MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέα Υόρκη: Το πρώτο covid-safe club έρχεται από τον Ντέιβιντ Μπερν των Talking Heads

Ο ιδρυτής των Talking Heads, Ντέιβιντ Μπερν, ο οποίος αποφάσισε να διοργανώσει ένα κοινωνικά αποστασιοποιημένο rave party στο πρώτο covid-safe club της Νέας Υόρκης.

Φωτογραφία από την κοινωνικά απσοτασιοποιημένη παράσταση του Ντέιβιντ Μπερν των Talking Heads στο Broadway
Φωτογραφία από την κοινωνικά απσοτασιοποιημένη παράσταση του Ντέιβιντ Μπερν των Talking Heads στο Broadway
Monopoli Team

Η επιστροφή στα club μοιάζει όλο και πιο πιθανή, με διοργανωτές στην Ευρώπη να πραγματοποιούν “πειραματικές” συναυλίες και πάρτι με μεγάλη επιτυχία. Την ίδια ιδέα φαίνεται να είχε και ο ιδρυτής των Talking Heads, Ντέιβιντ Μπερν, ο οποίος αποφάσισε να διοργανώσει ένα κοινωνικά αποστασιοποιημένο rave party στην Νέα Υόρκη, όταν ανοίξουν ξανά τα club (φυσικά με περιορισμένη χωρητικότητα) τον Απρίλιο.

Για το πρότζεκτ, με τίτλο “Social!”, ενοικιάστηκε το Park Avenue Harmony στο οποίο θα ανοίξει ένα “socially distanced club”, που θα φιλοξενεί περίπου 100 άτομα ανά πάρτι.

Τη μουσική του κλαμπ θα επιλέξει ο Ντέιβιντ Μπερν, με τους συνεργάτες του στο πρότζεκτ Κριστίν Τζόουνς (σχεδιάστρια στο Broadway) και Στίβεν Χόγγερτ (χορογράφος). DJ του πάρτι θα είναι η Νεοϋορκέζα Natasha Diggs.


“Με το “Social!”, είμαστε ενθουσιασμένοι να προσκαλέσουμε τους Νεοϋορκέζους να έρθουν σε μία κοινή, ασφαλή και πολυαισθητηριακή εμπειρία” ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Park Avenue Harmony.

Μόλις κάποιος αγοράσει τα εισιτήρια -που κοστίζουν 45 δολάρια- θα λάβει ένα… εκπαιδευτικό βίντεο από τον frontman των Talking Heads που θα του εξηγεί τους κανόνες και θα δίνει μερικά… μαθήματα χορού -για όσους έχουν ξεχάσει να χορεύουν μετά από τόσους μήνες αποχής.

Η 55λεπτη “μοναχική, αλλά συμμετοχική εμπειρία” θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη βγει sold out, τουλάχιστον για τα πάρτι που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 22 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαρκελώνη: «Πειραματική» συναυλία με τεστ, μάσκες αλλά χωρίς αποστάσεις12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b