MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 24 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 24 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρετα μου τον πλάτανο επ. 146

Επεισόδιο 146: Ο Βαγγέλας, στα χέρια της Μυρτώς στην Αθήνα, δεν είναι τελικά και τόσο εύκολη υπόθεση. Ο Θοδωρής αναλαμβάνει το μεγαλύτερο βάρος του σχεδίου, να παγιδεύσουν την παπαδιά, υποδυόμενος έναν κόντρα ρόλο. Η Κική νιώθει πολύ άβολα και στενοχωριέται με την παρουσία της παπαδιάς στον Πλάτανο. Ο Παναγής πάει να συγκατοικήσει με την Κατερίνα, ενώ Σίμος και Τούλα υποφέρουν χώρια και η Καλλιόπη θα μεσολαβήσει για να τα βρουν.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ. 165

Επεισόδιο 165: Ο ανακριτής διατάζει την άμεση σύλληψη του Φίλιππου και ο Φίλιππος οδηγείται στο κρατητήριο. Η Διώνη υποψιάζεται ότι ο Κρις έχει παγιδέψει τον Φίλιππο και του ζητάει να σταματήσει ό,τι κάνει, ενώ του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί. Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει από την Ελένη τι συμβαίνει, αφού καταλαβαίνει πως του κρύβει κάτι πολύ σοβαρό. Η Ελένη, τρομαγμένη απ’ αυτούς που την απειλούν, αποφασίζει να φύγει μαζί με την Μαριάνθη κρυφά απ’ τον Δημήτρη. Στο μεταξύ φτάνει στα χέρια του Δημήτρη και της Αθηνάς ένα νέο στοιχείο που κάνει τη θέση του Φίλιππου ακόμα δυσχερέστερη.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 217

Επεισόδιο 217: Ο Μιλτιάδης, απηυδισμένος με την άρνηση της Κατερίνας να δεχτεί τον Άλκη στη ζωή του, αποφασίζει να χωρίσουν κι ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι. Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται με την ξαφνική επίσκεψη της Ιφιγένειας και της υπόλοιπης παρέας, που έρχονται στην Αθήνα για την έκθεση του Οδυσσέα. Η Ολυμπία αντιδρά άσχημα στα νέα της εγκυμοσύνης της Εύας και για μια ακόμα φορά το κλίμα φορτίζεται αρνητικά. Η Ελισάβετ ξεκαθαρίζει στον Έκτορα πως δεν μπορεί να δει σοβαρά το μεταξύ τους κι αποφασίζουν να το συνεχίσουν χαλαρά. Η Μάγδα ξεκαθαρίζει στον Αιμίλιο την απόφασή της. Η Ναυσικά μαθαίνει ότι ο Άκης τα έσπασε με τον Δημήτρη και προβληματίζεται. Ο Παύλος συνεχίζει να πολιορκεί την Ηλιάνα, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να σαμποτάρει την έκθεση του Οδυσσέα.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ. 132

Επεισόδιο 132: Αφού ο Μιχάλης μαθαίνει από την Τζένη ότι είπε στην Αγγελική ότι αποκάλυψε στον Παύλο την αληθινή της ταυτότητα, πάει στο σπίτι των Αργυρών για να τους ξεμπροστιάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί κάτι της έκαναν. Ωστόσο ένα ηχητικό μήνυμα που έρχεται από την Αγγελική στον Στέφανο βεβαιώνοντας τον ότι είναι καλά, θολώνει τα νερά και δεν αφήνει στον Μιχάλη περιθώρια για να επιμένει. Η Αθηνά που πλέον έχει καταλάβει πώς κινείται ο Δημήτρης, τον πιέζει να παραδεχτεί ότι αυτός έκανε κάτι στην Αγγελική.

Ο Δημήτρης όμως αρνείται τα πάντα. Η Όλγα για πρώτη φορά ανοίγεται στη Λένα λέγοντας της πόσο θα της λείψει που θα φύγει και ζητώντας της συγγνώμη που ήταν αυστηρή απέναντί της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η Άννα ζητάει από τον Αποστόλη να χωρίσουνε. Τέλος, ο Μιχάλης κι η Ζωή καταλαβαίνουν ότι το ηχητικό που έστειλε η Αγγελική ήταν στημένο και όντως κάτι συμβαίνει. Η Ζωή εκμυστηρεύεται στο Μιχάλη ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν την Αγγελική, κάτι σαν εγγύηση για τη ζωή της.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 55

Επεισόδιο 55: Η Μαρίνα, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον και το ένστικτό της. Η άβολη συνάντηση Αλέξανδρου, Κλαίρης, Τίμου, Τζόυς, έχει μια απρόσμενα καλή κατάληξη. Ο Θάνος αποκαλύπτει, στη Βίκυ, τα συναισθήματά του για εκείνη. Η μεγάλη έκρηξη της Ίριδας, μπροστά στη Ζωή, κάνει τη Βίκυ να την υποπτεύεται όλο και περισσότερο. Ο Μηνάς πασχίζει να αποδείξει ότι οι κατηγορίες, που του έχουν αποδοθεί, είναι άδικες. Ο Ορφέας δέχεται μεγάλη πίεση για την υπόθεση, που παραμένει άλυτη. Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος καλούνται στο τμήμα Ναυπλίου για κατάθεση.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 144: Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη όμως δεν δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει τη κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη. Η επανασύνδεση ενός ζευγαριού θα προσφέρει μια ευχάριστη νότα στο χωριό. Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη. Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί… ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντηση τους;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook)» στο OPEN BEYOND οδηγός αισιοδοξίας

Αισθηματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ. Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζάκι Γουίβερ

Υπόθεση: Ύστερα από οκτώ μήνες στο ψυχιατρείο, ο Πατ επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του και προσπαθεί αφενός να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή και αφετέρου να έρθει σε επαφή με την πρώην γυναίκα του, την οποία δεν μπορεί –βάσει δικαστικής απόφασης– να πλησιάσει. Η γνωριμία του με τη νεαρή, γοητευτική αλλά και προβληματική Τίφανι θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

23:00 «Black Panther» στον ALPHA Black Panther

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ. Ηθοποιοί: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Ντανάι Γκουρίρα, Μάρτιν Φρίμαν, Ντάνιελ Καλούουγια, Λετίσια Ράιτ, Γουίνστον Ντιούκ, Άντζελα Μπάσετ, Φόρεστ Γουίτακερ, Άντι Σέρκις

Υπόθεση: Ο νεαρός T’Challa αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το θάνατο του πατέρα του, βασιλιά της Wakanda, ώστε να τον διαδεχτεί στο θρόνο. Ως ανώτατος άρχων στο πιο αναπτυγμένο, εύπορο αλλά και απομονωμένο κράτος της αφρικανικής ηπείρου, ο T’Challa προσπαθεί να προφυλάξει το μυστικό της ασφάλειας του λαού του από τους εχθρούς. Όταν όμως ένας από αυτούς εμφανίζεται από το παρελθόν με τα πιο απρόβλεπτα μέσα, ο T’Challa καλείται να τον αντιμετωπίσει πλέον ως Μαύρος Πάνθηρας. Η επικείμενη σύγκρουση ωστόσο θα θέσει σε δοκιμασία όχι μόνο τη σχέση του T’Challa με το λαό του, αλλά και τη σταθερότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:40 «Η Κρήτη του Ελ Γκρέκο» στο COSMOTE HISTORY HD Η Κρήτη του Ελ Γκρέκο

Ντοκιμαντέρ (2020). Σκηνοθεσία Μαρί-Λορ Νταγκενέλ

Υπόθεση: Τα μαγικά τοπία της Κρήτης προσφέρουν μια ατελείωτη παλέτα χρωμάτων. Τα χρώματα αυτά θέλησε να αιχμαλωτίσει και ο Ελ Γκρέκο, ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους της ιστορίας, πριν αφήσει το νησί για να ‘κατακτήσει’ την Ευρώπη.

23:30 «Η Καθοριστική Μάχη των Θερμοπυλών» στο COSMOTE HISTORY HD Η καθοριστική μάχη των θερμοπυλών

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2004)

Υπόθεση: Ένα ‘ταξίδι’ στην καρδιά μίας από τις πιο καθοριστικές μάχες του αρχαίου κόσμου, αυτής των Θερμοπυλών το 480 π.Χ., όταν 300 Σπαρτιάτες, με επικεφαλής τον Λεωνίδα, πολέμησαν θαρραλέα ενάντια στον πανίσχυρο περσικό στρατό.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b