MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρόμπι Γουίλιαμς: Η ιστορία της ζωής του γίνεται ταινία

Η ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς πρόκειται να γίνει ταινία από τον σκηνοθέτη του μιούζικαλ “The Greatest Showman” Μάικλ Γκρέισι, ο οποίος υπόσχεται μία ταινία διαφορετική από όλες τις άλλες.

Ρόμπι Γουίλιαμς, credits: BBC/ Pete Dadds
Ρόμπι Γουίλιαμς, credits: BBC/ Pete Dadds
Monopoli Team

Η ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς πρόκειται να γίνει ταινία από τον σκηνοθέτη του μιούζικαλ “The Greatest Showman” Μάικλ Γκρέισι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, o Γκρέισι “ετοιμάζει κάτι εξαιρετικό”. Ο σκηνοθέτης θα επιδιώξει να αφηγηθεί την ιστορία ζωής του Ρόμπι Γουίλιαμς, συγκεκριμένα από την ενηλικίωση του ως μέλος του βρετανικού boyband “Take That” μέχρι και τη σόλο καριέρα του.

Μάλιστα, η ιδέα προέκυψε μετά από ώρες συζητήσεων με τον ίδιο τον Ρόμπι Γουίλιαμς, λίγο μετά την πρεμιέρα του “The Greatest Showman”. Λέγεται ότι ο τραγουδιστής θα ηχογραφήσει ξανά τις επιτυχίες του “Angels”, “Feel” και “Rock DJ” για την ταινία.

Ο Γκρέισι έγραψε το σενάριο, ενώ φυσικά είναι εκείνος που θα το σκηνοθετήσει. “Όσο για το πώς θα αναπαραστήσουμε τον Ρόμπι στην ταινία, αυτό είναι μυστικό. Θέλω να το κάνω με έναν πρωτότυπο τρόπο. Θυμάμαι πως πήγαινα στο σινεμά μικρός και έβλεπα ταινίες που με συγκλόνιζαν και με έκαναν να κάθομαι εκεί στο σινεμά και να σκέφτομαι ότι δεν έχω ποτέ ξαναδεί κάτι τέτοιο” δήλωσε ο σκηνοθέτης.

“Θέλω το κοινό να έχει αυτό το συναίσθημα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα όταν βλέπουν αυτή την ιστορία και κοιτάζουν την οθόνη, να σκέφτονται κυριολεκτικά ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η προσέγγιση μου είναι άκρως απόρρητη, αλλά ο στόχος είναι να προκαλέσει το παραπάνω συναίσθημα. Πρόκειται για μία φανταστική ιστορία και θέλω να αναπαραστήσω από την ωμή πραγματικότητα μέχρι και τις στιγμές καθαρής φαντασίας” αποκάλυψε για την ταινία.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ταινία θα διαφέρει από όλες τις μουσικές βιογραφικές ταινίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, όπως το “Rocketman” για τον Έλτον Τζον και το “Bohemian Rhapsody” για τον Φρέντι Μέρκιουρι.

Με πληροφορίες από το Deadline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπι Γουίλιαμς: 10 τραγούδια που μάς έκαναν να τον αγαπήσουμε12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b