MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Diana: Πρεμιέρα στο Netflix το νέο, αμφιλεγόμενο μιούζικαλ του Broadway για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένα νέο μιούζικαλ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix, πριν το μεγάλο ντεμπούτο του στη σκηνή του Broadway.

Φωτογραφία: Evan Zimmerman
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το μιούζικαλ υπό τον τίτλο «Diana», είχε προετοιμαστεί να ανέβει στη σκηνή του Broadway τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο η πανδημία έκλεισε τα θέατρα. Έτσι οι υπεύθυνοι πήραν την απόφαση το μιούζικαλ να κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Οκτωβρίου, δύο μήνες πριν το επίσημο θεατρικό του ντεμπούτο στο θέατρο Longacre.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα12.09.2018

Η ομάδα παραγωγής ανακοίνωσε την απόφασή της αυτή λέγοντας: «Η ευκαιρία να μοιραστούμε την παράστασή μας, πρώτα με το κοινό του Netflix παγκοσμίως και στη συνέχεια να καλωσορίσουμε το κοινό ζωντανά στο Broadway, είναι κάτι που ονειρευόμασταν όλοι εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που τελικά μοιραζόμαστε τόσο την ταινία όσο και το μιούζικαλ του Broadway με όλον τον κόσμο».

Φωτογραφία: Evan Zimmerman/Matthew Murphy

Το μιούζικαλ «Diana» μαγνητοσκοπήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού το 2020, με τη σκηνοθεσία να υπογράφει ο Κρίστοφερ Άσλεϊ και όσοι το παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσπάθεια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας να βρει τη φωνή της ως νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο και όλα όσα βίωνε ούσα παγιδευμένη σε έναν γάμο χωρίς αγάπη. Η παράσταση τελειώνει με την είδηση του θανάτου της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού τον Αύγουστο του 1997.

Σε μια σκηνή του σόου, η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να λέει στην Νταϊάνα: «Παλαιότερα θα σου είχαμε κόψει το κεφάλι», γεγονός που προκάλεσε την έντονη ανησυχία των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι θεωρούν πως κάποιες σκηνές μπορεί να αποτυπωθούν πολύ σκληρές και άδικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 διάσημοι που έλαβαν τίτλους τιμής από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια12.09.2018

Το καστ αποτελείται από τους Τζίννα ντι Βάαλ ως Νταϊάνα, Ρόου Χάρτραμπφ ως πρίγκιπα Κάρολο, Έριν Ντάβι ως Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και Τζούντυ Κέι ως βασίλισσα Ελισάβετ.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει θεατρική πρεμιέρα τον επόμενο Δεκέμβριο, ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί η επίσημη ημερομηνία, δεδομένων των συνθηκών.

Πηγή: metro.co.uk

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b