MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Η Billie Eilish μιλά για τη νέα καλλιτεχνική της ταυτότητα (video)

Σε νέα της συνέντευξη η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το πώς ανακαλύπτει την ταυτότητα ως καλλιτἐχνις, αλλά και τι νέο ετοιμάζει.

Monopoli Team

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι ετοιμάζει 16 νέα τραγούδια μαζί με τον αδελφό της και παραγωγό Finneas.

Στη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η 18χρονη Eilish, μίλησε για την ταυτότητά της ως καλλιτέχνιδα, για το πως χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα για καλό σκοπό, για την ταραχώδη χρονιά που πέρασε φέτος και πώς γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της, γράφοντας νέα κομμάτια.

«Αυτή τη στιγμή έχω 16», απάντησε η τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε πόσα τραγούδια δουλεύει αυτή τη στιγμή. «Εργαζόμαστε (εγώ και οι συνεργάτες μου). Και τους αγαπώ όλους.»

Η Eilish ανέφερε επίσης ότι αισθάνεται πιο σίγουρη για τις ικανότητες της να γράφει τραγούδια, να μιλά πιο ανοιχτά και να μεταδίδει τις ιδέες της.

«Νομίζω ότι ο Finneas και εγώ αρχίζουμε επιτέλους να μπαίνουμε σε μια σειρά.  Γράφουμε και τελειώνουμε τραγούδια πολύ γρήγορα», εξήγησε. «Είμαι πολύ καλύτερη πλέον σε αυτό. Μου αρέσει πολύ περισσότερο. Πραγματικά το απολαμβάνω τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε σχετικά με τη συγγραφή τραγουδιών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη εδώ:

Αλλού στη συνέντευξη, η Eilish μίλησε για τους αγαπημένους της καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή – τους Arlo Parks, τον Ashnikko και το τελευταίο άλμπουμ των The Strokes, «The New Abnormal».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι διάνυσε μια περίοδο «κρίσης ταυτότητας» και ένιωθε σαν να ήταν «μια παρωδία του εαυτού της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTherefore I Am: Στο νέο της βίντεο κλιπ η Billie Eilish εξερευνά ένα άδειο εμπορικό κέντρο12.09.2018

«Μερικές φορές ξεχνώ ότι είμαι μόνο 18 ετών. Είναι αστείο ότι όλοι περιμένουν από εμένα να βρω τον εαυτό μου σε αυτή την ηλικία και να παραμείνω έτσι. Δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα, δοκιμάζω διαφορετικούς τρόπους ζωής και στυλ και προσωπικότητες, χτενίσματα και ρούχα και παπούτσια, απλά το δοκιμάζω όλα, γιατί είμαι ένα κορίτσι που μεγαλώνει».

Τον περασμένο μήνα, η Eilish κυκλοφόρησε το νέο single «Therefore I Am», το οποίο ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στα φετινά βραβεία AMAs. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Eilish ήταν επίσης υποψήφια σε πολλές κατηγορίες βραβείων Grammy για το κομμάτι της «everything i wanted», συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για «Τραγούδι της Χρονιάς» και «Καλύτερης Ποπ Σόλο Ερμηνείας».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b