεδόνων άνοιξε με την εκστρατεία του το δρόμο ανάμεσα στην Ασία και την Ευρώπη, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

Κυριακή 06/06, 21:40 «Κάλλας, Κένεντι, Ωνάσης: Δύο Βασίλισσες για έναν Βασιλιά» στο COSMOTE HISTORY HD Κάλλας, Κένεντι, Ωνάσης

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Φιλίπ Κολί

Υπόθεση: Τρεις λαμπερές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, που, παρά τη δόξα, η μοίρα τούς επιφύλασσε τρομερές δοκιμασίες. Οι διάσημες ιστορίες αγάπης του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι Κένεντι, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

Κυριακή 06/06, 23:15 «Οι 10 πιο Καταστροφικές Πολιορκίες της Αρχαιότητας» στο COSMOTE HISTORY HD ANCIENT TOP 10

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2016)

Υπόθεση: Οι αρχαίες αυτοκρατορίες ήταν αποτέλεσμα πολέμων, στους οποίους συχνά ακολουθούνταν η τακτική της πολιορκίας. Από τις πιο διάσημες πολιορκίες, εκείνες της Τροίας, των Συρακουσών, της Ρώμης. Ποιες όμως ήταν οι 10 πιο καταστροφικές;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b