MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Black Pumas δίνουν συναυλία από το σπίτι

Το αμερικάνικο ψυχεδελικό συγκρότημα Black Pumas έπαιξε μια μοναδική εκτέλεση των τραγουδιών του σε μια συναυλία από το σπίτι.

Monopoli Team

Οι Black Pumas πήραν μέρος στη σειρά συναυλιών «Tiny Desk (Home) Concert» του NPR, παίζοντας τέσσερα κομμάτια από το πρόσφατα υποψήφιο για Grammy ομώνυμο άλμπουμ τους.

Ο τραγουδιστής-κιθαρίστας Eric Burton και ο κιθαρίστας-παραγωγός Adrian Quesada τραγούδησαν μια διαφορετική εκτέλεση των τραγουδιών τους, με τη συνοδεία πλήκτρων, μπάσου, ντραμς και δύο υποστηρικτικών τραγουδιστριών για το σετ των 23 λεπτών. 

Καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας όλοι εκτός από τους τραγουδιστές φορούσαν μάσκες προσώπου. Πριν αρχίσουν τη συναυλία τραγουδώντας το «Red Rover»,ο Burton απευθύνθηκε στο online κοινό.

«Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό για να στείλουμε λίγη αγάπη σε εσάς εκεί έξω», είπε, «ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε ασφαλείς και να κρατάτε αυτούς που σας αγαπούν πολύ κοντά τώρα, καθώς διανύουμε μια πολύ περίεργη περίοδο», είπε ο τραγουδιστής. Το συγκρότημα επίσης έπαιξε και άλλες επιτυχίες του, όπως το «Fire», το «Oct 33» και το «Colors», εμπλουτισμένα με εκτεταμένα σόλο στην ηλεκτρική κιθάρα και στα πλήκτρα.

Το άλμπουμ των Black Pumas είναι υποψήφιο για Άλμπουμ Της Χρονιάς απέναντι από το Chilombo του Jhené Aiko, το EverydayLife των Coldplay, το Djesse Vol.3 του Jacob Collier, το Women in Music Pt. III των Haim, το Future Nostalgia της Dua Lipa, το Hollywood Bleeding του Post Malone και το folklore της Taylor Swift.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDeath to 2020: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το παρωδιακό ντοκιμαντέρ του Τσάρλι Μπρούκερ12.09.2018

Το «Colors» επίσης είναι υποψήφιο για Τραγούδι της Χρονιάς μαζί με το «Black Parade» της Beyoncé, το «Rockstar» του DaBaby, το «Say So» της  Doja Cat, το «everything i wanted» της Billie Eilish, του «Don’t Start Now» της Dua Lipa, το «Circles» του Post Malone και το «Savage» της Megan Thee Stallion.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBBC: Συνεργάζεται με θέατρα και γυρίζει παραστάσεις για τηλεόραση, ραδιόφωνο και streaming12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b