MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mr. and Mrs. Smith: Η θρυλική ταινία γίνεται σειρά με νέο ζευγάρι πρωταγωνιστών

Η επιτυχημένη ταινία του 2005, με πρωταγωνιστές το δίδυμο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, επιστρέφει αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, στο Amazon Prime Video.

Monopoli Team

Την αποκάλυψη για την επιστροφή της επιτυχημένης ταινίας του 2005, στη μικρή οθόνη, πραγματοποίησαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, το νέο δίδυμο των πρωταγωνιστών, Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, αναφέροντας πως η σειρά υπολογίζεται να βγει στον αέρα μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα σειρά θα βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2005 και οι δύο ηθοποιοί, εκτός από πρωταγωνιστές, θα είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που κορυφαία βίντεο κλιπ εμπνεύστηκαν από το σινεμά12.09.2018

Τα νέα που ανακοινώθηκαν από τους δύο πρωταγωνιστές επιβεβαίωσε και η επικεφαλής της Amazon Studios Τζένιφερ Σάλκε, η οποία αποκάλυψε και το όνομα της Φρανσέσκα Σλόαν του «Fargo» ως συν-δημιουργό.

«Ο Ντόναλντ και η Φίμπι είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και ερμηνευτές στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτές τις δύο δυνάμεις της φύσης ως μία δημιουργική ομάδα ισχύος», δήλωσε σχετικά η Σάλκε, ενώ πρόσθεσε πως «Το Mr. and Mrs. Smith είναι μια θρυλική ταινία, και περιμένουμε να δούμε πως ο Ντόναλντ και η Φίμπι θα το κάνουν δικό τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους, αλλά και με την New Regency». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκλόβερ και η Γουόλερ-Μπριτζ συνεργάζονται με το στούντιο, καθώς η Γουόλερ-Μπριτζ δημιούργησε και πρωταγωνίστησε στη επιτυχημένη σειρά «Fleabag», η οποία συγκέντρωσε έξι Emmy, ενώ η μουσική ταινία του Γκλόβερ, «Guava Island», ανήκει στις πρωτότυπες ταινίες της Amazon.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία δράσης του 2005 από τον Νταγκ Λάιμαν, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και την Aντζελίνα Τζολί, ως κύριο και κυρία Σμιθ, γνώρισε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b