MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Ηχογραφεί ξανά τα πρώτα άλμπουμ της, με πρώτο τραγούδι το “Love Story”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της, όπως δεν τα έχουμε ακούσει ξανά -και κάνει την αρχή με το “Love Story (Taylor’s Version)”.

Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ
Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της, όπως δεν τα έχουμε ακούσει ξανά. Το πρώτο κομμάτι που ακούμε σε νέα εκδοχή είναι το “Love Story (Taylor’s Version)”, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα 12 Φεβρουαρίου.

Το πρωτότυπο “Love Story” είχε κυκλοφορήσει το 2008, φτάνοντας στην κορυφή των charts, ενώ ήταν μέρος του δεύτερου άλμπουμ της, “Fearless”.

Το νέο κομμάτι, όπως και όλα τα επανηχογραφημένα κομμάτια από το “Fearless”, θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της με τίτλο “Fearless (Taylor’s Version)”. Θα περιλαμβάνει 26 τραγούδια, μεταξύ αυτών έξι κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει ξανά, τα οποία η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε σε ηλικία 16-18 χρονών.

Το εξώφυλλο του Fearless (Taylor's Version) της Τέιλορ Σουίφτ

Το εξώφυλλο του Fearless (Taylor’s Version) της Τέιλορ Σουίφτ

“Αποφάσισα να προσθέσω τραγούδια, τα οποία παραλίγο να μπουν στο πρώτο Fearless. Πήγα πίσω και τα ηχογράφησα, ώστε όλοι να ακούσουν όχι μόνο τα τραγούδια που είχαν συμπεριληφθεί στο άλμπουμ, αλλά και τα τραγούδια που σχεδόν τα κατάφεραν να μπουν. Θέλω να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα” ανέφερε η τραγουδίστρια.

Το “Fearless” είχε κερδίσει το βραβείο Grammy για άλμπουμ της χρονιάς το 2010, κάτι που την έκανε την νεότερη νικήτρια του βραβείου. Σύμφωνα με φήμες, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.

Γιατί η Τέιλορ Σουίφτ ηχογραφεί ξανά τα τραγούδια της;

Όσο για τον λόγο που η τραγουδίστρια θέλησε να επανηχογραφήσει τα παλαιότερα τραγούδια της; Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν έφυγε από τη δισκογραφική της, η οποία μάλλον ως “εκδίκηση” πούλησε όλη τη δισκογραφία της στον Σκούτερ Μπράουν, μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ, της Αριάνα Γκράντε, του Κάνιε Γουέστ και άλλων.

Μάλιστα, για δύο χρόνια (μέχρι τον Νοέμβριο του 2020) η Σουίφτ δεν είχε το δικαίωμα ούτε να ερμηνεύει τα τραγούδια της. Όταν αυτό άλλαξε, αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά ολόκληρη τη δισκογραφία της, έτσι ώστε να της ανήκει και πάλι η μουσική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#TaylorIsFree: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι “ελεύθερη” και το Twitter γιορτάζει12.09.2018

Φαίνεται ότι οι θαυμαστές της θα την στηρίξουν, αφαιρώντας κάθε παλιά κυκλοφορία της από τις playlist τους, ώστε τα έσοδα από τα streams τους να μην πηγαίνουν στη δισκογραφική εταιρία και τον Μπράουν.

Πάντως, το 2020 η Σουίφτ δεν κυκλοφόρησε ένα, αλλά δύο επιτυχημένα άλμπουμ, το “Folklore” και το “Evermore”, τα οποία έφτασαν αμέσως στην κορυφή των charts.

Ακούστε την νέα εκδοχή του Love Story:

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Καριέρα, θέατρο, συμπερίληψη – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 19-24/5
Μουσικά Νέα
“Libre en chantant”: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει με ένα τραγούδι-ύμνο στην ελευθερία
Μουσικά Νέα
Slimane: Ξανά στην Αθήνα ο Γάλλος ερμηνευτής
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Κοινοτικών Χορωδιών: 63 σχήματα από όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη γιορτή στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
O Akylas «κατακτά» το Spotify
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, παραστάσεις, αφιέρωμα στον Μίνω Βολανάκη: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2026
Μουσικά Νέα
Ο Westside Gunn live στην Αθήνα: Το κίνημα που άλλαξε το hip-hop ζωντανεύει στο Floyd
Επίκαιρα
Όχι, ο Akylas δεν μάς χρωστάει καμία συγγνώμη
Μουσικά Νέα
Last chance να δεις τον Moby στην Πλατεία Νερού: Αυτές είναι οι επιλογές σου
Εκδηλώσεις
SNF Nostos 2026: Αυτό είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα της φετινής, επετειακής διοργάνωσης
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Όλες οι μεγάλες προσφορές του φετινού επετειακού φεστιβάλ
Μουσικά Νέα
Τα Υπόγεια Ρεύματα μελοποιούν Καρυωτάκη, Βάρναλη, Παλαμά σε έναν δίσκο – «παρέμβαση»