MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Get Back”: Μία πρώτη ματιά στο νέο ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τους Beatles

Ο Πίτερ Τζάκσον σκηνοθετεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για τους Beatles με τίτλο «Get Back» και μας δίνει μία πρώτη γεύση με ακυκλοφόρητα πλάνα από την ταινία.

Monopoli Team

Ο Πίτερ Τζάκσον μοιράστηκε μία πρώτη ματιά από το νέο του ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back», το οποίο καταγράφει την δημιουργία του «Let It Be» το 1970.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο αρχικά περιμέναμε να κυκλοφορήσει φέτος, καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, όπως εξηγεί ο Τζάκσον, η πατρίδα του, η Νέα Ζηλανδία, έχει θέσει τον κορονοϊό υπό έλεγχο, οπότε τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει πάλι κανονικά.

Το παρακάτω βίντεο δεν είναι ένα τρέιλερ, όπως τονίζει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, αλλά ένα μοντάζ πέντε λεπτών με σκηνές από το ντοκιμαντέρ, από μια βιντεοσκοπημένη πρόβα του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Beatles των 60s και το φαινόμενο «Beatlemania»12.09.2018

Το preview της ταινίας ξεκινά με τον Πίτερ Τζάκσον να εξηγεί ότι αυτός και η ομάδα παραγωγής του έχουν ξαναρχίσει τη δουλειά τους μετά το πρώτο ξέσπασμα του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε πλάνα από την ηχογράφηση του τραγουδιού των Beatles «Get Back», που δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το πρώτο βίντεο από το ντοκιμαντέρ για τους Beatles εδώ:

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι αυτός και η ομάδα του είναι «περίπου στα μισά του δρόμου», όσον αφορά τη διαδικασία επεξεργασίας της ταινία, αλλά και ότι αποφάσισαν να μοιραστούν το βίντεο αυτό για να παρουσιάσουν την «ατμόσφαιρα και την ενέργεια» του ντοκιμαντέρ.

«Θέλαμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές των Beatles σε όλο τον κόσμο ένα δώρο για τις γιορτές, οπότε συγκεντρώσαμε αυτό το πεντάλεπτο βίντεο με υλικό από την ταινία. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και θα δώσει χαρά στους ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» δήλωσε.

Παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας, ο Τζάκσον ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και καινούριο βιβλίο για τους Beatles με τον ίδιο τίτλο. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο βιβλίο για το συγκρότημα μετά από το “The Beatles Anthology” του 2000. Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου 2021 με πρόλογο του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Hanif Kureishi.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b