MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Σειρές και ταινίες στην τηλεόραση την Πέμπτη 6 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 6 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-134

Επεισόδιο 134: Ο Παναγής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την έκπληξη που του έκανε η Κατερίνα, μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νόμιζε. Ο Σίμος, ενώ αρχικά εναντιώνεται στο σχέδιο του Ηλία και της Φιλιώς, γιατί θέλουν να μπλέξουν και την Τούλα, τελικά δέχεται. Ο Μένιος με τον Χαραλάμπη τραβάνε ζόρι που δεν θα λάβουν μέρος κι αυτοί στην αποστολή, ενώ η Ελένη συνεχίζει την κοροϊδία στον Θοδωρή. Ο Τζώρτζης, στον κόσμο του, ετοιμάζεται να περάσει την ημέρα του με τη Χρύσα, αλλά κανείς δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο. Παράλληλα αγωνιά για την αποστολή, τα παιδιά θα τα καταφέρουν ή θα φάνε τα μούτρα τους; Πώς θ’ αντιδράσει ο Μένιος, όταν θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη;

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ήλιος επ. 153

Επεισόδιο 153: Η Μπέτυ επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Δημήτρη με διαθέσεις και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Τον σώζει η Αλίκη, η οποία δεν αντέχει πια άλλο τη συγκατοίκησή της με την Μπέτυ και αδημονεί να αποκαλυφθούν οι σκοποί της και να συλληφθεί. Ο Μηνάς, απ’ την άλλη, βάζει τους ανθρώπους του να εκφοβίσουν τον Πέτρο, προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται η Ορόρα. Ο Φίλιππος ανησυχεί και ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη. Η Διώνη βλέπει την Σαλκέμ στο ξενοδοχείο που κρύβεται κι η ίδια με την Ορόρα και ενημερώνει τον Δημήτρη που τρέχει να τη βρει. Ο Μάνος, που παρακολουθεί τον Νικήτα και την Λήδα, καταφέρνει να την αρπάξει. Εκβιάζει με τη ζωή της τον Νικήτα. Ο Νικήτας, απελπισμένος, παραδίδεται στον Δημήτρη προκειμένου να επέμβει και να τη σώσει.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 208

Επεισόδιο 208: Ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

22:00: «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1
ΤΑ-ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΜΑΣ-ΧΡΟΝΙΑ-επ.48

Όλγα Μαλέα

Επεισόδιο 48: Παραμονές Πάσχα και ο παπα-Θόδωρας προσπαθεί να μυήσει την παρέα του Άγγελου στη νηστεία και στην προσευχή. Ο Αποστόλης με τη Νανά πάνε να περάσουν το Πάσχα στο εξοχικό του, ενώ ο Μιχάλης καταφθάνει με τη νέα του κοπέλα, Γιωρκούλα. Η άφιξή της προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις στην οικογένεια και ο Άγγελος κουβαλάει στο σπίτι ένα ζωντανό αρνί, τον Κίτσο. Όταν ο μικρός καταλαβαίνει πως ο Κίτσος προορίζεται για το πασχαλινό τραπέζι, αναλαμβάνει δράση. Ένα απρόοπτο γεγονός συνταράσσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 άγριες μέλισσες επ 135

Επεισόδιο 135: Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας μαινόμενος αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με το Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Τα μέλη του συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στην μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στο σπίτι της και στους γονείς της;

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA αγγελικη επ 123

Επεισόδιο 123: Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασμό της από αυτόν. Η Αγγελική βοηθάει την Τζένη να ξεπεράσει τους σπασμούς και την γυρίζει σπίτι της να ξεκουραστεί. Τη ρωτάει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγματική της ταυτότητα αλλά δεν προλαβαίνει να πάρει απάντηση αφού έρχεται ο Παύλος. Μόλις φεύγει η Αγγελική ο Παύλος ανακοινώνει στην Τζένη ότι φεύγει απ’ το σπίτι γιατί χρειάζεται λίγη απόσταση.

Πριν προλάβει να το κάνει ωστόσο τα πράγματα ανατρέπονται καθώς έρχεται η αστυνομία και του ζητάει να τους ακολουθήσει στο τμήμα καθώς βγήκαν στο φως νέα στοιχεία.. Η Αθηνά κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη με σκοπό να καταλάβει αν είναι κι αυτός στο κόλπο της Αγγελικής κι αν γνωρίζει την αληθινή της ταυτότητα. Τέλος, όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη για να δει αν κι αυτός γνωρίζει ποια είναι η Αγγελική, ακολουθεί ένα ξέσπασμα του Αποστόλη στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:15 «Kill Bill – Volume 1» στο OPEN BEYOND Kill Bill

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο. Ηθοποιοί: Ούμα Θέρμαν, Λούσι Λιού, Ντέιβιντ Καραντάιν, Σόνι Σίμπα, Ντάριλ Χάνα

Υπόθεση: Ύστερα από τέσσερα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση, η Νύφη, μια επαγγελματίας δολοφόνος που προδόθηκε από τους συντρόφους της και τον εραστή της Μπιλ, συνέρχεται και ζητά εκδίκηση. Πρώτο μέρος μιας διλογίας, που αποτελεί φόρο τιμής στις ασιατικές ταινίες πολεμικών τεχνών, το ιαπωνικό μάνγκα, το σπαγκέτι γουέστερν και άλλα παρόμοια είδη. Μαύρο χιούμορ και αποθέωση της βίας για τη βία.

21:00 «Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στο Αιγαίο» στο MEGA Λούφα και Παραλλαγη: Σειρήνες στο Αιγαίο

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης. Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Απόστολος Τότσικας, Σωκράτης Πατσίκας, ‘Ανθιμος Ανανιάδης

Υπόθεση: Εικοσιένα χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» ο Νίκος Περάκης επανέρχεται με μια στρατιωτική κωμωδία με θέμα τον Ελληνικό στρατό και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.
Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει την στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Το παραθεριστικό αντίπαλο δέος του γειτονικού Bodrum, οι Τουρκάλες καλλονές που επιβαίνουν στην θαλαμηγό Ege Guseli και η ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση των Ελλήνων φαντάρων δημιουργούν μια εκρηκτική κωμωδία με δραματικές στιγμές και αισιόδοξη έκβαση.

22:00 «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ (World War Z) στο ΣΚΑΙ World War Z

Περιπέτεια δράσης-τρόμου, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ. Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Μάθιου Φοξ, Μιρέιγ Ίνος, Ντανιέλα Κέρτεζ

Υπόθεση: Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:30 «Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας» στο COSMOTE HISTORY HD Θρύλοι της Όπερας- Μαρία Κάλλας

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Λίντι Σάβιλ

Υπόθεση: Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

23:20 «Α’  Παγκόσμιος Πόλεμος – Ελλάδα» στο COSMOTE HISTORY HD Α' Παγκόσμιος Πόλεμος- Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση:  Μέσα από σπάνια ντοκουμέντα, το Πολεμικό Μουσείο ρίχνει φως στη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο, που προσέφερε στη χώρα μια τελευταία ευκαιρία εδαφικής επέκτασης κι ενσωμάτωσης των αλύτρωτων ακόμη ελληνικών πληθυσμών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b