MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Έρωτας με Διαφορά: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του STAR που κάνει πρεμιέρα σήμερα

Το Star επιστέφει στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας, με μια εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί, που κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Έρωτας με Διαφορά έρχεται στο STAR
Έρωτας με Διαφορά έρχεται στο STAR
Monopoli Team

Το Star επιστέφει στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας, με μια εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί, που ονομάζεται “Έρωτας με Διαφορά”. Στη νέα αυτή σειρά πρωταγωνιστούν η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας ως ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Αύγουστο, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή (Μαύρα Μεσάνυχτα, Ταμάμ, 50-50), ενώ σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης (Παιδική Χαρά, Μαζί Σου, Παρθένα Ζωή).

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αργύρης Αγγέλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Ελισάβετ Μουτάφη, Σταύρος Νικολαίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος και πολλοί άλλοι.

Η σειρά αποτελεί διασκευή της σειράς “Step Dave” από την Νέα Ζηλανδία.

Η υπόθεση του “Έρωτας Με Διαφορά”

Πάντα, ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα. Η 39χρονη Ζέτα, μια μητέρα τριών παιδιών και ο 24χρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί.

Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

Θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή; Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου; Πρόκειται για την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματά της και, ξαφνικά, αλλάζει… πίστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ: Το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας έρχεται στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b