MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Ηχογραφεί ξανά τα πρώτα άλμπουμ της, με πρώτο τραγούδι το “Love Story”

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της, όπως δεν τα έχουμε ακούσει ξανά -και κάνει την αρχή με το “Love Story (Taylor’s Version)”.

Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ
Monopoli Team

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της, όπως δεν τα έχουμε ακούσει ξανά. Το πρώτο κομμάτι που ακούμε σε νέα εκδοχή είναι το “Love Story (Taylor’s Version)”, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα 12 Φεβρουαρίου.

Το πρωτότυπο “Love Story” είχε κυκλοφορήσει το 2008, φτάνοντας στην κορυφή των charts, ενώ ήταν μέρος του δεύτερου άλμπουμ της, “Fearless”.

Το νέο κομμάτι, όπως και όλα τα επανηχογραφημένα κομμάτια από το “Fearless”, θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της με τίτλο “Fearless (Taylor’s Version)”. Θα περιλαμβάνει 26 τραγούδια, μεταξύ αυτών έξι κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει ξανά, τα οποία η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε σε ηλικία 16-18 χρονών.

Το εξώφυλλο του Fearless (Taylor's Version) της Τέιλορ Σουίφτ

Το εξώφυλλο του Fearless (Taylor’s Version) της Τέιλορ Σουίφτ

“Αποφάσισα να προσθέσω τραγούδια, τα οποία παραλίγο να μπουν στο πρώτο Fearless. Πήγα πίσω και τα ηχογράφησα, ώστε όλοι να ακούσουν όχι μόνο τα τραγούδια που είχαν συμπεριληφθεί στο άλμπουμ, αλλά και τα τραγούδια που σχεδόν τα κατάφεραν να μπουν. Θέλω να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα” ανέφερε η τραγουδίστρια.

Το “Fearless” είχε κερδίσει το βραβείο Grammy για άλμπουμ της χρονιάς το 2010, κάτι που την έκανε την νεότερη νικήτρια του βραβείου. Σύμφωνα με φήμες, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.

Γιατί η Τέιλορ Σουίφτ ηχογραφεί ξανά τα τραγούδια της;

Όσο για τον λόγο που η τραγουδίστρια θέλησε να επανηχογραφήσει τα παλαιότερα τραγούδια της; Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν έφυγε από τη δισκογραφική της, η οποία μάλλον ως “εκδίκηση” πούλησε όλη τη δισκογραφία της στον Σκούτερ Μπράουν, μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ, της Αριάνα Γκράντε, του Κάνιε Γουέστ και άλλων.

Μάλιστα, για δύο χρόνια (μέχρι τον Νοέμβριο του 2020) η Σουίφτ δεν είχε το δικαίωμα ούτε να ερμηνεύει τα τραγούδια της. Όταν αυτό άλλαξε, αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά ολόκληρη τη δισκογραφία της, έτσι ώστε να της ανήκει και πάλι η μουσική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#TaylorIsFree: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι “ελεύθερη” και το Twitter γιορτάζει12.09.2018

Φαίνεται ότι οι θαυμαστές της θα την στηρίξουν, αφαιρώντας κάθε παλιά κυκλοφορία της από τις playlist τους, ώστε τα έσοδα από τα streams τους να μην πηγαίνουν στη δισκογραφική εταιρία και τον Μπράουν.

Πάντως, το 2020 η Σουίφτ δεν κυκλοφόρησε ένα, αλλά δύο επιτυχημένα άλμπουμ, το “Folklore” και το “Evermore”, τα οποία έφτασαν αμέσως στην κορυφή των charts.

Ακούστε την νέα εκδοχή του Love Story:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b