MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Oasis: Υπάρχει ελπίδα για reunion μέσα στο 2021;

Ο Λίαμ Γκάλαγκερ υπονόησε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να επανενωθούν οι Oasis και μάλιστα μέσα σε αυτό τον χρόνο.

Monopoli Team

Ο Λίαμ Γκάλαγκερ υπονόησε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί σύντομα να επανενωθούν οι Oasis, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και την ελπίδα των θαυμαστών του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και αδερφός του Νόελ Γκάλαγκερ απάντησε σε έναν fan στο Twitter, που τον ρώτησε αν υπάρχει ελπίδα να επιστρέψουν οι Oasis. Και η απάντηση του Λίαμ; Λιτή, αλλά ελπιδοφόρα: “Θα συμβεί”.

Έρχεται reunion των Oasis;

Το ερώτημα που αναδύεται όμως είναι το αν στο reunion αυτό θα συμμετέχει και ο αδερφός του Λίαμ, Νόελ. Τα δύο αδέρφια ήταν τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, που από το 1991 μέχρι και το 2009 διέγραψε λαμπρή πορεία στον χώρο της Brit Rock, μέχρι που διαλύθηκαν μετά από μία αμφιλεγόμενη διαμάχη των δύο αδερφών.

Από τη μία, λοιπόν, ο Λίαμ έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει ξανά το συγκρότημα. Τον Μάρτιο του 2020, μάλιστα, είχε αναφέρει σε συνέντευξη ότι θα έφερνε ξανά μαζί τους Oasis “με ή χωρίς τον Νόελ”, για μία συναυλία για τη στήριξη του βρετανικού συστήματος υγείας. Πρόσθεσε επίσης ότι “βαρέθηκε να παρακαλά” για αυτό το reunion.

Από την άλλη, ο Νόελ δεν έχει εκφράσει τον ίδιο ενθουσιασμό για ένα reunion, τουλάχιστον όχι δημόσια. Σε μία συνέντευξη του μάλιστα δήλωσε ότι “κάθε tweet που του απευθύνει ο αδερφός του αποτελεί άλλο ένα τελειωτικό χτύπημα” που τον απομακρύνει από ένα reunion.

Παρ’ όλ’ αυτά, τα δύο αδέρφια φαίνονται να έχουν ξανά καλές σχέσεις, αφού μόλις πριν από ένα μήνα σε συνέντευξή του, ο Νόελ μίλησε πολύ κολακευτικά για τον αδερφό, περιγράφοντας το τραγούδι “Songbird” που είχε γράψει “τέλειο”.

Παράλληλα, την Πρωτοχρονιά, ο Λίαμ είχε ευχηθεί “καλή χρονιά” στον αδερφό του, γράφοντας: “Σε αγαπώ, το 2021 θα είναι η χρονιά μας και το ξέρεις”, προκαλώντας ξανά θεωρίες για την επανένωση του συγκροτήματος και μάλιστα μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τα δύο αδέρφια θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή, για να μας αυτό το reunion που τόσο αποζητάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Wonderwall των Oasis το πιο εμπορικό βρετανικό τραγούδι των ’90s12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b