MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The World’s A Little Blurry: Η Billie Eilish μοιράστηκε το δεύτερο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της

Το ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα αυτόν τον μήνα στο Apple TV+ και θα καταγράφει την πορεία της 18χρονης ποπ σταρ μέχρι σήμερα.

Monopoli Team

Η Billie Eilish μοιράστηκε το δεύτερο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της, «The World’s A Little Blurry». Το νέο τρέιλερ ξεκινά από το σπίτι όπου μαζί με τον αδερφό και παραγωγό της, Finneas, ηχογραφούν το άλμπουμ με το οποίο η δημοφιλής ερμηνεύτρια έκανε το ντεμπούτο της, το «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

Μέσα από το νέο τρέιλερ «φωτίζεται» επίσης η σχέση της Eilish με τους θαυμαστές της, μέσω αποσπασμάτων των συναυλιών της. «Κοιτάζω το πλήθος και βλέπω ότι κάθε άτομο περνάει από κάτι», ακούγεται η ίδια να λέει στο τρέιλερ. «Και έχω τα ίδια προβλήματα. Σκεφτόμουν τότε, γιατί να μην το μετατρέψω σε τέχνη αντί να ζήσω απλά με αυτό;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix το Φεβρουάριο12.09.2018

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετείται από τον R. J. Cutler, τον σκηνοθέτη πίσω από το ντοκιμαντέρ «The September Issue» για την Anna Wintour και προσφέρει πλούσιο backstage υλικό από τις συναυλίες της Eilish, ενώ προσπαθεί να δώσει ένα μεγαλύτερο βάθος στην οικογενειακή της ζωή. Το πρώτο τρέιλερ είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

Το «The World’s A Little Blurry» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσω του Apple TV + στις 26 Φεβρουαρίου.

Παρακολουθήστε το νέο τρέιλερ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b