MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: Τι αποκάλυψε για το νέο άλμπουμ και το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ η βραβευμένη με γκράμι Billie Eilish μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της και αποκάλυψε πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ.

Billie Eilish
Φώτο: Paper
Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, «The Late Show», την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, η βραβευμένη με γκράμι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Billie Eilish αποκάλυψε πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ της.

Τι είπε για το νέο της άλμπουμ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η καλλιτέχνις δήλωσε ότι η καραντίνα αποτέλεσε την πρώτη φορά, σε διάστημα τεσσάρων χρόνων, όπου είχε άπλετο ελεύθερο χρόνο και για τον λόγο αυτό άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα νέο άλμπουμ.

«Δεν νομίζω ότι θα είχα δημιουργήσει νέο άλμπουμ αν δεν ήταν ο κορονοϊός και ακόμη και αν είχα δεν θα ήταν το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το άλμπουμ αφορά την νόσο του covid-19, απλώς όταν τα πράγματα στη ζωή σου ανατρέπονται και εσύ ο ίδιος αλλάζεις» δηλώνει η Billie Eilish προσθέτοντας ότι «Υπάρχουν στιγμές-έκπληξη σε αυτό το άλμπουμ. Έχει να κάνει με το αν κάτι νιώθω ότι ακούγεται καλό».

Η εμπειρία της από τα γυρίσματα του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός μίλησε, επίσης, για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «The World’s a Little Blurry» και για το πόσο παράξενη εμπειρία είναι να ακολουθείται κάποιος σχεδόν συνέχεια από κάμερες για τρία χρόνια.  Αν και υπογράμμισε ότι η συνολική εμπειρία ήταν ευχάριστη και οι κινηματογραφιστές σέβονταν την επιθυμία της όταν χρειαζόταν χρόνο μακριά από τις κάμερες.

Σε ερώτηση του Στίβεν Κόλμπερτ για το αν η συνεχόμενη παρατήρηση από τρίτους την ώθησε να αλλάξει και κατα πόσο στο ντοκιμαντέρ είναι ο εαυτός της, η Billie Eilish απάντησε: «Νομίζω ότι είμαι. Αν και είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι θεατές ότι αυτό που θα δουν είναι ένα μόνο κομμάτι της ζωής μου τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν είναι τα πάντα» και πρόσθεσε: «Δεν θα δουν όλα όσα συνέβησαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα περιέχονται σε αυτό, ωστόσο σε όλο αυτό είμαι ο εαυτός μου. Και είναι κάπως απογοητευτικό γιατί ήμουν πάρα πολύ εκνευριστική τότε. Είναι σκληρό, είναι δύσκολο για εμένα να το βλέπω». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLo Vas A Olvidar: Billie Eilish και Rosalía κυκλοφορούν το single της πολυαναμενόμενης συνεργασία τους12.09.2018

Τα όνειρα και η συνάντηση με το είδωλό της

Ακόμη η Billie Eilish σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για το πως κυνήγησε χωρίς δισταγμό το καλλιτεχνικό της όραμα, ακόμη και αν κάποια άτομα στη μουσική βιομηχανία προσπάθησαν να την παρασύρουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, για τη διάδραση της με τους θαυμαστές της, αλλά και τη στιγμή μέσα στο ντοκιμαντέρ όπου γνωρίζει το είδωλό της Τζάστιν Μπίμπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe World’s A Little Blurry: Η Billie Eilish μοιράστηκε το δεύτερο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της12.09.2018

«Δεν μπορώ ούτε να με φανταστώ στα δώδεκα μου χρόνια να ακούω για την τροπή που θα πάρει η ζωή μου. Δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Εύχομαι κάποιο πνεύμα να είχε κατέβει από ψηλά και να μου έλεγε «Billie μάντεψε τι θα σου συμβεί σε μερικά χρόνια».

Δείτε video της συνέντευξης εδώ:

Πηγή: Rolling Stone

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b