MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2021: Η φετινή διοργάνωση “πείραμα” για τον κορονοϊό

Με περιορισμένο κοινό θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότερνταμ τον Μάιο, ως μέρος ενός “δοκιμαστικού” για τον κορονοϊό

Monopoli Team

Με περιορισμένο κοινό θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ τον Μάιο, ως μέρος ενός “δοκιμαστικού” για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα.

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα αποτελέσει μέρος μιας σειράς δοκιμαστικών που διεξάγονται στην Ολλανδία, με τίτλο “fieldlab”. Στο πλαίσιο αυτών των δοκιμαστικών, η κυβέρνηση έχει ήδη επιτρέψει περιορισμένο κοινό σε θέατρα, συνεδριακά κέντρα και έναν αγώνα ποδοσφαίρου, υπό αυστηρή επιτήρηση.

Τον Φεβρουάριο, οι διοργανωτές της Eurovision είχαν μιλήσει για πρώτη φορά για όλα τα πιθανά σενάρια για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Τότε είχαν δηλώσει ότι ίσως πραγματοποιηθούν μερικά event με κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν είχαν όμως αποκαλύψει αν θα περιλαμβάνουν ζωνταντό κοινό.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι τελικά θα επιτραπεί σε περίπου 3,5 χιλιάδες κατοίκους της Ολλανδίας να παρευρεθούν στις πρόβες, τους προ-ημιτελικούς και τον μεγάλο Τελικό, που θα λάβει χώρα στις 22 Μαϊου. Η χώρα μας θα εμφανιστεί στο δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαϊου.

Στην Eurovision θα συμμετέχουν 39 χώρες, ενώ οι Eurofans θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ κορονοϊού, για να τους επιτραπεί η είσοδος.

Παράλληλα, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision 2021, η φετινή διοργανώτρια χώρα ετοιμάζει μία σειρά από εκδηλώσεις – έκπληξη, όπως το «Rock The Roof», ένα show το οποίο θα πραγματοποιηθεί πάνω σε ταράτσες της πόλης του Ρότερνταμ. Σε αυτό θα συμμετέχει και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, για να ερμηνεύσει ξανά το “My Number One”, 16 χρόνια μετά την μεγάλη νίκη της στο Κίεβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλενα Παπαρίζου: Εμφάνιση – έκπληξη στον φετινό τελικό της Eurovision, 16 χρόνια μετά τη νίκη12.09.2018

Αυτή τη στιγμή η Ολλανδία, πάντως, βρίσκεται σε αυστηρό lockdown, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, θα διαρκέσει σίγουρα μέχρι τα τέλη Απριλίου. Μέχρι τώρα, ο απολογισμός του κορονοϊού στην Ολλανδία περιλαμβάνει 1,2 εκατομμύρια κρούσματα και 16.500 θανάτους.

Με πληροφορίες από την Independent

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b