MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

«Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1
«Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 58-2

Επεισόδιο 58: Η Κατερίνα βλέπει τη Μαργαρίτα στο Δασαρχείο και υποψιάζεται ότι ο Παναγής την πρόδωσε. Ο Λουκάς χαίρεται που όλα πάνε πρίμα και συνεχίζει να συνωμοτεί με τη Μαργαρίτα. Έξαλλοι ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη ζητάνε από τον Κανέλλο να συλλάβει τον προδότη Ηλία, που συνωμοτεί εναντίον τους με τη Μυρτώ. Όλο το χωριό βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για τους αγώνες των εγγονιών με τον Πλάτανο και ο Στάθης συνεχίζει πωρωμένος να προπονεί τα δύο αγόρια. Μια παρεξήγηση, όμως, θα σταθεί η αφορμή να μάθει η Μυρτώ ότι ο Ηλίας τής έχει συστηθεί με ψεύτικη ταυτότητα και ποιος είδε τη Μυρτώ και δεν τη φοβήθηκε!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 75: Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποδείξει την αλήθεια για τη δολοφονία του Αντρέα την ώρα που η εικόνα του διασύρεται σε τοπικά site. Απέναντί του θα βρει τον Χρήστο και τη Δάφνη, ενώ η Αλίκη παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ του. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να βασανίζεται από τύψεις για το δυστύχημα που άθελά του προκάλεσε. Αυτό το γεγονός και η άρνηση της Εύας να αποδεχτεί την σχέση του με τη Λήδα τον διαλύουν ψυχολογικά. Η Λήδα ανησυχεί, καθώς τον βλέπει να κλείνεται στον εαυτό του. Ο Δημήτρης παρουσιάζει στην Αθηνά ένα στοιχείο που αποδεικνύει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα για το φόνο του Αντρέα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

23:00 “Προσωπικά” στην ΕΡΤ1

Ο Μανώλης Αγγελόπουλος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές. Η φωνή του, μαζί με την φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη, χαρακτήρισε μια εποχή, με τους θαυμαστές τους να «χωρίζουν» την Ελλάδα σε δύο «στρατόπεδα». Όπου εμφανιζόταν, πλήθος κόσμου έσπευδε να αγκαλιάσει τον λαοφιλή καλλιτέχνη που τραγούδησε από Χιώτη, Τσιτσάνη, Μπακάλη, μέχρι Βαρδή, Καλδάρα και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα πενήντα του χρόνια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Οι Ρυθμιστές ” στο STAR Review: Οι Ρυθμιστές - The Adjustment Bureau - FilmBoy

Υπόθεση: Ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός, ο Ντέιβιντ, λίγο πριν από την είσοδό του στην Αμερικανική Γερουσία, γνωρίζει μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χώρια. Ο Ντέιβιντ μαθαίνει πως οι άντρες αυτοί είναι Ρυθμιστές, απεσταλμένοι δηλαδή της Μοίρας, κι έχουν ως αποστολή τους να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο νέων. Ο ήρωας καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο που άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, ώστε να γίνει ο ίδιος κύριος της Μοίρας του, με όποιο κόστος κι αν συνεπάγεται αυτό.

22:00 “Καζαντζάκης” στον ΑΝΤ1
«Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1

«Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Το θέμα της ταινίας «Καζαντζάκης» είναι η πραγματική ιστορία του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα του 20ού αιώνα, Νίκου Καζαντζάκη και στηρίζεται πάνω στο έργο του «Αναφορά στον Γκρέκο», το οποίο είναι η αυτοβιογραφία του. Είναι μια υπαρξιακή αναζήτηση του συγγραφέα, ο οποίος ταξιδεύοντας σε όλο το κόσμο διεκδικεί βιωματικά να κατανοήσει τον Χριστό, τον Βούδα, για να καταλήξει, μέσω του Οδυσσέα, στην κρητική ματιά: «Η ζωή είναι ανήφορος και πρέπει να τον ανέβουμε με αξιοπρέπεια και ανδρεία». Ανυποχώρητος στις αξίες του, αντιμετωπίζει με στωικότητα και αξιοπρέπεια τις διώξεις του, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει το έργο του, το οποίο υπερασπίζεται την ελευθερία του κάθε ανθρώπου, τις αξίες της ζωής και το ελληνικό φως. Η ζωή του Νίκου Καζαντζάκη είναι μια ιστορία αγάπης, πίστης και δύναμης ενός συγγραφέα που μπόρεσε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τη βαρβαρότητα της εποχής του και να μείνει το έργο του αιώνιο.

22:00 “Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη” στον ALPHA Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη»: Μια από τις τελευταίες ταινίες του Νίκου Τσιφόρου στην Φίνος Φιλμ - e-Stage.gr

Υπόθεση: Η Θεώνη και η ανιψιά της Λουκία  βλέπουν ξενοίκιαστα τα δωμάτια του σπιτιού που κληρονόμησαν από τον άντρα της Θεώνης, και σκαρφίζονται ένα έξυπνο κόλπο για να τα νοικιάσουν. Γράφουν μερικές πλαστές διαθήκες του μακαρίτη, που αναφέρουν για ένα μεγάλο θησαυρό που είναι κρυμμένος κάπου μέσα στο σπίτι. Βάζουν από ένα αντίγραφο σε μερικά βιβλία και τα πουλάνε στον βιβλιοπώλη της γειτονιάς. Οι αγοραστές των βιβλίων, που βρίσκουν και διαβάζουν τις δήθεν διαθήκες, νοικιάζουν τα άδεια δωμάτια, προσδοκώντας να βρουν το θησαυρό. Θησαυρός βέβαια δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει πραγματική διαθήκη του μακαρίτη του Βρασίδα που κάνει πάμπλουτες τις δύο γυναίκες.

22:00 “Ο Άνθρωπος Του Νοέμβρη” στο OPEN TV The November Man (2014) directed by Roger Donaldson • Reviews, film + cast • Letterboxd

Υπόθεση: Με κωδικό όνομα, ‘The November Man’, ο Πίτερ Ντέβερο είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και καλά εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA που παρασύρεται από την ήσυχη συνταξιοδότηση του, εξαιτίας μιας πολύ προσωπικής αποστολής. Πρέπει να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ που θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του, τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον. Με τις υποψίες για την ύπαρξη ενός καρφιού στην υπηρεσία να μεγαλώνουν, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να εμπιστευθεί ο Ντέβερο, ούτε κανόνες ή σταθερές που να τον βοηθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙανουάριος στο Cinobo με αφιέρωμα στο ασιατικό σινεμά12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Γεγονότα στη Φώκαια 1914” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Με αφετηρία το φωτογραφικό αρχείο και τα κείμενα του Γάλλου αρχαιολόγου Φελίξ Σαρτιό, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον εν πολλοίς άγνωστο ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από τις εστίες τους στη Φώκαια της Μικράς Ασίας, το 1914.

23:00 “Πέρα από το Τάγμα: Η Κληρονομιά των Μάορι” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Η μάχη της Κρήτης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας τόσο των Κρητικών όσο και των Νεοζηλανδών Μάορι. Ένα ντοκιμαντέρ για τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δυο λαούς, αλλά και για το εύθραυστο της ανθρώπινης μνήμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b