MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γκαλ Γκαντότ: Με ποιον τρόπο την ενέπνευσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για τον ρόλο της Wonder Woman;

Η ηθοποιός αποκάλυψε το πώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτέλεσε έμπνευση για την ίδια όταν κλήθηκε να υποδυθεί τον διάσημο ρόλο της Wonder Woman.

Monopoli Team

Πολλοί έχουμε ταυτίσει τη Γκαλ Γκαντότ με τον ρόλο της Wonder Woman, καθώς εκτός από το γεγονός ότι υποδύθηκε εκπληκτικά τον ρόλο της σούπερ ηρωίδας, ήταν και αυτός που την έκανε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Πρόσφατα, σε μία συνέντευξή της στη διαδικτυακή εκδήλωση του Vanity Fair, «Coctail Hour Live», η Γκαντότ αποκάλυψε ότι λίγο πριν υποδυθεί την Wonder Woman είχε παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και ήταν η ίδια η αδικοχαμένη πριγκίπισσα συγκεκριμένα που την ενέπνευσε για τον ρόλο της σούπερ ηρωίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot)

«Θυμάμαι να βλέπω ένα ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και υπήρχε ένα σημείο όπου όλοι έλεγαν πόσο γεμάτη συμπόνια ήταν και πόσο πολύ φρόντιζε τους ανθρώπους και αυτό ήταν σαν καμπανάκι που χτύπησε μέσα μου και είπα πως αυτή θα έπρεπε να είναι η Wonder Woman που έχουμε», αποκάλυψε η Γκαντότ.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν γνωστή για τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπική της δράση, χαρακτηριζόταν μάλιστα ως «πριγκίπισσα του λαού» – στοιχεία που η Γκαντότ ήθελε να ενσωματώσει στη δική της εκδοχή της Wonder Woman. «Ήθελα να απεικονίσω έναν χαρακτήρα από τον οποίο θα εμπνέονται οι άνθρωποι, αλλά θα μπορούν επίσης να ταυτιστούν», πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Παρίσι μέχρι τη… Σκόπελο: 10 προορισμοί στον κόσμο για ορκισμένους σινεφίλ12.09.2018

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ταινίες της Wonder Woman έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αλλά και την ίδια την Γκαλ Γκαντότ που έχει πει στο παρελθόν: «Ήμουν ένα μικρό κορίτσι από ένα προάστιο στο Ισραήλ που έβλεπε έναν εκπληκτικό χαρακτήρα να κάνει τόσο απίστευτα πράγματα».

Πηγή: insider.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b