MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Πασχαλινό τραπέζι με delivery: Παραδοσιακή μαγειρίτσα και αρνί στην πόρτα σας

Δεν θέλετε να μαγειρέψετε; Πέντε αγαπημένα εστιατόρια της πόλης σας κάνουν το… πασχαλινό τραπέζι!

Η πεντανόστιμη, παραδοσιακή Μαγειρίτσα του Marathos, φωτογραφία: Facebook/marathos.gr
Η πεντανόστιμη, παραδοσιακή Μαγειρίτσα του Marathos, φωτογραφία: Facebook/marathos.gr
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Πάσχα χωρίς μαγειρίτσα και ψητό αρνάκι γίνεται; Δεν γίνεται! Γι’ αυτό εμείς συγκεντρώσαμε πέντε αγαπημένα εστιατόρια στην πόλη που σερβίρουν τα πιο νόστιμα πασχαλινά πιάτα απευθείας στην πόρτα σας με delivery.

Οινομαγειρίο η Ήπειρος

Το οινομαγειρείο “Η Ήπειρος” στη Βαρβάκειο Aγορά σερβίρει νόστιμα, ζεστά πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Είναι διάσημοι κυρίως για τα κρέατα και τις σούπες τους, από τις οποίες φυσικά ξεχωρίζουν ο πατσάς και η μαγειρίτσα. Για της ημέρες του Πάσχα λοιπόν επιλέγουμε ένα ζεστό πιάτο παραδοσιακής μαγειρίτσας (10€), αρνάκι γάλακτος σούβλας με πατάτες φούρνου (13€ η μερίδα), αλλά και παραδοσιακό κοκορέτσι με πατάτες (10€). Σπίτι σας με ένα τηλέφωνο στο 2103240773.

Marathos
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marathos (@marathosgr)

Το marathos.gr σάς κάνει το τραπέζι με εορταστικά πιάτα μαγειρεμένα από τους ίδιους ή σε ταψιά για να τα ψήσετε εσείς! Με το #Take&Bake μπορείτε να παραγγείλετε τα πιάτα για το πασχαλινό τραπέζι σε ταψί έτοιμο για ψήσιμο, το οποίο θα σας παραδώσουν το Μ. Σάββατο, ώστε να το φρεσκοψήσετε εσείς. Όλα τα ταψάκια προετοιμάζονται από την ομάδα του marathos.gr μετά από την παραγγελία του πελάτη με ολόφρεσκα υλικά και βιολογικά λαχανικά, ενώ περιλαμβάνονται και οι οδηγίες του μαγειρέματος. Το μενού περιλαμβάνει μαγειρίτσα με συκωταριά, αρνάκι, μαρούλι, σταμναγκάθι και φινόκιο (8,50€), αλλά και χορτοφαγική μαγειρίτσα με μανιτάρια (6,5€). Σε ταψάκια θα βρείτε Κατσικάκι με πατάτες φούρνου (15,9€), Αρνάκι στη λαδόκολλα με κεφαλοτύρι & πατάτες baby (5,9€), Κοκορετσάκι με πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας με κάρδαμο (τεμάχιο 3 μερίδων 25,5€) και πολλά άλλα.

Ταβέρνα Ροζαλία
Φωτογραφία: Facebook/Ροζαλια-Rozalia

Φωτογραφία: Facebook/Ροζαλια-Rozalia

Στην καρδιά των Εξαρχείων θα βρείτε τη Ροζαλία, μια ταβέρνα με μεγάλη ιστορία που έχει “μεγαλώσει” γενιές και γενιές. Ειδικά για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, μαζί με ό,τι άλλο υπάρχει κανονικά στο πλούσιο μενού τους, θα μπορείτε να παραγγείλετε και ζεστή μαγειρίτσα, αρνάκι και κατσικάκι ψητό, αλλά και άλλους “πασχαλινούς” μεζέδες και ορεκτικά. Στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο στο 2103802725.

Mayor

Το αγαπημένο all-day restaurant στο Κολωνάκι αλλάζει για λίγο το μενού του και ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα προσθέτει πασχαλινά πιάτα για το εορταστικό τραπέζι. Συγκεκριμένα μπορείτε να παραγγείλετε μαγειρίτσα με χόρτα εποχής και αυγολέμονο (9,50€), αρνάκι γάλακτος με baby πατάτες και σάλτσα κρεμολάτα μερίδα (19€), αρνίσιο καρέ ψημένο στον ξυλόφουρνο με καπνιστό αλάτι (14€), αλλά και Aranchini με άγρια μανιτάρια, τρούφα και κρέμα κατσικίσιου τυριού (11€). Έρχονται σε εσάς με ένα τηλέφωνο στο 2103648156, αλλά και μέσω της εφαρμογής Wolt.

St George Lycabettus
φωτογραφία: St George Lycabettus

φωτογραφία: St George Lycabettus

Αυτό το Πάσχα ζήστε μια μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας την πολυτελή 5-άστερη φιλοξενία του ξενοδοχείου St.George Lycabettus. Το Αναστάσιμο Μενού περιλαμβάνει του εστιατορίου του ξενοδοχείου περιλαμβάνει: Μαγειρίτσα με συκωτάκια κατσικίσια, μυρώνια & άνηθο ή Μαγειρίτσα με μανιτάρια Κοκορέτσι ρουμελιώτικο με λαδολέμονο λουίζας και φρέσκια ρίγανη, Σαλάτα αβοκάντο με ψητό μανούρι & βιολογικά ντοματίνια, Αρνάκι σε αμπελόφυλλα με φέτα, άνηθο & αυγολέμονο, πατάτες & τρυφερά λαχανικά, Γλυκιά τάρτα με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και φράουλες. Δείτε περισσότερα για τις πασχαλινές προτάσεις του St.George Lycabettus εδώ.

Μην ξεχνάτε και τον σούπερ διαγωνισμό του Monopoli.gr, που με το κορυφαίο ξενοδοχείο St.George Lycabettus σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε ένα ξεχωριστό παραδοσιακό Πάσχα, στην καρδιά της Αθήνας, διανυκτερεύοντας σε ένα πολυτελές δωμάτιο και απολαμβάνοντας εκλεκτές πασχαλινές γεύσεις, με την καλύτερη θέα της πόλης. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τo Σάββατο 1η Μαϊου στις 11.00, πατώντας εδώ.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b