MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο άλμπουμ-αφιέρωμα στον John Lennon από τον γιό του και τον Noel Gallagher

O Noel Gallagher γράφει νέο τραγούδι για το άλμπουμ-αφιέρωμα στον John Lennon που ετοιμάζει ο γιος του Sean Lennon για τα 80α του γενέθλια

Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Noel Gallagher πρόκειται να γράψει ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την αγάπη του για τον John Lennon στο πλαίσιο ενός νέου άλμπουμ-αφιερώματος, που ετοιμάζει ο γιός του.

Συγκεκριμένα, ο γιος του είδωλου των Beatles, Sean Lennon, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια του πατέρα του με ένα άλμπουμ προς τιμήν του.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Noel εργάζεται στο κομμάτι στο Tileyard Studios του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Ο Sean ενημέρωσε τον Noel για τη δημιουργία του άλμπουμ λόγω της αγάπης που ξέρει ότι έχει για τους Beatles και τον John και φυσικά ως αναγνώριση του αντίκτυπου που είχε στη μουσική σκηνή του Ηνωμένου Βασιλείου τις τελευταίες δεκαετίες.»

Η αγάπη του Noel για τον Lennon έχει γίνει φανερή με την πάροδο των ετών, με τον τραγουδιστή να επιλέγει να συμπεριλάβει τις συγχορδίες του «Imagine» στην αρχή του «Don’t Look Back in Anger» των Oasis.

Σε άλλα νέα, χθες επιβεβαιώθηκε ότι το κλασικό single «Wonderwall» των Oasis έχει φτάσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ροές στο Spotify.

Η επιτυχία αυτή του single του 1995 ακολουθεί τον εορτασμό της 25ης επετείου του άλμπουμ «(What’s The Story) Morning Glory?». Είναι το πρώτο κομμάτι από τη δεκαετία του 1990 που πέτυχε έναν τέτοιο στόχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Beatles των 60s και το φαινόμενο «Beatlemania»12.09.2018

Για να γιορτάσουν την επέτειο του άλμπουμ  «(What’s The Story) Morning Glory;», οι Oasis κυκλοφόρησαν ένα νέο πακέτο επανέκδοσης βινυλίου για το κλασικό άλμπουμ του 1995.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b