MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

«Ήλιος»
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 84: Ο Τζώρτζης είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, θέλει να παντρευτεί τη Χρύσα και της ζητάει να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Χρύσα προσβάλλεται, τα παίρνει… κρανίο και χωρίζουν. Ο Τζώρτζης μετανιωμένος ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή, για να την ξαναφέρει κοντά του. Θα κάνει ο Θοδωρής πέτρα την καρδιά του και θα βοηθήσει το ζευγάρι να τα ξαναβρεί ή μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τον έρωτά του για τη Χρύσα; Η Βαρβάρα βγαίνει στη γύρα και μαζεύει υπογραφές για την οικονομική στήριξη του συλλόγου. Οι άντρες του Πλατάνου δεν βρίσκουν καλή ιδέα την πλήρη χρηματοδότηση του πολιτιστικού συλλόγου από τα ταμεία του χωριού.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 101: Η Αλίκη με μοναδικό της όπλο την ελπίδα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Δημήτρη, ενώ η υγεία του χειροτερεύει. Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, παρακαλεί για ένα θαύμα. Ο Χρήστος αποκαλύπτει μια επιθυμία του Δημήτρη που θα διχάσει τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του. Παράλληλα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρκου συνεχίζονται και οδηγούν στη σύλληψη του φίλου του. Παρά την υποστήριξη των δικών της, η Εύα δεν μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική της εμπειρία. Ο Δήμος αναζητά την αλήθεια για τον αινιγματικό δικηγόρο, παραβλέποντας τον κίνδυνο. Ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη οδηγώντας τον Κωνσταντίνο και την Αλίκη αντιμέτωπους με την πιο σκληρή πραγματικότητα.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8-4

Επεισόδιο 167: Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο. Ο Μιχαήλ ανησυχεί με την στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα, αλλά ο Έκτορας τον διαβεβαιώνει πως είναι ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία. Την ίδια ώρα, Μιλτιάδης και Κατερίνα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια, αλλά το ζευγάρι μαλώνει αδιάκοπα. Ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Άκη κι ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Η Έρση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 52: Ο Άγγελος ετοιμάζεται για την πρώτη του μέρα στη δουλειά μαζί με τη Βέλη, όμως τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και τόσο ρόδινα. Η Ξένια παίρνει δώρο, ένα μασάζ δύο ατόμων. Μόνο που το δώρο δεν έχει όνομα αποστολέα. Ο Μηνάς κάνει την έκπληξη και βρίσκει στη Βούλα το πολυπόθητο θέμα για το τρίτο της βιβλίο, που το ψάχνει μήνες τώρα. Ο Ηλίας μαθαίνει πως η Καίτη έγινε πρόεδρος ενός συλλόγου εορτασμών για την επέτειο της Επανάστασης και είναι σίγουρος ότι όλο αυτό δεν θα καταλήξει και τόσο καλά.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 19: Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Εβίτα ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν μένουν αναλλοίωτα τόσα χρόνια μετά. Η Κλαίρη αφού συναντηθεί με τον Αλέξανδρο του ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους λόγω των ενοχών της προς την οικογένειά του. Η Μαρίνα φεύγει από την υπηρεσία του Τζώρτζη και συνεχίζει τις έρευνές της .Οι μάσκες πέφτουν οριστικά μεταξύ Εβίτας Αλέξανδρου ενώ η Κλαίρη θέλοντας να εκδικηθεί το Γιάννο αποφασίζει να προβεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 92: Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 83: Η Αγγελική έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αθηνά προσπαθώντας να την παρηγορήσει για την κατάσταση του Δημήτρη. Η αγωνία για τη υγεία του Δημήτρη φέρνει κοντά ακόμα και τον Στέφανο με τον Παύλο. Ο Παύλος νιώθοντας τύψεις που δεν άκουσε τον Δημήτρη όταν προσπαθούσε να τον προειδοποιήσει για τον Μιχάλη, ξεσπάει στην Τζένη. Η Κατερίνα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και την αγάπη της για τον Δημήτρη, της ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης της ζήτησε να παντρευτούν. Η Ελένη πληροφορείται απ’ τον Μιχάλη για το ατύχημα του Δημήτρη, συνειδητοποιώντας ότι αυτή η συγκυρία συμφέρει πολύ τα σχέδια της.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Assassin’s Creed” στο OPEN TV

Υπόθεση: Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

23:00 “Ο Επαναστάτης” στον ALPHA

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ ενός τολμηρού αγρότη από τον Νότο. Ο Νιουτ οργάνωσε μια εξέγερση  με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του. Σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Oscar Γκάρι Ρος και πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Oscar Μάθιου Μακόναχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστοφερ Πλάμερ: Οι 10 καλύτερες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού στο σινεμά12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Τελευταία Νύχτα” στο COSMOTE HISTORY HD

Τη νύχτα πριν τη δολοφονία του, ο Ιωάννης Καποδίστριας έρχεται αντιμέτωπος με τη σφοδρή κριτική του Τύπου. Πρόσωπα και στιγμές που καθόρισαν την πορεία του έρχονται ξανά στη μνήμη του, ξαναγράφοντας τις σελίδες της ιστορίας.

23:30 “Βαλκανικοί Πόλεμοι – Ο Ναυτικός Αγώνας” στο COSMOTE HISTORY HD

Αφιέρωμα στη δράση του ελληνικού στόλου κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους. Το Πολεμικό Ναυτικό υπήρξε ισχυρός στρατηγικός καταλύτης στο εξαιρετικό μείγμα στρατιωτικής ισχύος και διπλωματικής δεξιοτεχνίας που κατέδειξε η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που κορυφαία βίντεο κλιπ εμπνεύστηκαν από το σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b