MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Η Ατιμασμένη (La Ciociara)

Η ταινία «Η Ατιμασμένη» (La Ciociara) προβάλλεται την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στις 20:40 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η Ατιμασμένη είναι μία ιταλική δραματική ταινία παραγωγής 1960, σε σκηνοθεσία Βιτόριο Ντε Σίκα, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλμπέρτο Μοράβια.

Υπόθεση

Τέλη Β’ Παγκοσμίου. Μια όμορφη χήρα και η μικρή κόρη της μετακινούνται από τη Ρώμη στο χωριό τους για να γλιτώσουν τις κακουχίες. Θα είναι δύσκολο, όμως, να ξεφύγουν από τον εφιάλτη του πολέμου…

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η εικοσιεξάχρονη τότε Σοφία Λόρεν στο ρόλο της χήρας Τσεζίρα, ενώ στο ρόλο της κόρης της Ροζέτα εμφανίζεται η δωδεκάχρονη Ελεονόρα Μπράουν. Μάλιστα, η ερμηνεία της Λόρεν της χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Βιτόριο Ντε Σίκα
Ηθοποιοί: Σοφία Λόρεν, Ζαν-Πολ Μπελμοντό, Ραφ Βαλόνε
Διάρκεια: 97′
Παραγωγή: Ιταλία, Γαλλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b