MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Tune In: Η πολυαναμενόμενη σειρά Made for Love στην COSMOTE TV

Η πολυαναμενόμενη μαύρη κωμωδία “Made for Love” έκανε αποκλειστική πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ, στην COSMOTE TV.

Monopoli Team

Αποκλειστική πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ, έκανε την Παρασκευή 2 Μαρτιου στην COSMOTE TV η πολυαναμενόμενη μαύρη κωμωδία Made for Love. 

Υπό τις οδηγίες σκηνοθετών, που βρίσκονται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες (Veep, Love Life, Banshee κλπ) η Κριστίν Μιλιότι (How I Met Your Mother, Black Mirror) υποδύεται την Χέιζελ, μια γυναίκα, που δοκιμάζεται απροσδόκητα στην προσωπική της ζωή. Αντίπαλο δέος στην περιπέτεια αυτή είναι ο σύζυγός της, ένας δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης τεχνολογικής εταιρείας.

Όλα ξεκινούν, όταν η Χέιζελ αποφασίσει να δώσει τέλος στον 10ετή της γάμο. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια μαθαίνει ότι ο σύζυγός της, έχει εμφυτεύσει στον εγκέφαλό της ένα τσιπ, με το οποίο παρακολουθεί τα «συναισθηματικά της δεδομένα», αλλά και κάθε της κίνηση. Θα καταφέρει άραγε να πάρει τον έλεγχο της ζωής της στα χέρια της;

Η απάντηση μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, COSMOTE TV PLUS, στον οποίο η σειρά έκανε πρεμιέρα με τα 3 πρώτα επεισόδια. Τα 3 επόμενα επεισόδια θα προβληθούν την Παρασκευή 9 Απριλίου και τα τελευταία 2 την Παρασκευή 16 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Απρίλιος με πρεμιέρες και νέους κύκλους σειρών12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b