MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο άλμπουμ-έκπληξη της Taylor Swift κυκλοφορεί απόψε τα μεσάνυχτα

Απόψε τα μεσάνυχτα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ-έκπληξη της Taylor Swift με τίτλο «Folklore» και οι θαυμαστές της ανυπομονούν.

Monopoli Team

Η τραγουδίστρια Taylor Swift εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα ανακοίνωσε πως απόψε τα μεσάνυχτα -24 Ιουλίου- θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Folklore». Όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το καινούριο αυτό άλμπουμ υπήρχε στα σχέδιά της για το 2020. Συγκεκριμένα, τα καινούργια τραγούδια της γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σε συνεργασία με τον Aron Dessner, Bon Iver, William Bowery και Jack Antonoff.

Ένα άλμπουμ γεμάτο όνειρα και φόβους

Η ίδια περιγράφει το άλμπουμ της ως ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ που περιλαμβάνει όλα τα όνειρα, τους φόβους, και τους συλλογισμούς της. Στην συνέχεια, αναφέρει πως παλαιότερα θα σκεφτόταν αρκετά πότε θα ήταν η κατάλλη στιγμή να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, ωστόσο τώρα έχει αναθεωρήσει και πιστεύει πως όταν αγαπάς κάτι πρέπει να το δείχνεις στον κόσμο, γιατί ποτέ δεν είναι τίποτα σίγουρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 χρόνια One Direction με ένα μουσικό ταξίδι στις πιο όμορφες στιγμές τους12.09.2018

Καινούργια μουσικά βίντεο

Την Πέμπτη το απόγευμα θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Cardigan», το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ίδια. Κάποια στιγμή, όπως δήλωσε, την ώρα των γυρισμάτων και μετά από προτροπή γιατρού, όλοι φόρεσαν μάσκες, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον και η ίδια έφτιαξε μόνη της τα μαλλιά, το ντύσιμο και το μακιγιάζ της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b