MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

PerrierXMurakami: Νέα limited edition σειρά με την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη Takashi Murakami

Το PERRIER®, το φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, προχώρησε σε μία νέα συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης, Takashi Murakami.

Monopoli Team

Το PERRIER®, το φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, που ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική πράσινη φιάλη του και τις εκρηκτικές του φυσαλίδες, προχώρησε σε μία νέα συνεργασία με το διάσημο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης, Takashi Murakami.

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική ζωγραφική, το sci-fi, το anime και την ποπ κουλτούρα, ο Takashi Murakami σχεδίασε την limited edition σειρά PERRIER® x MURAKAMI, η οποία συνδυάζει την αυθεντική προσωπικότητα και το δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα του PERRIER® με την εκκεντρικότητα και τη ζωντάνια των έργων του καλλιτέχνη.

Στις συσκευασίες απεικονίζονται οι εμβληματικοί χαρακτήρες Kaikai και Kiki του καλλιτέχνη, που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν τον 16ο αιώνα ως επίθετα για τη περιγραφή του Ιάπωνα ζωγράφου Kano Eitoku, ενώ από τον Takashi Murakami ορίζονται ως «μπράβο» ή «wow». Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαμογελαστά λουλούδια και άλλα χαρακτηριστικά μοτίβα του καλλιτέχνη, που απογειώνουν τα εικαστικά της συσκευασίας.

Από τον Μάρτιο του 2021, κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι δύο κωδικοί με την υπογραφή του  Takashi Murakami, το PERRIER® 330ml σε γυάλινη συσκευασία και το Perrier 500ml σε πλαστική συσκευασία.

H νέα digital καμπάνια του PERRIER® x MURAKAMI:

Το PERRIER® έχει συνεργαστεί για περισσότερο από έναν αιώνα με μερικούς από τους πιο διακεκριμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot και Jean-Gabriel Domergue, οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ιστορία της τέχνης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Δείτε τη συνέντευξη του Takashi Murakami για τη συνεργασία του με το PERRIER® :
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ200 χρόνια δημοτικό τραγούδι: Πρόγραμμα δράσεων με τον Σταύρο Ξαρχάκο και καταξιωμένους καλλιτέχνες12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b